voitto kotiin.blogspot

Koira tulee kotiin!: 2011

Toisessa tapauksessa, kun kolmantena päivänä peräkkäin hain esikoistani koulusta, ihan sieltä luokan ovelta asti, myönsi luokkatoveri viimein, ettei poikani ollut käskenyt hänen kirjoittaa taululle, että enkunope on mulkku.

Palaan kotiin: huhtikuuta 2014

voitto kotiin.blogspotKahden euron voitto ei hetkauttanut talouttamme juurikaan, mutta "Toivossa on hyvä elää." sanoi kirppukin, vai miten se nyt menikään?

Voitto kotiin

voitto kotiin.blogspotJa juuri kun pääsin sanomasta, että nyt alkoi tavallinen arki :D Keskiviikkona olin opiskelijajuhlissa ja eilen perjantaina sukujuhlissa. Molemmissa oli tarjolla sekä suolaisia että makeita herkkuja, ja onnistuin mielestäni aika hyvin aterioiden kokoamisessa.

TIENI KOHTI OMAA KOTIA JA MINIMALISMIA: toukokuuta 2014

Voitto kotiin Pähkinäpelejä. Kokeile ja pelaa hauskoja pähkinäpelejä ja ota niistä kaikista voitto kotiin!!

TassutteleKotiin

voitto kotiin.blogspotTavaroita vähentäessä olennaista on tietenkin se, monestako tavarasta luopuu. Mutta ilman asuntoon siään virtaavan tavaran määrän rajoittamista ei projekti oikein etene.

Voitto kotiin by tiiavoitto

Tuokaahan voitto kotiin! (Hifisteille tiedoksi, käytin pesussa Isle of Dogsin karkean turkin shampoon ja Royal Jelly -shampoon sekoitusta n. 1:10 laimennettuna, shampoopesu kahteen kertaan ja lopuksi reilusti laimennettu Islen Heavy Management nro 51 hoitis pariksi minuutiksi turkkiin ja lopuksi huolellinen huuhtelu.

TassutteleKotiin: toukokuuta 2019

Voitto kotiin -blogissa pääset seuraamaan minun, 22-vuotiaan Kuopiolaisen, Tiian arkea ja elämää. Blogin nimi juontaa juurensa hevosestani Voitosta. Vuonna 2010