menolippu peli netissä

Lautapelit.fi etusivu - Lautapelit.fi

Oikean tuotteen löytäminen ei ole ikinä ollut helpompaa. VERTAA.FI:ssä vertailet tuhansia tuotteita ja löydät parhaat hinta-laatusuhteet!

Lautapelit (ei trivial pursuit ja piirustuspelit) | sivu 4

menolippu peli netissä

Menolippu on maailmalla palkittu ja hurjia lukuja myynyt lautapeli. Myös pelin suomenkielinen versio on voittanut -palkinnon. Menolipussa rakennetaan junaratoja eri kaupunkien välille. Peli on helppo oppia ja yksi erä kestää noin 45min. Peli sopii 2-5 pelaajalle ja yli 8-vuotiaille.

Menolippu – Ticket to Ride | Nörttitytöt

Menolippu eli Ticket to Ride on Alan R. Moonin suunnittelema ja Days of Wonderin julkaisema lautapeli. Pelin ideana on rakentaa annetulle kartalle junareittejä kullekin pelaajalle arvottujen matkalippujen mukaan.

Skip-Bo – Wikipedia

Menolippu on ollut kaikinpuolin todellinen menestys. Sen myötä suunnittelija Alan R. Moon sai toisen ja vuonna 2002 perustettu Days of Wonder ensimmäisen Spiel des Jahres-palkintonsa. Suomenkielinen laitos voitti Vuoden peli-palkinnon 2005. Peli on voittanyt myös As d’Or-palkinnon.

Menolippu | Konnun keskustelut

Super suosion saanut Menolippu (Ticket to Ride) suomenkielisellä kannella. Tätä painosta ei ole uutena enää saatavilla (englanninkielisellä nimellä kyllä löytyy). Kaikki osat tallessa ja siistikuntoisia, laatikko myös siistikuntoinen. Useampi peli tulee samoilla postikuluilla.

YouTube

menolippu eurooppa on kiva peli mutta meidän perheessä on tulkintavaikeuksia asemien kanssa. esim.: rakennan rautatietä välille edinburgh-paris. pelikaveri on jo rakentanut reitin dieppe-paris. jos laitan aseman dieppeen, onko reittini pariisiin sillä selvä eli olen rakentanut välin edinburgh-london-dieppe jossa asema?

Lautapelit netistä. Iso valikoima, tilaa jo tänään

Hasbro Hasbro Monopoli Peli Cheaters Edition Monopoli Peli Cheaters Edition Monopoli Peli Cheaters Edition Uusi versio klassisesta Monopoli-pelistä, jossa voit muuttaa sääntöjä ja huijata koko pelin ajan! Lainaa rahaa ja tee petoksia voittojen takaamiseksi mutta älä epäonnistu, sillä muuten saat rangaistuksen.

Menolippu Eurooppa - Lautapelit.fi

menolippu peli netissä

Helppoa maksamista. Lautapelit.fi verkkomaksut hoitaa PayTrail © KOSILA - Powered by DN 10 KOSILA - Powered by DN 10

Digitaaliset lautapelit > Lautapeliopas

Jaoin omaksi keskustelukseen useammat Menolippua käsitelleet viestit - onhan kyseessä monipuolinen ja uusia mielenkiintoisia lisäosiakin saanut (ja edelleen saava) peli, jota voi pelata myös netissä. (Itse Pohjoismaita kohta puoliin pääsen kokeilemaan. Saapa nähdä, miltä tuntuu Euroopan jälkeen.)

Alhambra-peli - Lautapelit - Suomi24 Keskustelut

Valikoimassa satoja erilaisia lautapelejä ensipeleistä aina aikusten strategia-, tieto sekä partypeleihin. Lautapelien suosion salaisuus on niiden yhdistävä voima.

Menolippu -lautapelin arvostelu > Lautapeliopas

Parhaat perinteiset lautapelit ovat olleet suosittua viihdettä ympäri maailman jo satojen tai jopa tuhansien vuosien ajan. Nämä pelit ovat usein näennäisen yksinkertaisia, mutta pinnan alla piilee monimutkaisia strategisia vaihtoehtoja tarjoava jännittävä peli.