veikkaus yt-neuvottelut

Veikkauksen yt-neuvottelut päättyivät – vähentää yli 300

veikkaus yt-neuvottelutNeuvottelujen tarkoituksena on karsia päällekkäisiä toimintoja ja yhtenäistää toimintaa, Veikkaus kertoo. Veikkauksen edelliset yt-neuvottelut päättyivät kuluvan vuoden alussa samassa yhteydessä, kun Veikkaus, RAY ja Fintoto yhdistyivät uudeksi Veikkaus Oy:ksi.

Veikkauksen yt-neuvottelujen tulos selvillä: 129 työsuhdetta

veikkaus yt-neuvottelutVeikkaus, RAY ja Fintoto yhdistyivät vuoden 2017 alussa uudeksi Veikkaus Oy:ksi. Tästä johtuen käytiin marraskuusta 2016 alkaen koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut uuden organisaation rakentamisesta. Aiheena oli päällekkäisten toimintojen karsiminen ja tehtävien muuttaminen vastaamaan uuden yhtiön strategisia tavoitteita.

Sami Kojola - YT-Neuvottelut - YouTube

veikkaus yt-neuvottelutVeikkaus aloittaa yt-neuvottelut, joiden piirissä on 1 300 ihmistä, yhtiö kertoo. Veikkauksen mukaan arvioitu henkilöstövähennys on noin 400 henkilöä, joista suurin osa osa-aikaisia. Uudelleenjärjestelyillä tavoitellaan kustannusrakenteen uudistamista ja toiminnan tehostamista.

Veikkaus vähentää henkilöstöään rajusti | Ammattiliitto Pro

Yt-neuvottelut koskevat 1 300 työntekijää. Veikkaus harkitsee myös ravintoloiden pelipöydistä luopumista. Veikkaus harkitsee pelipöytätoiminnan lopettamista ravintoloissa. Yhtiöllä on kaikkiaan 187 pelipöytää 162 ravintolassa. Yhtiö aloittaa samalla yt-neuvottelut, jotka koskevat 1 300

Jopa 400 saatetaan irtisanoa: Veikkaus aloittaa isot yt

veikkaus yt-neuvottelutVeikkaus aloittaa yt-neuvottelut. Veikkaus aloittaa yt-neuvottelut, joiden päätyttyä Suomen valtion omistama monopoli yhtiö vähentää henkilöstöstään noin 400 työntekijää, joista suurin osa on osa-aikaisia. Yt-neuvotteluiden piiriin kuuluu noin 1 300 henkilöä.

Veikkaus aloittaa yt-neuvottelut – vähennystarve noin 400

veikkaus yt-neuvottelutNäihin liittyen Veikkaus aloittaa yt-neuvottelut, joiden piirissä on 1 300 henkilöä. Arvioitu henkilöstövähennys on noin 400 henkilöä, joista suurin osa on osa-aikaisia, Veikkaus kertoo tiedotteessaan. Veikkauksen henkilöstömäärä on noin 2 000, ja sillä on kaikkiaan 187 pelipöytää 162:ssa ravintolassa.

Veikkauksen yt-neuvottelujen tuloksena 330–360 työntekijää

Veikkaus tiedotti että yt -neuvottelut johtavat 129 työsuhteen päättymiseen. Irtisanomisia ja uudelleen sijoitettavia työntekijöitä tulee olemaan 65 – 70. Noin 25 työsuhdetta päätetään eläkejärjestelyihin ja noin 20 määräaikaista työsuhdetta päättyy.

Veikkaus aloittaa isot yt-neuvottelut – vähennystarve noin

veikkaus yt-neuvottelutVeikkaus kertoo lopettavansa pelipöytätoiminnan ravintoloissa. Yhtiö aloittaa yt-neuvottelut, joiden piirissä on 1300 henkilöä. Arvioitu vähennystarve on noin 400 työntekijää, joista suurin osa on osa-aikaisia. Ravintoloiden pelipöytätoiminnan lopettamisen lisäksi yhtiö aikoo

Veikkaus aloittaa mittavat yt-neuvottelut: Neuvotteluiden

Kylläpä ihmetyksen sormi meni hämmästyksen suuhun, kuin luin: "Veikkaus aloittaa isot yt-neuvottelut vähennystarve noin 400 henkilöä. Yt-neuvottelut koskevat 1300 työntekijää." "Valtion rahapeliyhtiö Veikkauksella on kaiken kaikkiaan noin 2000 työntekijää. Noin puolet neuvottelujen

YT-neuvottelut - YouTube

veikkaus yt-neuvottelutVeikkaus toimii isoimman oikeudella ja käyttää valtionyhtiön monopoliasemaa täysin yhteiskuntavastuuttomasti, PAMin puheenjohtaja Ann Selin ja Pron puheenjohtaja Jorma Malinen sanovat.Irtisanomissyyt eivät ole taloudellisia, sillä Veikkaus on perustellut yt-neuvotteluja tuotannollisilla syillä.

Veikkaus aloittaa yt-neuvottelut - Monopoli purkautumassa?

Uudelleenjärjestelyillä Veikkaus tavoittelee kustannusrakenteen uudistamista ja toiminnan tehostamista. Kuva: Veikkaus. Veikkauksen yt-neuvottelut saatiin maaliinsa tällä viikolla. Niiden lopputulemana pelipöytätoiminta lopetetaan ravintoloissa ja Pelaamoissa. Yhtiön vähennystarve on neuvottelujen perusteella täsmentynyt 330–360 henkeen.

Veikkaukseen taas yt-neuvottelut – jopa 140 irtisanotaan

veikkaus yt-neuvottelutVeikkaus ilmoitti yt-neuvottelujen alkaessa vähentävänsä enintään 140 työsuhdetta. Rahapeliyhtiö Veikkauksen maanantaina päättyneet yt-neuvottelut johtavat 129 työsuhteen päättymiseen vaiheittain, kertoi yhtiö torstaina. Veikkauksen mukaan 65-70 työntekijää irtisanotaan ja