loton voitto osuudet

VEIKKAUS OY:N RAHAPELIEN SÄÄNNÖT

Loton voitonjako 7 oikein -voittoluokalle (1. voittoluokka) vahvistetaan kierroksittain kokonaisvaihdosta riippumaton jakosumma, ja se jaetaan tasan 7 oikein -tulosten kesken. Kierroskohtaisesta kokonaisvaihdosta jaetaan voittoluokkien 2–4 kesken seuraavat jako-osuudet (jako-osuuksia laskettaessa ei huomioida Plussasta kertynyttä

Lotto (Veikkaus) – Wikipedia

Loton voittoluokat Loton voittoluokkia ovat 7, 6+1, 6, 5+2, 5+1, 5, 4+2, 4+1, 4, 3+2 ja 3+1 oikein. Jos joku näistä tuloksista osuu, kannattaa tarkistaa voitot Veikkauksen sivuilla olevasta voittotaulukosta. Helpoiten selviät voittojesi tarkastuksesta, jos pelaat netissä. Silloin kone automaattisesti tarkistaa ja maksaa mahdolliset voittosi.

Loton säännöt - kioskipauliina.fi

Voisiko joku kertoa selkokielellä, miten esim. kahdeksan numeron järjestelmissä voitto määräytyy? Olen kuullut puhuttavan että "voitin lotossa 4 oikein eli sain 38 euroa, koska kyseessä oli 8 numeron järjestelmä".

Uutiset Archives - Lottovoitto

Jokerin numerosarjaksi arvottiin 0735862. Ei päävoittoa Jokerissakaan, mutta kahdeksan 6 oikein -tulosta, voitto-osuudet 20 000 euroa, tosin kaksi riveistä oli tuplattu, joten he voittivat 40 000 euroa.

VEIKKAUS OY:N RAHAPELIEN SÄÄNNÖT

loton voitto osuudetLotto on Veikkaus Oy:n Suomessa järjestämä lottopeli.Yhtiö aloitti loton myynnin joulukuussa 1970, ja ensimmäinen lottoarvonta suoritettiin 3. tammikuuta 1971. Vuonna 2011, lottoarvonnan täytettyä 40 vuotta, se oli suoritettu yhteensä 2 126 kertaa.

Avoimen yhtiön voiton jakaminen - Minilex

Lisäksi Loton kierroskohtaisesta kokonaisvaihdosta maksetaan Tuplauksen sisältäville peliriveille seuraava kiinteä voitto: kolme (3) ja Tuplausnumero oikein kaksi (2) euroa (7. voittoluokka). 24. Loton kierroskohtaisesta kokonaisvaihdosta jaetaan voittoluokille seuraavat jako-osuudet: kuusi (6) ja yksi lisänumero oikein (2. voittoluokka) 3

Viking Lotto numerot, järjestelmät ja voittoluokat

III VOITTOLUOKAT JA VOITTO-OSUUDET 20. Viking Loton voittoluokat ovat: 1. voittoluokka kuusi (6) oikein. 2. voittoluokka viisi (5) ja lisänumero oikein. 3. voittoluokka viisi (5) oikein. 4. voittoluokka neljä (4) oikein. 5. voittoluokka kolme (3) oikein. Yksittäisessä pelirivissä voi olla vain yksi voittotulos. 21.

Lotto tulokset ja lottonumerot helposti - Lotto-tulokset.net

Voisiko joku kertoa selkokielellä, miten esim. kahdeksan numeron järjestelmissä voitto määräytyy? Olen kuullut puhuttavan että "voitin lotossa 4 oikein eli sain 38 euroa, koska kyseessä oli 8 numeron järjestelmä".

Loton - Wikipedia

Viking Loton voittoluokat. Viking Loton voittoluokat ovat 6 oikein, 5+1 oikein, 5 oikein, 4 oikein ja 3 oikein. Viking Loton lisävoittoluokkien voittoluokat ovat 4+2 oikein, 4+1 oikein, 3+2 oikein, 3+1 oikein ja 2+2 oikein.

Lotto järjestelmät ja voittoluokat

lakatkaa nyt saaatana tuohon lottoon hakkaaminen ..höh! Paremmalla todennäköisyydellä voitat , jos laitat ARPOMALLA rivin sisään Fintoton V75/65 - peleissä.