mertaranta ja legendat kausi 2 katsomo

Tallenteet - Elisa Viihde

Ja esim. Selänne ja Palander ovat karismaltaan ihan toista luokkaa kuin Mertaranta ja legendat. Ja Supertähdissä on mukana Mika Häkkinen, jota ei paljon ole Suomen mediassa nähty. Mutta kummallekin ohjelmalle on silti paikkansa. Ja toivoisin kummallekin ohjelmalle jatkoa, vaikka en ole Supertähtiä vielä nähnytkään.

Mertaranta ja legendat palaa ruutuun - tässä ovat uudet tähdet!

Kausi 3. Haluatko Miljonääriksi -ohjelma laittaa Sohvaperunoiden älynystyrät töihin. Kotisohvilla vakavoidutaan, kun Mertaranta ja legendat -ohjelmassa vietetään Marko Jantusen päivää

TV-ohjelmat tänään - Telsu.fi

mertaranta ja legendat kausi 2 katsomoKokeile Suomen parasta TV-opasta! Kaikki suosikkikanavasi samalla ruudulla. Ohjelmien korostus, trailerit, netti-TV. Toimii myös tabletilla ja kännykällä.

Supertähdet | Nelonen.fi

Kiekkolegenda Teemu Selänne on kutsunut luokseen joukon kotimaisen urheilun supertähtiä. Supertähdet-sarjan toisella kaudella Selänteen vieraina Matti Nykänen, Sami Hyypiä, Eva Wahlström, Peetu Piiroinen, Toni Kohonen ja Minea Blomqvist viettävät unohtumattomia hetkiä Las Vegasissa.

Mertaranta ja legendat - Mertaranta ja legendat | Telkku.com

Osa 2/2. 18-vuotias Angie Dodge murhattiin 1996 Idaho Fallsissa. Teon tunnusti ja siitä tuomittiin 20-vuotias Chriss Tapp. 13 vuotta myöhemmin uhrin äiti kuitenkin vakuuttui, ettei Tapp ollutkaan syyllinen hänen tyttärensä murhaan, ja aloitti kampanjan el

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

mertaranta ja legendat kausi 2 katsomoMertaranta ja legendat. UUSI KAUSI! Kausi 2, osa 1. Maamme ykkösselostaja Antero Mertaranta muuttaa jälleen kahdeksan huippusaavutuksiin yltäneen suomalaisurheilijan kanssa saman katon alle kahdeksaksi päiväksi. Tunnelma on vakava, riehakas ja kaikkea siltä väliltä, kun kukin he

Mertaranta ja legendat ohjelmatiedot | Iltapulu.fi

Find showtimes, watch trailers, browse photos, track your Watchlist and rate your favorite movies and TV shows on your phone or tablet! IMDb Mobile site

Mertaranta ja legendat - Elisa Viihde

Mertaranta ja legendat. Kausi 1, osa 8. Timo Jutila voitti jääkiekon maailmanmestaruuden sekä pelaajana että joukkueenjohtajana. Miksi "Juti"

Mertaranta ja legendat - Mertaranta ja legendat | Telkku.com

Mertaranta ja legendat. Seuraava esitys TV5 to 20.12.2018 klo 2:35. Kausi 1, osa 8. Timo Jutila voitti jääkiekon maailmanmestaruuden sekä pelaajana että joukkueenjohtajana.

Mertaranta ja legendat jakso 2: Toni Nieminen - YouTube

mertaranta ja legendat kausi 2 katsomoUUSI SARJA! Kausi 1, osa 1. Antero Mertaranta kutsuu kahdeksan suomalaista urheilijalegendaa Vierumäelle jakamaan yhdessä elämän hienoimmat ja raskaimmat hetket. Tänään on hiihtokuningatar Marja-Liisa Kirvesniemen päivä. (Mertaranta ja legendat, kotimainen tosi-tv, 2015)