kunnat peli

Suomen kunnanvaakunat – Wikipedia

www.kunnat.net Sisältö 1 Johdanto 3 2 Hallituksen työnantajarooli ja johtajasopimuksen tarkoitus 5 3 Strategialähtöinen johtajasopimuksen laatimis- ja arviointiprosessi 7 3.1 Strategiaan perustuvat uuden kuntajohtajan valintakriteerit 7 3.2 Kuntajohtajan rekrytointiprosessi 7

Suomen kunnat - Karttalehtinen

kunnat peli

Country Flags with the Most Red. 3,075. Top 10 Wheat-Producing Countries

Kuntajohtajan johtajasopimus

Surprisingly I found this more difficult than the English version (I'm Finnish myself). I had to try a couple of different spellings for Mosambik and Sambia, for example, before getting them right.

Kartta.com - Suomen Kartta

Kohdassa " Tekee myös päätöksiä kunnan toiminnasta kunnanvaltuuston tekemien esitysten perustella " pitäisi lukea "Tekee myös päätöksiä kunnan toiminnasta ku

Sijoita Suomen kunnat kartalle -peli : Suomi

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

Suomen kunnanvaakunat – Wikipedia

Sijoita Suomen kunnat kartalle -peli Otetaan pientä kisaa siitä, kuinka hyvin osataan Suomen paikkakuntia. Linkissä olevasta pelistä löytyy seitsemän eri peliä: kaikki paikkakunnat, kaupungit, kunnat, suurimmat, pienimmät, vaikeimmat ja helpoimmat.

Suomi: Maakunnat - Karttavisapelit

Pelaa Ilmaisia Nettipelejä osoitteessa 123Pelit.com, Paras Online Pelikenttä Kaikenikäisille Lapsille! Valitse Suosikkipelisi, ja Pidä Hauskaa!

Luettelo Suomen kaupungeista – Wikipedia

Suomessa on yli 300 kuntaa, joista kaupunkeja on yli sata kappaletta. Keskimääräinen asukasluku Suomen kunnissa on noin 17 000. Testaa nyt alla, kuinka hyvin osaat asettaa suomalaisia kuntia oikeille paikoilleen.

Suomen kunnat - Yhteisövisat - Maantieto - Älypää

kunnat peli

Maantietoaiheinen peli. Sinun pitää osata sijoittaa Suomen kuntia kartalle.

Tiedätkö todella, missä Suomen kunnat sijaitsevat kartalla

kunnat peli

Kunnat nimet esiintyvät satunnaisessa järjestyksessä. Vastaus annetaa klikkaamalla kartalla kyseisen kunnan rajojen sisälle. Virheitä on mahdollisuus tehdä 200 kpl, mutta peli päättyy myös kymmenen perättäisen väärän vastauksen jälkeen.

Kaikki suomi tietokilpailut - JetPunk

Maakunnat - Paikkakunnat - Missä maakunnassa sijaitsee Jyväskylä? Kysymyksiä Suomen maakunnista! - Älypää Yhteisövisat

Kuntaliitto

kunnat peli

Tämä artikkeli on luettelo Suomen nykyisistä kaupungeista.Vuoden 2018 alussa nimitystä kaupunki käyttäneiden kuntien kokonaismäärä oli 107. Kaupungit ovat siis Suomessa samalla myös kuntia, joten tämän luettelon tiedot löytyvät myös artikkelista Luettelo Suomen kunnista.