Ravintovalmennus

Arkisia ratkaisuja helpottava ja ravitsemusvalinnat merkitykselliseksi osoittava ravitsemuksen ohjeistaminen vaatii laajaa lähestymistä. Kulttuuriset, taloudelliset, sosiaaliset, mieltymykselliset, tottumukselliset ja muut voimavaralliset tekijät vaikuttavat paljon ihmisen tapaan syödä ja suhtautua ruokailuun.

Ruokailussa jos missä ihminen on tapojensa ja ympäristönsä vanki. Ruokailutapahtuma toteutuu päivittäin ja useasti – viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Toisin kun tupakointia tai alkoholin nauttimista niin ruokailua ei voi tyystin lopettaa vaikka sen kanssa kokisikin haasteita.

Yrittäjä täydentää ravitsemustietouttaan ja käytännön elämän ratkaisumalleja arvostetun kanadalaisen Presicion Nutrition Level-1 sertifikaatin opiskelun myötä. Yritys haluaa palvelulla niin terveystekijöihin, painonhallintaan, rasvanpolttoon ja lihasmassan kasvatukseen tähtäävissä kohtuullisissa tavoitteissa joissa ruokavalioratkaisut ovat merkittävässä roolissa.

Ravitsemusvalmennus kuuluu aina personal training-palveluun mutta se on ostettavissa myös omana itsenäisenä palvelunaan yksittäisinä tapaamisina, ohjeistuksina tai pidempinä seurantajaksoina.

Valmennusta tarjotaan n. -25% alennettuun hintaan sertifikaatin suorittamiseen saakka

(arvioitu sertifikointi maaliskuussa 2017).

 

Lue lisää yrityksestä Precision Nutrion:

Precision Nutrition | Our Story

Esitelmat / Luennot