videota ei voida toistaa katsomo

M41kr0byt3.05.2011. by iuygtbkt pillu - Issuu

Meille tuli 3 viikon odottelun jälkeen viihde paketti käyttöön 2.1.2014. Nyt tämä saakelin boksi jumittuu ja niin pahasti että joutuu johdon ottaa irti kun ei muuten sammu (tai ylipäätään tee mitään), ja tämä on tapahtunut noin 5 kertaa jo.

Kirjoitukset avainsanalla Traileri | Me Naiset

Uusi mtv3 katsomo herjaa vaan "videota ei voida toistaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun." Muilla samaa? projector Ole sinä tavis hiljaa, mää oon VIP. Palaute - 100%.

Etusivu | OmaYhteisö

videota ei voida toistaa katsomo

Finnish: ·stand, grandstand, auditorium (in theater or sports arena, space where the audience is located)

Miten meikkaan nenän pienemmäksi

videota ei voida toistaa katsomo

Ei vain kohteliaisuus syistä viitsi pikkuasian takia häiritä kun asian voi itsekkin hoitaa helposti. Uusi mtv3 katsomo herjaa vaan "videota ei voida toistaa

Halvat kiinalaiset Android-tabletit | sivu 135 | MuroBBS

videota ei voida toistaa katsomo

Parhaat kotimaiset hetket, C Moren leffat ja sarjat sekä urheilun tähtiparaati löytyvät nyt samasta paikasta! www.mtvkatsomo.fi

MTV3 Katsomo toimimaan laitteella kuin laitteella | MuroBBS

Kaikille niille Mac-tietokoneiden käyttäjille, joilla on videon kanssa ongelmia. Google Chromella ei voi katsoa videota, koska Katsomo ei tue selainta. Google Chrome ilmoittaa: "Videota ei valitettavasti voida toistaa. Chrome-selain ei ole yhteensopiva MTV Katsomon käyttöön vaadittavan Silverlight-liitännäisen kanssa.

Tuotteen ProCaster 55UNB800H 55" Ultra HD 4K Smart LED

Onko muilla ollut ongelmaa iPadillä, että lähetystä avatessa tulee teksti: "Videota ei voida toistaa. Tarkista verkkoyhteys ja yritä uudelleen."? Yhteydessä ei ole vikaa ja ohjelmakin päivitetty. Help! edit. Katsomosta kyse.

Androidin sovellukset osa 2 | Page 68 | Matkapuhelinfoorumi

Voipi olla ettei tule toimimaan rootatuissa vehkeissä koskaan. Ei väliä onko tabletissa tai mediatekin puhelimessa custom rommi, tehtaan rommi rootattu tai ei. En tiedä tarkemmin miten sovellus tarkistaa vehkeen. Root chekin voi ainakin tehdä taustalla. Kastomon vikailmoitus videoille oli edellisviikolla: videota ei voida toistaa.

LORTTO! - (Nimeä ei voida mainita) - YouTube

Eräs nimeltämainitsematon yritys voi vetää käteen kun piti alkuperäisestä videosta valittaa ja hankkia sille poistattaminen. Syökää paskaa, me ei osteta teiltä enää ikinä mitään.

www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma? | Sivu 126

videota ei voida toistaa katsomo

Voi hitto nyt oikeesti.. palaa järki tohon mtv:n katsomoon. IKINÄ ei voi kattoa ohjelmien uusintoja sen jälkeen, kun ko ohjelma on loppunut. Ei IKINÄ. Videota ei voida toistaa, resurssi ei ole käytettävissä.

katsomo - Wiktionary

videota ei voida toistaa katsomo

mulla lataa videota joku 10-15s ja sitten tulee ilmotus et tätä videota ei voi toistaa,näkyyks noi videet sun sgs3:lla tuolta m.katsomo.fi kautta,näillä 2.3.5 ei näytä toimivan omalla selaimella eli taitaa jäädä toistaseks haaveeks

onko koneessani vikaa mtv3 katsomo tv ei näy millään

Katso myös tämän television päivitetty malli, jossa on HDR10 ja Dolby Vision -tuet sekä päivitetty käyttöliittymä: ProCaster 55UNB810H.ProCaster 55UNB800H on upealla 4K Ultra HD -resoluutiolla varustettu 55-tuumainen Smart TV Direct LED