päivän sää katsomo

Uutiset - Ilta-Sanomat

Ylen uutiset tuoreusjärjestyksessä - tiiviisti ja nopeasti. 9.11. Väärinkäsitys vei Alva Fontellilta kaverit ja harjoittelupaikan: "Käskettiin pysyä poissa, etten tartuta muita" – vanha leima riivaa epilepsiaa

Yle Uutiset | yle.fi

Päivän sää: Suuressa osassa ma Suuressa osassa maata on tänään luvassa selkeämpää poutasäätä. Etelä- ja Keski-Suomessa torstai alkaa enimmäkseen pilvisenä ja paikoin sumuisena, kertoo Ilmatieteenlaitos verkkosivuillaan. Päivällä pilvipeite alkaa rakoilla lännestä alkaen ja illalla on jo selkeämpää.

Netti-TV: Katso MTV suora lähetys ja tv-ohjelmat

päivän sää katsomo10 vuorokauden sää Helsinki. Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan.

Etusivu - Ilmatieteen laitos

MTV3 tv-ohjelmat tänään. Suomen monipuolisimmasta TV-oppaasta päivän ohjelmatiedot, arvostelut ja trailerit.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

päivän sää katsomoSadealue maan etelä- ja keskiosassa liikkuu vähitellen kohti pohjoista ja muuttuu maan keskiosassa monin paikoin lumeksi. Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa satelee lunta. Lapissa sää jatkuu kylmänä. Keski- ja Pohjois-Lapissa on laajalti selkeää ja yön alimmat lämpötilat ovat laskeneet 30 pakkasasteen tienoille.

TV-opas | Ohjelmat tänään | Areena | yle.fi | Areena | yle.fi

päivän sää katsomoKotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. 10:31 Berliinin muurin kaatumisesta tulee 9.11. kuluneeksi 30 vuotta. Kolme Itä-Saksassa syntynyttä muistelee elämää DDR:ssä ja pohtii, mitä kahden Saksan liitosta on kolmen vuosikymmenen aikana syntynyt.

MTV3 tv-ohjelmat tänään - Telsu.fi

2019.0 2.2 Viiden jälkeen Efter Fem 23.10.2019 17:05:00 1147909.0 1161723 Mediahub Helsinki Oy FP303 5558601148813 false Viiden jälkeen pureutuu Baba Lybeckin ja Joanna Kuvajan johdolla päivän puheenaiheisiin, selvittää taustoja ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä uutisten takana.

Uutisjutut: Kotimaa - MTV Katsomo

Mitäs se Pekka Pouta lupailee MTV3 OMISTAA TEKIJÄNOIKEUDET. HGV Truck Summer 2017 Compilation Bad Driving - Idiot Drivers caught on dash cam accidents near miss - Duration: 11:37. HGV Dash

Päivän sää (Mtv3) | Netti-Tv.Net

päivän sää katsomoKausi 1. Jakso 7/26. Kaivuuhommia/Rustyn luolapelastu. Kun herra Hinkulle tarkoitettu mitali katoaa, kaikki olettavat Bottisauruksen haudanneen sen. Ei kuitenkaan kestä kauaa, kunnes totuus paljastuu. Kun Karri jää ansaan luolaa tutkiessaan, Rusty pelastaa päivän isolla idealla, joka sai innoituksensa pieneltä otukselta.