veikkaus eurojackpot numerot

Lotto Tulokset | Tarkista Viralliset Lotto Tulokset tästä

veikkaus eurojackpot numerotTäältä löydät aina uusimmat EuroJackpot tulokset veikkaus ja voittajanumerot. Sekä tuoreimmat uutiset jotka liittyvät mitenkään arvontoihin tai erilaisiin peleihin. Päävoitto on aina varmasti 10 miljoonaa euroa, mutta jos kukaan ei voita sitä se siirtyy seuraavan viikon pottiin.

Veikkaus Eurojackpot Numerot - Image Results

Veikkaus Eurojackpot suomeen lotto on Pan:in uusi Eurooppalainen lottopeli, jonka arvonnat pidetään perjantai iltaisin. Ensimmäinen arvonta pidettiin Perjantaina 23.3.2012 ja arvonnat pidetään TV-studiossa Helsingissä, Suomessa.

Eurojackpot - Pelaa rivit ja tarkista tulokset - Veikkaus

Eurojackpotissa on Suomen suurimmat potit - jopa 90 miljoonaa. Osallistu miljoonajahtiin tai tarkista Eurojackpotin oikeat numerot.

Eurojackpot-tulokset | Viimeisimmät arvontatulokset

Yllä olevasta työkalusta näet helposti uusimman Eurojackpot tuloksen sekä aikaisempien kierrosten tulokset. Voit katsoa historiadataa tai sitten tarkastaa osuiko numerot valitsemalla ”Numeroiden mukaan”. Eurojackpot numerot. Eurojackpot tunnetaankin “suurten unelmien miljoonapelinä”, ja Suomen lisäksi sitä pelataan 17 eri maassa.

Eurojackpot tulokset ja numerot – arvonta-aika ja peliaika

Lotto numerot arvotaan Veikkauksen lauantai lotossa väliltä 1 – 40. Näin ollen lotto numeroita on 40 ja näistä julkaistaan 7 numeroa lotto tuloksena. Tämän lisäksi lauantailoton arvonnassa arvotaan yksi lisänumero ja plus numero. Nämä lotto numerot julkaistaan myös arvonnan yhteydessä ja näin muodostuu viralliset lotto tulokset.

Jokerin numerot & tulokset • Lauantai-Jokeri, Keskiviikko-Jokeri

veikkaus eurojackpot numerotEurojackpotin arvonta viikolta 14 (08.04.2016). Mukana myös Jokerin ja Lomatonnin oikeat rivit. Veikkauksen kanavalla julkaistaan arkiston kätköihin kadonnei

Eurojackpot tulokset - Katso Eurojackpot tulokset

Uusimmat Eurojackpot tulokset ja numerot: Eurojackpot on todellinen eurooppalainen megalotto, johon voi osallistua 17 maassa Euroopassa ja jossa päävoiton suuruus on usein 10-90 miljoonaa euroa. Eli voittosumma on yleensä huomattavasti suurempi kuin esimerkiksi Veikkauksen lotossa.

Keno numerot, tulokset, voittonumerot • Veikkaus Kenon tulokset

Tarkista uusimmat Lotto ja Jokeri tulokset. Meiltä löydät uusimmat Veikkauksen Jokerin numerot (lauantai ja keskiviikko) helpoimmalla mahdollisella tavalla!

Eurojackpot Viikko 14 08.04.2016 Arvontavideo - Veikkaus

Eurojackpot-tulokset Viimeisimmät Eurojackpot-tulokset julkaistaan täällä välittömästi arvonnan jälkeen. Voit katsoa viimeisimmät numerot mukaan lukien voittajien ja voittojen yksityiskohtaiset tiedot.

Eurojackpot tulokset ja numerot – arvonta-aika ja peliaika

Veikkaus Lotto Loton kuumat & kylmät numerot sekä arpomatta jääneet numerot. Kuumat numerot tarkoittavat arvonnoissa useiten ilmestyviä numeroita, ja loton Veikkaus Lotto's kuumat numerot ovat 12,6,39,27,16,37,36. Kylmät numerot puolestaan ovat harvimmin arvottuja numeroita. Loton Veikkaus Lotto Kylmät numerot ovat 22,7,30,23,2,38,40.

Eurojackpot - Peliaika ja arvonta sekä suosituimmat numerot

Suosituimmat Eurojackpot numerot. Kuten muissakin lotto ja keno-peleissä on pelatuimmat sekä näin myös suosituimmat Eurojackpot numerot lukuja alla 30. Tämä siitä syystä, että suosikkiriveihin sisältyy useasti päivämääriä sekä vuosilukuja. Eniten pelatuimmat numerot EuroJackPotissa ovatkin: 3, 6, 11, 17, 26, 27, 30, 45

Tarkista Viralliset Veikkaus Tulokset - Veikkaus Tulos

veikkaus eurojackpot numerotEuroJackpot-tulokset koostuvat seitsemästä numerosta, joista 5 on “tavallista palloa” väliltä 1-50 sekä kaksi erityistä “Euro-palloa”, joiden numerot ovat väliltä 1-8. Arvaamalla kaikki pallot oikein voittaa miljoonien eurojen jättipotin, mutta mukana on myös 11 alempaa tasoa, jotka ovat katsastamisen arvoisia, sillä jo