viisaudenhampaan poisto kuinka kauan kipeä

Hampaan poisto? | Keskustelu | Anna

Toimenpiteen jälkeen ole syömättä ja juomatta kolme tuntia, tai niin kauan kuin puudutus kestää, ettet vahingossa pure huuleesi tai kieleesi. Ruoan tulee olla ensimmäisenä päivänä pehmeää ja viileää, esimerkiksi jugurttia, puuroa, mehua tms. Kuuma ruoka voi lisätä haavan verenvuotoa.

Sedis Blog: Hampaan poiston jälkeen

Minä en saanut mitään. Annettiin vaan resepti kouraan. En pystynyt edes kysymään mitään kun olin niin sekaisin noustuani tuolista. Kävelin apteekille ja sieltä sain selville että antibioottikuuri kestää 7 päivää. Lääkäri ei sanonut koska tollon saa ottaa pois, ei sitä kuinka kauan turvotus kestää ja mitä pitää huomioida.

Usein kysyttyä viisaudenhampaista

Puren lekurin laittamaan harsoa 5-7h, burana tai pari naamaan 3h välein, ja niin kauan kun harso on paikallaan, nojailen samalla kylmäpussiin. Koko aikana en syö mitään, ja vältän turhaa rehkimistä. Kertaakaan ei ole tullut kipuja, verenvuoto ei ole ollut ongelma, eikä turvotusta ole ollut havaittavia määriä.

hampaan poisto - Suun terveys - Suomi24 Keskustelut

Tiedän, että haavasta voi tihkua verta pari vrk operaation jälkeen, mutta onko kenelläkään käsitystä siitä, onko se normaalia vielä näinkin kauan operaation jälkeen? En viitsis yrittää tyrehdyttääkään haava-aluetta, vuotoa kun ei tosiaan näy. Erityisen kipeä kyseinen poski ei ole.

Viisaudenhampaan poisto leikkauksella | sivu 3 | Keskustelu

viisaudenhampaan poisto kuinka kauan kipeä

Tätä on kyselty varmasti useaan kertaan ennenkin, mutta kuinka pitkään viisaudenhampaan poiston jälkeinen kipu voi kestää? Itsestäni poistettiin 2 viikkoa sitten viimeinen viisuri alhaalta, ja särky on edelleen tuskallista. Oon joutunut syömään kunnon särkylääkkeitä koko ajan, ja erityisesti tuo leukaluu on kipeä.

Hampaan poiston jälkeiset ohjeet - Hammassairaala

viisaudenhampaan poisto kuinka kauan kipeä

Kirurginen poisto ei ole hauskaa..Sedaatiossa tehtiin ja 1.5tuntia kesti..naureskelin kun lähdin sieltä lääkehöyryissä, ihme että löysin oikean bussin :O Sen jälkeen vetelin naama mustelmilla 2viikkoa keittoa naamaan.. Normaali poisto ei ole mikään kamala kokemus ja on ohi 5minuutissa..

Viisaudenhampaan poiston seuraamuksia | sivu 3 | MuroBBS

viisaudenhampaan poisto kuinka kauan kipeä

On myös mahdollista että sinulla on korvatulehdus. Itsellä oli viime syksynä kurkku kipeä pari kuukautta putkeen ja astma pahana. Monta kertaa kävin lääkärissä, mitään ei muka löytynyt. Kunnes yksi lääkäri älysi kurkistaa korvatkin, toisessa korvassa oli ulkokorvan tulehdus.

Keskustelu - VIISAUDENHAMPAAN POISTON JÄLKEEN | Sana vapaa

viisaudenhampaan poisto kuinka kauan kipeä

Olen menossa viisaudenhampaan poistoon (ylähammas). Hammas kuvattu ja siinä kuulemma pieni juuri, joten poiston pitäisi olla helppoa. Työkaverit kuitenkin pelotelleet, kuinka kipeä voi olla puudutuksen lakattua. Yhdeltä kuulemma verihyytymä lähtenyt hampaankolosta pois ja kipu oli jotain aivan järkkyä:

Keskustelu - VIISAUDENHAMPAAN POISTON JÄLKEEN | Sana vapaa

Mun viisaudenhampaiden poistosta on jo jotain 6-7 vuotta, joten en nyt ihan kaikkea tarkalleen muista, mutta: En mitenkään erityisesti valmistautunut poistoon, antoivat kipulääkkeen ennen puuduttamista ja itse operaatio oli yllättävän nopea, ajattelin että ne kiskoo sitä hammasta kauankin, mutta siinä meni vain pari minuuttia (tietty puutumisen odottelut ym. päälle).