Yrittäjän profiili

Hei,
olen yrittäjänne Henri Eskelinen.
Olen syntynyt vuonna 1986 ja yritykseni
perustamisvuonna 2016 olen ollut hyvässä 30-vuoden iässä.

Toimialani on 100% vuorovaikutuksellinen ihmisten kanssa
Juurikin tästä syystä esittäydyn avoimesti yleisölle

 

Tapaan kutsua itseäni kuntoutuksen että valmennuksen moniottelijaksi koska olen jo nuorehkoon ikääni mennessä saanut opiskella, työskennellä ja harrastaa paljon sen ympärillä joka nivoutuu nykyiseen toimialaani ja elinkeinon harjoittamiseeni. Lähtökohtanani kuitenkin on muistuttaa alituisesti itselleni etten juurikaan tiedä tai osaa paljoa, siksi kouluttaudun itseäni osaavampien parissa tasaperusteisesti.

Moniottelijuus ammatti-ihmisenä viittaa nykyiseen roolitukseeni toimia sekä
– viranomaisen valvomana terveydenhuollon ammattihenkilönä vastaanottotyötä tekevänä fysioterapeuttina
– liikunta – ja lifestylepuolella vahvempaa henkilöroolia ottavana ja harrastuneisuutta hyödyntävänä ”koutsina”

 

treenisaliMoniottelijuus kuntoilevana kansalaisena viittaa urheiluintresseihini joissa kohtaa oppimani ja omaksumani  harjoittelun taito että lukemani harjoitustieto. Omassa harjoittelussani – että soveltuvin osin ohjauksessani –  saattaa olla nostalgiointia wanhan ajan ”Atleettiklubi”- henkeen. Vartalon ominaisuuksia ja mielen vireyttä kohennetaan esimerkiksi voimistelemalla, painimalla, painoharjoittelemalla tai muuten kehoa kunnioittavasti huoltamalla. Menneen ajan parhaat palat  tulee niveltää päivitettyyn tietoon että 2010-luvun ihmisten intresseihin ja resursseihin.

Vuorovaikutus ja kaupanteko
Kullakin asiakkaistani on oma hoidollinen / valmennuksellinen tavoitteensa tavoiteltavana. Tietotaitoni että aikapanokseni vaihdannasta syntyy vuorovaikutuksellinen tapahtuma allekirjoittaneen ja asiakkaan välillä

 

 Alla urapolkuani toimialallani määrittävää työ, koulutus – ja harrastehistoriaa:

Terveys – ja liikunta-alan tutkintotausta
– Koulutettu hieroja  1  /  2008 (Suomen Urheiluhierojaopisto / Helsinki)
– Personal Trainer  9  /  2009 (Trainer4You / Jyväskylä)
– Fysioterapeutti  11  /  2011 (Jyväskylän ammattikorkeakoulu)
– Voimavalmentaja 11 / 2017 (Trainer4You / Jyväskylä), tutkinto suoritettavana

Historiani yrittäjänä
– Urheiluhierontatoimintaa  1 /  2008 alkaen (Helsingin hierontakeskus / Tmi Henri Eskelinen)
– Hesolutions (10  /  2016 –>)

Työsuhdehistoriani fysioterapeuttina / personal trainerina
– Kunnonkeskus Pieksämäki Oy (11 / 2011   – 9 / 2016)

Fysioterapian lyhytkoulutuksia mm. seuraavien koulutustahojen osalta
– Suomen Urheilufysioterapeutit
– Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys
– Somatic Center Finland

Muu mainittava koulutus/ harrastuneisuus:
– 1-tason valmentajakoulutus (Suomen Brasilialaisen jujutsun liitto)
– Fysioterapian syventävä työharjoittelu (Jyp A-juniorit oheisharjoittelu)
– Yleisurheilujuniorien valmennus (JKU / Jyväskylän Kenttäurheilijat)
– Ravintovalmentajan koulutus (Presicion Nutrition), opinnot tentittävänä

Liikkujan ja urheilijan polkuni:

Ikävuodet 9-15
Kesät pelasin jalkapalloa Sapassa ja talvet jääkiekkoa Pipsissä. Urheilu tarjosi turvallisen kasvuympäristön nuorelle pojalle.

Ikävuodet 16-21
Kova innostus voimaharjoitteluun alkoi lukion toisella luokalla. Kiinnostus lihaksiin ja voimaharjoitteluun siivitti aina ammatinvalintaan saakka. Urheilu oli käytännössä pelkkää painovoimaa vastaan vääntämistä tänä ajanjaksona.

Ikävuodet 21-22
Hierojaopintojen yhteydessä vuoden 2007 aikana into ”yleisurheilullisempaan” harjoitteluun alkoi ilmetä. Peruskunnon kohottaminen, rasvamassan polttaminen ja liikuntataitojen palauttaminen alkoi puhututtamaan kun elopainoa oli kertynyt reilut 100 kiloa. Pääsin Töölön kisahallilla seuraamaan monen lajin harrastajien toimintaa jolloin kilpailutin suhteeni urheiluun. Siltikin voimaharjoittelu oli eniten edustettuna tekemisessäni ja lenkit satunnaisia. Paino alkoi tippumaan vähitelen uusien ruokailutottumusten myötä.

Ikävuodet 23 –>
Fysioterapiaopintojen Jyväskylässä aikana halusin kehittää liikuntataitojani että kuntoani. Koin että minusta oli tullut kankea ja kömpelö kehonkäytössäni verraten opiskelukavereihin. Vuonna 2009 vapaaottelun peruskurssin kautta päädyin brasilialaisen jujutsin ja lukkopainin aktiiviseksi harrastajaksi ja koin että olin löytänyt oman urheilumuotoni.

Nykytilanne 30+
Nykyisessä elämäntilanteessa yksinyrittäjänä sopeudun joustavaan liikuntakäyttäytymiseen. Huoltavaa harjoittelua ja ominaisuusharjoittelua voima – ja kestävyysharjoittelun muodossa toteutetaan  kamppailu-urheilun ehdoilla. ”Fiilispohjainen” liikunta on helpompaa ja tuloksekkaampaa kun sisäsyntyistä valmiutta ja korkeita harjoitusmääriä on kertynyt monenlaisen harjoittelun parissa. Virkoistavan ja matalatehoisen liikkumisen merkitys puolison ja koiran kanssa korostuu nykyisessä elämäntilanteessa.

Toiminta-ajatus

Yhteistyössä