yle katsomo salatut elämät

Salatut elämät - Aihe - MTVuutiset.fi

Salatut elämät. Jakso 3645: Bye bye baby, baby Dubai. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia t

Näin voit katsoa MTV Katsomon kaikki ohjelmat ulkomailla

Salatut elämät - Jakso 3646: Pumtsi pum, Lasse, pumtsi pum pum. to 7. marras Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden..

Koko viikon Salatut elämät -jaksot voi nyt katsoa putkeen

yle katsomo salatut elämätSalatut-elämät NettiTV ohjelma. Kaikki Salatut-elämät jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

Salatut elämät • Virallinen kanava - YouTube

-Salatut elämät on Suomen katsotuin draamasarja, ja se on ollut katsojien suosikki pian kahden vuosikymmenen ajan. MTV3-kanavan lisäksi Salkkarit on erittäin suosittu digitaalisilla alustoilla sekä somessa: pelkästään Facebookin fanisivustoilla on yli 200 000 tykkääjää.

Mtv | Yle Uutiset | yle.fi

yle katsomo salatut elämätKuuntele Marian mielestä - Marian mielestä: Salatut elämät Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio.

Yle Katsomo Salatut Elämät - Image Results

Televisiota katsottiin vuonna 2015 lähes kolme tuntia vuorokaudessa. Vuoden katsotuinta ohjelmaa seurasi lähes 2,5 miljoonaa katsojaa. Netti-tv taas tavoittaa hyvin perheen pienimmät ja nuorison. Katsomista on tutkinut Finnpanel. kulttuuri 2016 MTV satsaa Katsomoon ja miettii suhdettaan maksu-tv

Salatut elämät ohjelmatiedot | Iltapulu.fi

yle katsomo salatut elämätSalatut elämät keräävät joka päivä keskimäärin noin 700 tuhatta katsojaa television ääreen. Tällä hetkellä Salkkareista on tehty 21 tuotantokautta ja jaksoja on yli 3400. Sarjan tuotanto jatkuu ainakin vuoteen 2023 asti. Salattuja elämiä voi seurata televisiossa MTV3-kanavalta ja netissä MTV Katsomo -palvelusta.

MTV Uutiset, aina ajankohtaisimmat aiheet - MTVuutiset.fi

Netti-Tv.Net on yksityishenkilön ylläpitämä sivusto, jota ylläpidetään vapaa-ajalla. Ota yhteyttä -lomakkeen viestit lähetetään suoraan ylläpidon sähköpostiin ja tuhotaan käsittelyn jälkeen.

Salatut elämät (Katsomo) | Netti-Tv.Net

Salatut elämät eli Salkkarit on Suomen suosituin päivittäissarja. Kaikki uutiset pihlajakadun asukkaiden juonenkääteistä täältä sivustolta. Sarjan pääosissa Esko Kovero Ismo Laitelana, Mikko Parikka Jiri Viitamäkenä, Pete Lattu Kalle Laitelana, Maija-Liisa Peuhu Ulla Taalasmaana sekä Tommi Taurula Kari Taalasmaana.