panda peli lapsille

Panfu - Panfu on lasten turvallinen virtuaalimaailma, jossa

Opettavainen peli 4-8 vuotiaille lapsille. Lapsen osaamisen mukaan säätyvä vaikeustaso. Suomeksi puhuttu opastus auttaa pienimmätkin lapset pelin läpi. Paljon puuhailtavaa: pelissä on kolme eri vaikeustasoa ja yhteensä 36 kenttää ratkottavaksi. Peli toimii iPad ja iPhone -laitteissa

Lola Panda – Parhaat lasten opetuspelit

Vaikeammalla tasolla pelaaja täyttää isompaa 4×4-sudoku-ruudukkoa numeroilla. Niinpä se soveltuukin isommille lapsille tai niille, jotka ovat jo hakoja sudoku-pulmien ratkomisessa. Peli etenee sopivalla nopeudella, joten se ei muodostu liian haastavaksi kenellekään pelaajalle.

Lolan Matikkajuna – Lola Panda

Lataa tämä peli Microsoft Storesta (Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8). Katso näyttökuvia pelistä Dr. Panda's Veggie Garden, lue uusimpia asiakkaiden arvosteluja siitä ja vertaa sen luokituksia.

Lolan Hedelmäsudoku – Lola Panda

Parhaat KoGaMa pelit löydät 1001Pelitssä. Tarjoamme siisteimmät KoGaMa pelit kaikille! Tule ja pelaa kanssamme!

Oppimispelit lapsille - Lola Panda

panda peli lapsilleTämä interaktiivinen peli sopii loistavasti 3–8-vuotiaille lapsille: se on helppo ja hauska tapa opetella kirjaimia ja kirjoittamista. Lapsesi taitojen kehittyessä peli muuttuu haastavammaksi, mutta pysyy silti hauskana. Lapsia motivoidaan palkinnoilla heidän edistyessään pelissä.

Lolan Aakkosjuna -Opi lukemaan – Google Play ‑sovellukset

Tutkittuaan useita tehokkaita tekniikoita, voitti armeija hyökkääjät, ja vapauttamaan kaikki merkit. Jos selviytymään tämän pelottava tehtävä, et vain kirjoita peli pistettä, ja vahvistavat korkea otsikko Dragon Warrior. aikana peliä verkossa Panda Kung Fu voit suorittaa erityisen vaarallisia tehtäviä.

Lolan Matikkalaiva – Lola Panda

Lolan Tavuviidakko on uusin sovelluksemme, joten se on rakennettu huolella kymmenien miljoonien Lola Panda asiakkaiden oppimistuloksiin perustuen. Tällä sovelluksella on lukemisen oppimistakuu – katso tiedot kuvauksen lopusta! Hyvä lukutaito antaa lapselle eväät kaikkeen oppimiseen kouluvuosien aikana. Tavujen hahmottaminen on tärkeää

Panda Peli Lapsille - Image Results

Virtuaalisessa Panfu - maailmassa on paljon 6 - 12 -vuotiaille lapsille sopivia, ilmaisia Online-pelejä sekä turvallinen, valvottu chat. Moderaattorimme, jotka valvovat chattia, ovat ehdottoman tarkkoja eivätkä hyväksy minkäänlaista kiusaamista, kiroilua, henkilötietojen luovuttamista tai muuta lapsille epäsopivaa.

Perhe – Android-sovellukset Google Playssa

Lolan ABC-retki opettaa 5-9 -vuotiaille lapsille englannin äänteitä ja sanoja hauskalla tavalla. Tällä kertaa Lola Panda® retkeilee ulkona ystäviensä kanssa. Liity joukkoon ja opi samalla englantia! Selkeät puhutut ohjeet sekä havainnollistavat animaatiot helpottavat pelin aloitusta.

Panda Kung Fu pelit - pelata ilmaiseksi peli - peli

panda peli lapsilleIlmaiset Pandat pelit netissä, pelaa 1001Pelitssä. Tarjoamme siisteimmät Pandat pelit kaikille! Pidä hauskaa!

KoGaMa pelit - pelaa ilmaiseksi netissä 1001Pelitssä.

panda peli lapsilleLöydä miljoonia Android-sovelluksia, pelejä, biisejä, elokuvia, TV-ohjelmia, kirjoja ja lehtiä. Käytä sisältöä missä ja milloin tahansa kaikilla laitteillasi.

Opi englantia pelaamalla - lasten kielisovellukset opettavat

Moikka! Tule mun mukaan pelaamaan taas Brio peliä. Tässä videossa rakennan radan ja valitsen junat. Kun rata ja junat on valittu, voi peli alkaa. Tämä video on tarkoitettu lapsille ja se on