linux mtv3 katsomo

Katsomo toimii ubuntussa - Ubuntu - Suomi24 Keskustelut

Jos kerran väitetään ettei Katsomo toimi Ubuntulla niin tuo todistaa väitteen vääräksi! Tosin on eri asia että mitä ihmeen katsottavaa Katsomossa on, itse olen jopa poistanut MTV3 ja Sub kanavat digiboksistanikin koska kyseisiltä kanavilta ei tule muuta kuin silkkaa roskaa!

How to Watch Katsomo Outside of Finland – TechNadu

linux mtv3 katsomo

Seuraavaan releaseen tulee omana pakettinaan katsomo-desktop, joten katsomon asentaminen ubuntuun on jatkossa todella vaivatonta. Katsomo-desktop pitää sisällään kaikki korjaukset, joita täälläkin on ehdotettu. Esimakua saatte oheisesta tiedostopaketista, joka sisältää release candidatet tulevasta wine-browserista ja katsomo-desktopista.

mtv3 katsomo ei toimi - Google Groups

xet7.org Suomeksi > Linux MTV3 Katsomo, Netflix, Elisa Viihde Muutoshistoria: 2.2.2016: Lisätty huomio että Netflix näkyy nykyisin suoraan myös Firefoxilla. Lisätty myös että nykyisin käytän selain lisäosina ublock origin mainostpoistoon ja WOT Web of Trust haitallisten sivujen ilmoituksiin.

Katsomo plugin with live streaming · Issue #33 · szymex/xbmc

Katsomo tarjoaa tablet laitteille kahta eri laatuvaihtoehtoa LQ (800 kbps) ja HQ (1200 kbps). Jostain syystä RTMPdump-yle lataa ainoastaan huonompilaatuisia videoita. Mutta eipä hätiä, tässä helppo ohje miten ne rakkaat Salkkarit saa talteen paremmalla laaadulla.

Wekan - xet7.org

Katsomo is a platform that’s associated with MTV3, which should not be confused with the American Music Television. Katsomo offers loads of content, including entertainment shows, sports, as well as popular Hollywood series.

Taitokone: Videoiden lataaminen SUBin ja MTV3:n katsomo.fi

linux mtv3 katsomo

Latasin tänään iltapäivällä version 1.1.3 ja se toimi hienosti, latasin muutaman ohjelman Areenasta. Suljettuani ohjelman yritin vielä avata sen uudelleen, mutta nyt se avautuu vain sekunnin murto-osaksi, näyttäen mustaa ruutua, jossa valkoista ja keltaista tekstiä, jota en ehdi lukea.

Ubuntu 16.04 ja mtv3 katsomo - Apua aloittelijalle - Suomi24

> Onko Linux perseestᅵ? ei mielestᅵni, mutta osa aatteen julistajista on > tosi syvᅵltᅵ. Linux on kaikessa niin paljon parempi kuin Windows, > Windows on kaiken pahuuden ruumiillistuma jne. Tᅵtᅵ paskaa muutamat > jaksavat julistaa pᅵivᅵstᅵ toiseen kaikkia mahdollisia kanavia pitkin.

Netti TV - Linux Mint Käyttöohjeita

linux mtv3 katsomo

mtv-service features news broadcasts and both finnish and foreign programmes for free, which you can watch when it best suits you, regardless of time and place. With the mtv app: * You can watch hundreds of programmes for free when it is the most convenient For you * The new episodes of your favourite series are made available at the same time they are broadcasted on MTV3-, Sub or AVA-channels.

Ubuntu 16.04 ja mtv3 katsomo - Apua aloittelijalle - Suomi24

linux mtv3 katsomo

Asensin uusimman Ubuntu 16.04:n kun kyllästyin kympin tyrkytykseen. Mitä mtv3 katsomo tarvitsee nykyisin toimiakseen Ubuntulla ja firefoxilla?

Stream Downloader – Madjoki

Netti TV -ohjelmat YLE Areena Nelonen Liv Jim The Voice TV-Viisi MTV katsomo ja Ruutu.fi näkyvät ja toimivat Linux Mintillä. MTV katsomon sekä FOX tv:n näkeminen vaatii, että asennetaan Silverlight vastine Pipelight Linux versio

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

Suomen suosituimmat viihdeohjelmat ja kuumimmat puheenaiheet. Parasta aikaa mtv-palvelussa!