veikkaus toimitusjohtaja palkka

Avoimet työpaikat, löydä seuraava työpaikkasi | Oikotie Työpaikat

veikkaus toimitusjohtaja palkkaVeikkaus sijoittaa peliautomaatteja eniten alueille, joissa tulotaso ja koulutusaste ovat matalia, mutta työttömyysaste korkea. Vastaavasti varakkaimmilla alueilla peliautomaatteja on vähän. Täysin valtion omistuksessa oleva Veikkaus hyödyntää siis kaikista heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä.

Veikkaus tarvitsee vahvan johtajan – Hämeen Sanomat

Viime vuonna Veikkaus-konsernin tilikauden tulos oli 514,1 miljoonaa euroa. Ennätystulokseen päästiin arpajaisveron noususta huolimatta, koska liikevaihto kasvoi erityisesti hyväkatteisissa peleissä. Niiden tuoteuudistukset onnistuivat suunnitellusti. Veikkaus saavutti 1,8 miljardin euron liikevaihdon, joka on yhtiön historian suurin.

Veikkaus – Wikipedia

veikkaus toimitusjohtaja palkkaAinoa nainen kymmenen kärjessä listalla on Alkon toimitusjohtaja Hille Korhonen, jonka palkka viime vuonna oli noin 460 000 euroa. Samaa suuruusluokkaa on turveyhtiö Vapon toimitusjohtajan Tomi Yli-Kyynyn palkka, noin 445 000 euroa. Veikkauksen Juha Koposen ansiotulot olivat puolestaan 420 000 euroa.

Toimitusjohtaja Nieminen rakensi oman eropakettinsa

veikkaus toimitusjohtaja palkkaValtionyhtiöiden johtajien palkat ovat n. 222 000 €/v – 2 447 137 €/v. Kun välttämättömiä ja tarpeellisia talousleikkauksia tehdään, niin HYVÄTULOISTEN tulee tietenkin näyttää esimerkkiä kansalle luopumalla progressiivisesti 25 – 65 % palkoistaan.

Kohu 32 000 €/kk-liksasta – Rinne: ”Aiotteko tehdä jotain

Osattomaksi ei jäänyt myöskään toimitusjohtaja, sillä hänen palkkansa nousi kymmenessä vuodessa yli kolminkertaiseksi. Viime vuonna Niemisen palkka hipoi puolta miljoonaa euroa, minkä päälle Veikkaus maksoi yli 350 000 euron lisäeläkemaksua.

Veikkaus Oy kokemuksia ja yhteystiedot | Duunitori

Veikkaus on vähemmistöosakkaana keväällä 2000 n toimitusjohtaja nimittää yhtiön toimitusjohtajan ja muut johtajat sekä päättää heidän palkka- ja

Veikkaus vuosikertomus 2000 - web.lib.aalto.fi

Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) entinen toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski sai 8 000 euron palkankorotuksen siirryttyään Veikkauksen varatoimitusjohtajaksi.. Iltalehden tietojen mukaan Nummikosken palkka on vuoden alussa toimintansa aloittaneen Veikkauksen varatoimitusjohtajana noin 24 000 euroa kuukaudessa.

Veikkausliiga – Wikipedia

Tämä työpaikka, Palveluasiantuntija, on ilmoitettu TE-palvelut-palvelussa 04.01.2018 ja sen on julkaissut Veikkaus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2018. Työpaikka sijaitsee kunnassa Helsinki.

Valtionyhtiöiden pomojen Top 10 – kahdella yli miljoonan

veikkaus toimitusjohtaja palkkaVeikkaus Oy on suomalainen rahapeliyhtiö, joka syntyi vuoden 2017 alussa, kun Fintoto, Raha-automaattiyhdistys (RAY) ja entinen Veikkaus yhdistyivät.. Uuden Veikkauksen pääkonttori siirtyi 1. lokakuuta 2017 Helsingin Pohjois-Haagaan, ja sen toimitusjohtaja on Olli Sarekoski.

Palveluasiantuntija - Veikkaus Oy - Työpaikat - Duunitori

veikkaus toimitusjohtaja palkkaVeikkauksen ensi vuoden alussa aloittava toimitusjohtaja Olli Sarekoski ansaitsee paljon vähemmän kuin moni muu valtionyhtiön johtaja. Iltalehti selvitti valtionyhtiöiden johtajien palkat. Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark on omassa sfäärissään, kun vertaillaan valtionyhtiöiden