suomi kaupungit peli

Kunnat kartalle » Kunnat kartalle

suomi kaupungit peli

Kunnat kartalle kysyy sinulta 10 suomalaisen paikkakunnan sijainnin. Sinun tehtäväsi on klikata Suomen kartalta sitä kohtaa, jossa uskot kyseisen paikkakunnan sijaitsevan.

TÄMÄ PELI ON MAHTAVA | Kingdom Hearts 3 Suomi - OSA 1 (PS4

Maantietoaiheinen peli. Sinun pitää osata sijoittaa Suomen kuntia kartalle.

Suomen kaupungit

Tämä artikkeli on luettelo Suomen nykyisistä kaupungeista.Vuoden 2018 alussa nimitystä kaupunki käyttäneiden kuntien kokonaismäärä oli 107. Kaupungit ovat siis Suomessa samalla myös kuntia, joten tämän luettelon tiedot löytyvät myös artikkelista Luettelo Suomen kunnista.

Sijoita Suomen kunnat kartalle -peli : Suomi

suomi kaupungit peli

Takaisin Suomen Kaupunkioppaan etusivulle. Oppaat verkossa

Luettelo Suomen kaupungeista – Wikipedia

Luettelon Suomen kaupungeista löydät internetissä toimivan Wikipedia-sanakirjan suomenkielisen version artikkelista Luettelo Suomen kaupungeista.

Suomen kieltä internetissä - InfoFinland

Testi: tunnistatko Suomen kaupungit pelkkien kuvien perusteella? Kuinka hyvin tunnet kotimaan kaupungit ja nähtävyydet? Tämä kuvatesti kertoo! Kokeile, tunnistatko 15 kotimaista kohdetta pelkkien kuvien perusteella ja haasta myös ystäväsi.

Kartta.com - Suomen Kartta

suomi kaupungit peli

Suomi: Maakunnat - Karttavisapelit: Seterra on ilmainen karttavisapeli, joka opettaa maita, kaupunkeja ja muita maantieteellisiä paikkoja kaikkialla maailmassa.

Testi: kuinka hyvin tunnet Suomen kaupungit?

suomi kaupungit peli

Räjäytä kaupungit tuusan nuuskaksi. P.S Jos olet KGB´n tai CIA´n agentti niin älkää ottako tätä tosissanne. Pelaa! Helpohko peli, jossa pyritään

Suomi Kaupungit Peli - Image Results

Suomi: Kaupungit - Karttavisapelit: Seterra on ilmainen karttavisapeli, joka opettaa maita, kaupunkeja ja muita maantieteellisiä paikkoja kaikkialla maailmassa.