lotto 3 oikein voitto

Lottonumerot ja loton oikeat tulokset - lottoarvonnan

lotto 3 oikein voitto

Suomessa Veikkaus aloitti loton myynnin joulukuussa 1970, ja ensimmäinen lottoarvonta televisioitiin 3. tammikuuta 1971. Lottoarvonta täytti 40 vuotta 3. tammikuuta 2011, ja tuohon mennessä arvonta on suoritettu 2 126 kertaa. Siitä lähtien lotossa on pelattu yksi kierros arvontoineen joka viikko.

Veikkaus Lotto - Sääntömuutokset ja uudet voittoluokat

lotto 3 oikein voitto

Vikingloton tulokse keskiviikko 3 lokakuu 2018 . Vikinglottokierroksen draw number 1 334 tulokset näytetään alla. Mukana on jokaisen maan voittojakauma ja kaikkien osallistuvien maiden voittajien määrä.

Lottoarvonta, Lottonumerot ja Lotto | Lottoarvonta.com

lotto 3 oikein voitto

Lotto on Veikkaus Oy:n Suomessa järjestämä lottopeli.Yhtiö aloitti loton myynnin joulukuussa 1970, ja ensimmäinen lottoarvonta suoritettiin 3. tammikuuta 1971. Vuonna 2011, lottoarvonnan täytettyä 40 vuotta, se oli suoritettu yhteensä 2 126 kertaa.

Loton voittoluokat ja palkinnot - Multilotto

lotto 3 oikein voitto

Uudet voittoluokat olivat 3 oikein + 1 lisänumero sekä 3 oikein. Uusi 3 oikein -voittoluokka koski ainoastaan niitä pelaajia, jotka pelasivat tuplausta. Lottorivin hinta pysyi muutoksesta huolimatta entisellään, mutta tuplauksen hinta nousi hieman. Ainut palkinto, joka nousi sääntömuutosten johdosta, oli 6 oikein + 1 lisänumero. Tämä

Lottopotti uuteen ennätykseen – ennätyspotti meni usealle

Vikingloton tulokse keskiviikko 3 heinäkuu 2019 . Vikinglottokierroksen draw number 1 373 tulokset näytetään alla. Mukana on jokaisen maan voittojakauma ja kaikkien osallistuvien maiden voittajien määrä.

Lottonumerot • Loton tulokset • Lottorivi • Lotto ja Jokeri

Kolme (3) lottonumeroa oikein (n. 4€) Viime kierroksen Viking-Lotto numerot ja tulokset Lisäksi Vikinglotto Plus voittoluokat on erikseen, pelkkä Plusnumero oikein tuottaa kiinteän 5€.

3 lokakuu 2018 Vikingloton tulokset

Lottonumerot ja uusin lottorivi. Lottotulokset ja voitonjako. Vanhojen kierrosten oikeat lottonumerot.

Lotto – Wikipedia

Veikkaus jakaa kokonaispotistaan siis vain 27,8% pelaajille, minkä lisäksi neljä oikein tuloksille jaetaan kiinteää voittosummaa, mikä nostaa pelaajien etua. Kokonaisuudessa pelaaien rahoista jaetaan takaisin, hieman kierroskohtaisesti, noin 39,1%. On siis heti huomattavissa, että Loton palautusprosentti on äärimmäisen pieni!

Lotto (Veikkaus) – Wikipedia

Viime vuosina Lotto on uudistettu jonkun verran. Vuoden 2016 loppupuolella saatiin uusi 3+1 voittoluokka ja tuplauksen valinneet pääsivät voittajiksi jo 3 oikein tuloksella. Vuonna 2018 tuplaus-ominaisuus sai väistyä uuden Plus-pelitavan edestä. Plussaamalla on nyt mahdollista viisinkertaista kaikki paitsi päävoitot.