tietovisa peli

Kepeä tietovisa - Testeri.fi

Tervetuloa Peliplazaan! Pelaaminen ja rekisteröinti on maksutonta! Rekisteröityessäsi tiedämme minne toimittaa mahdolliset palkinnot. Tietojasi ei käytetä suoramarkkinointiin.

Tietovisa Peli - Image Results

Aloita pelaaminen

Tietokilpailu – App Store – ladattava sisältö iTunesissa

Klassikko. Millä vuosikymmenellä Pajatso-pelit tulivat Suomeen? Klassikko on Älypään perustietovisa. Kysymyksiä helposta vaikeaan ja kompakysymyksiäkin riittää.

Kaikki suomi tietokilpailut - JetPunk

tietovisa peli

Countries of the World with an Empty Map. 287. Name that Historical Figure #1

Tietovisa | Tekijanoikeus.fi

Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla! Pelikoneessa on jo yli 5000 peliä, muidenmuassa Mahjong -pelit, Bubble Shooter, Gold Strike, Solitaire (pasianssi), Tetris, Mario, Bloons ja Bejeweled -nettipelit.

Tietovisat - testaa oletko älypää? | Testimato

Testeri on suuri suomalainen tietovisa. Pelissä on tuhansia kysymyksiä ja palkintokisa joka viikko! Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista IlmainenSanakirja.fi Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Horoskooppi

tietovisa - Pelikone

Peli ei tue käyttämääsi selainta. Peli toimii esimerkiksi Chromella, Mozilla Firefoxilla, Safarilla, Operalla ja Internet Explorer 9 –selaimella sekä sitä uudemmilla Internet Explorer –selaimilla.

Raahe - Tietovisa - PeliPlaza.fi

Testaa. Pikatestaa tietojasi aiheista. Pääkaupungit. Jokaiseisessa maassa on joku paikka jota sanotaan pääkaupungiksi. Kultakausi. Ajanjakso jolloin kahden vallan välimaastossa itävä kansallisuusaate muotoili isänmaamme äidinkasvot.

Testeri.fi tietovisa

Tervetuloa 1001pelit.com-sivustolle! Tällä sivustolla voit pelata ilmaisia pelejä. Täältä löydät hauskimmat pelit koko perheelle. Meillä on muun muassa tyttöjen pelejä kuten pukeutumispelejä, eläinpelejä, meikkauspelejä ja seikkailupelejä.

Pelikone - Ilmaiset Pelit ja Nettipelit

Tietovisa. Palaute. Ruusuja tai risuja? Kommentteja tai ehdotuksia? Lähetä meille palautetta alla olevan lomakkeen kautta. Ruksilla merkityt kentät ovat pakollisia.

Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

tietovisa peli

TV-tietovisa on täynnä kysymyksiä television maailmasta eli niin sarjoista, näyttelijöistä kuin muistakin televisioon liittyvistä asioista.

Visailu Tietokilpailu Yleissivistys Peli - visakisa.com

tietovisa aiheisia testejä ja tietovisoja. Testaa mitä tiedät laulaja Katy Perrystä. HUOM. Jos tekemiskerrat menee yli tuhannen teen samanlaisen testin Saara Aallosta.