rokin peli tänään

RoKi Hockey - Posts | Facebook

rokin peli tänäänJoukkueen Ketterä -sivu LiveTulokset.comissa tarjoaa live tulospalvelun, tulokset, sarjataulukon ja otteluiden yksityiskohdat.

RoKi Hockey 2017–2018 – joko mennään pudotuspeleihin? | Sivu

Roki 2017-2018 kausi tuli käytyä korkkaamassa kun aina rakas "naapuri" saapui Kokkolasta vierailulle. Ekassa erässä näytti että tänään ei ole Rokin päivä kun peli ei meinannut käynnistyä sitten millään. Onneksi eka erä kestettiin Reijolan hyvien torjuntojen sekä Olli-Matin maalin ansioista jonka Hermes puolustus sössi.

Vakuuttava päätöserä toi kolme pistettä! | Jokipojat-RoKi 5-3

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. RoKin tänään pelattava Rovaniemen kotipeli myöhästyy kuitenkin onnettomuuden vuoksi. Tämänhetkisten tietojen mukaan myöhästymistä tulee puolisen tuntia, eli peli pääsee alkamaan Lappi-areenalla kello 17.30. Areenan ravintolat palvelevat normaalisti kello 16 alkaen.

RoKin naiset voittivat ensimmäisen karsintapelin | Yle

Tervehdys! Tänään ja huomenna (14.-15.6) instan stoorya pitää yllä Konsta Jaakola 👍 Hän siirtyy RoKin vahvuuteen KooKoon A-junioreista, ja Liigakokemustakin löytyy 6 ottelun verran.

Raportit : Roki Hockey

RoKin vieraskietue sai hieman takapakkia, kun tänään lauantaian Kaarinassa pelattu ottelu paikallista Indiansia vastaan päättyi 4-3 (0-2, 2-1, 2-0) tappioon. Ottelu oli RoKin kannsalta hyvin hallinnassa toisen erän loppupuolelle asti. Rovaniemeläiset johtivat ottelua jo 1-3 ja peli oli hyvin hallinnassa.

RoKi Hockey - Julkaisut | Facebook

RoKin Suomi-sarja jatkui tänään lauantaina, kun vastaan luisteli TuusKi Tuusulasta. Tiukka ja vähämaalinen peli kääntyi vierasjoukkueelle jatkoajalla lukemin 1-2 (0-1, 0-0, 1-0, 0-1). Lue koko otteluraportti RoKin pelit jatkuvat kotiottelulla ensi viikon sunnuntaina 27.10 jolloin vastaan saapuu S-Kiekko Seinäjoelta. Ottelu alkaa klo 16.

RoKi Hockey - Tervehdys! Tänään ja huomenna (14.-15.6)

Pyry kohtaa tänään kotonaan Hokin. Viime kerralla alkukauden kohtaamisessa Pyry haki 3-2-vierasvoiton. Nyt Pyryllä on päällä kolmen ottelun voittoputki ja vastassa yksi päävastustajista, joten panosta löytyy. Ottelu on myös Rokkia ja Hokkia -peli. Ovet aukeavat kello 16.00 ja esiintymässä on Jani & Jarze.

RoKi - Rovaniemen Kiekko

Pyry kohtaa tänään kotonaan Hokin. Viime kerralla alkukauden kohtaamisessa Pyry haki 3-2-vierasvoiton. Nyt Pyryllä on päällä kolmen ottelun voittoputki ja vastassa yksi päävastustajista, joten panosta löytyy. Ottelu on myös Rokkia ja Hokkia -peli. Ovet aukeavat kello 16.00 ja esiintymässä on Jani & Jarze.

YouTube

rokin peli tänäänEnjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Ketterä live tulospalvelu, tulokset, otteluohjelma, Ketterä

rokin peli tänäänKärkijoukkueet KOOVEE ja TUTO kompuroivat tänään ja sarjan kärki tasoittui. Sarjanousija Kajaanin Hokki on näyttänyt, ettei se aio olla mikään heittopussi, vaan kamppailee sarjan kärkisijoista. Talonmies Pikkarainen oli puolestaan liekeissä iskien peräti neljä maalia RoKin verkkoon. Mestis on todellakin Suomen viihdyttävintä