lintujen tunnistus peli

LuontoPortti

Lintujen ruokintapaikkojen tarkistus ja siementen lisäys lintulaudalle.

Tunnista lintu - opas aloittelijoille | Luonto | yle.fi

Lintujen ruumiinosien ja höyhenalojen nimet kannattaa opetella, sillä muuten ei voi ymmärtää, mitä lintukirjojen käsitteet ”vaalea yläperä” tai ”voimakas silmäkulmanjuova” tarkoittavat. Eri lintukirjoissa saattaa olla pieniä eroja nimikkeiden suhteen, ja kutakin kirjaa käytettäessä on syytä tutustua oppaan käyttämään

Suomen riistakeskus – Finlands viltcentral

Monella lintulajilla on selkeä lajityypillinen väritys, varsinkin juhlapukuisilla koirailla. Naaraitten, nuorten ja sulkasatoisten lintujen määritys on usein hankalampaa. Vesilinnuista sinisorsa koiras voi hämmentää kesän höyhenpuvussa, mutta lapasorsan tunnistaa aina suuresta lattanokasta.

Facebook

Tervetuloa Peliplazaan! Pelaaminen ja rekisteröinti on maksutonta! Rekisteröityessäsi tiedämme minne toimittaa mahdolliset palkinnot. Tietojasi ei käytetä suoramarkkinointiin.

Suomalaisia lintuja tietovisa - visakisa.com

LuontoPortti – luonnonystävän aarreaitta. Jos kaipaat tietoa yli tuhannesta kasvilajista, Suomessa yleisesti tavattavista linnuista tai haluat vaikkapa tunnistaa sieniä, olet oikeassa paikassa!

Tunnista linnut - YouTube

Visailu Suomalaisia lintuja - Kyllä muutkin kuin ornitologit saavat muutaman linnun tuntea. sivustolla visakisa.com

Lintupelikortit | Suomen Lintuvaruste Oy

Yhdistä vasen ja oikea puoli. Tarkista

Birdlife Suomi | Lintujen tunnistaminen

Julkaistu 17.6.2007

Lintujen ruokinta - YouTube

lintujen tunnistus peliLinnut ovat munivia selkärankaisia, joilla on höyhenpeitteinen keho. Valtaosa linnuista kykenee lentämään siivillään. Nokkaansa linnut käyttävät muun muassa syömiseen, pesäntekoon ja puolustautumiseen.

Suomalaisia lintuja tietovisa - visakisa.com

Visailu Suomalaisia lintuja - Kyllä muutkin kuin ornitologit saavat muutaman linnun tuntea. sivustolla visakisa.com

Lintuja - moped.fi

Vastaukset