mediatoimisto voitto liikevaihto

Mediatoimisto Happi Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat

Yrityksen Mediatoimisto Dorimedia Oy yhteystiedot, taloustiedot, palkkatiedot sekä päättäjätiedot löydät Taloustutkasta

Mediatoimisto – Wikipedia

Yrityksen Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy liikevaihto oli 22,9 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 37 henkilöä. Liikevaihto laski 20 prosenttia. Tilikauden tulos oli 10000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -0,1. Yhtiön omavaraisuusaste oli 58,9 prosenttia.

JCDecaux Finland Oy liikevaihto ja yritystiedot | Vainun

mediatoimisto voitto liikevaihtoLiikevaihto. Liikevaihtomuutos. Tilikauden tulos. Liikevoitto. Henkilöstön lukumäärä. Työpaikat - Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy. Kaikki työnantajan työpaikat

Mediatoimisto Dorimedia Oy | 2306808-3 | Yritystiedot

Mediatoimisto Voitto Oy. Mediatoimisto Voitto on vuonna 1983 perustettu mediatoimisto. Nykyinen nimi otettiin käyttöön syksyllä 2010, jolloin yhtiö siirtyi kokonaan Salomaa Yhtiöiden omistukseen. Yritys perustettiin aikoinaan nimellä Mediamestarit. Vuonna 1998 nimi muutettiin MediaComiksi.

Mediatoimisto – Wikipedia

Mika Vehmersuo siirtyy tehtävään Evidens Oy:stä, joka tulee osaksi Mediatoimisto Voitto a helmikuusta 2018 alkaen.. Vehmersuo siirtyi Evidensin toimitusjohtajaksi viime vuoden toukokuussa Veikkauksesta, jossa hän oli rakentamassa uuden peliyhtiön brändiä sekä lanseerauskampanjaa.

Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy - Oikotie Työpaikat

mediatoimisto voitto liikevaihtoTämä työpaikka, Digital Media Planner, on ilmoitettu duunitori-palvelussa 14.12.2018 ja sen on julkaissut Mediatoimisto Voitto. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2018. Työpaikka sijaitsee kunnassa Helsinki. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Voiton uusi toimitusjohtaja Mika Vehmersuo: "Asiakkaan koko

Mediatoimisto Voitto, liikevaihto 31 milj. €, henkilöstö 28 Virta Mediacommunity , liikevaihto 57 milj. €, henkilöstö 28 Pool Media International Oy , liikevaihto 35 milj. €, henkilöstö 21

Voitto - Mainostajan Hakemisto

mediatoimisto voitto liikevaihtoViralliselta nimeltään Mediatoimisto Voitto Oy on Mediatoimisto Voitto Tiimi Oy. Viimeisin tilinpäätös vuodelta 2018 kertoo, että yhtiön Mediatoimisto Voitto Oy liikevaihto oli 22884000 euroa ja liikevoitto 10000 euroa.

Mediatoimisto Voitto Oy - Y-tunnus: 0100414-2 - Yritystiedot

mediatoimisto voitto liikevaihtoMediatoimisto -haulla löydät kattavan listauksen yrityksistä ja henkilöistä Finder.fi yrityshausta.

Näkemyksiä, innovaatioita ja tuloksia markkinointiin | Dagmar

mediatoimisto voitto liikevaihtoECOPOWER FINLAND OY (Y-tunnus: 29330396). Löydät kaikkien suomalaisten yritysten taloustiedot, käyttämät teknologiat ja rekisterit helposti Vainun yritystietokannasta.