kuinka usein vessa pestään

Millä peset kissan vessan? - Yleistä kissoista - Suomi24

Vierailija: "Siis mitkä kaikki siihen kuuluu, ja kuinka usein?". "3 kertaa viikossa lavuaarin ja WCpöntön pesu. Kerran viikossa lattia ym pölyt pois..". "mä pesen pöntön ja lavuaarin kerran viikkoon, pyyhin peilin ja moppaan lattian". "kaiki taustat yms kunnolla vähintään 6 kk välein!".

Kuinka usein kissan hiekkalaatikko pitää siivota? - Sivu 2

Ja tietty pestään vessat. Eli kerran viikossa tämä. Lisäksi imuroin pari muuta kertaa, tai pikemminkin ehkä 4 krt viikossa, mutta en koko taloa perusteellisesti vaan silleen missä roskia näkyy. Meillä on kani, eli niitä roskia tulee! Vessa tulee yleensä pestyä kevyesti toisenkin kerran viikossa ja käsipyyhkeet vaihdettua.

Keskustelu - Miten vessa siivotaan kunnolla? | Aihe vapaa | Vauva

kuinka usein vessa pestäänMeilläkin käytetään kloriittia. Kissamme ovat tykänneet siitä, kun huomaavat että pestään niiden hyyssiä, suorastaan jonottavat pääsevänsä käymään tarpeilla. =) Samaten vessa pestään lattiaa ja kattoa myöten samalla aineella,joskus myöskin muut huoneet.

Tässä kaupungissa tuulee aina - Home | Facebook

'Mulle tuli eilen mieleen, että halusin päräyttää ilmoille ”Kuinka usein? -blogihaasteen”. Kysyin Insta Storiesin kautta, mitä kysymyksiä tähän voisi laittaa ja lopulta tein niin, että nappasin jokaisen kysymyksen, jota tuolla kysyitte.

G: Kuinka usein siivoat ja miten? | sivu 2 | Keskustelu | Anna

Lattiat imuroidaan ja pestään päivittäin, pöydät pyyhitään aina käytön jälkeen, vessa päivittäin, astiat pestään käytön jälkeen. Leluja pestään kai silloin kun on vaikka kihomatoja jollain tai ovat silminnähden likaisia. Käsidesi ei kuivata ja sen käyttöä opetetaan lapsille. Käsidesin lisäksi käsiä pestään.

Kuinka usein vaihdat lakanat tai peset jääkaapin? Neljä

kuinka usein vessa pestäänVierailija: "Mitä aineita suosit, onko kädessä kumihanskat, kuinka monta eri rättiä (tai sientä tai jotain vastaavaa) on eri kohteisiin?Haluaisin kuulla ihan yksityiskohtaisen kuvauksen vessanpesustasi :) ja mielellään myös että kuinka usein.

Kuinka auto pestään ja vahataan? - YouTube

kuinka usein vessa pestäänMeillä imuroidaan joka viikko ja pestään vessa/kylpyhuone. Imurointiin sisältyy myös sohvan ja hyllyjen imurointi tai pölyjen pyyhintä. Matot viedään ulos ehkä kerran pari vuodessa, jolloin pyyhitään lattiat kostealla (meidän suursiivous). Ikkunat pestään ehkä kerran vuodessa. Kaappeja ei puhdisteta mitenkään säännöllisesti.

Keskustelu - Miten usein imuroitte ja pesette lattiat? Entä

kuinka usein vessa pestäänViimeisenä Me Naisten kyselyssä selvitettiin, kuinka usein suomalaiset pesevät jääkaappinsa. Puolet vastaajista putsaa jääkaapin 2–3 kertaa vuodessa. Kolme prosenttia kertoo pesevänsä jääkaapin kerran viikossa tai jopa sitä useammin.

Keskustelu - G: Kuinka usein peset WC-ponton, vaihdat lakanat

kuinka usein vessa pestäänKuinka usein teillä 1) imuroidaan 2) pyyhitään pölyt 3) vaihdetaan lakanat 4) tiskataan (kone vai käsin?) 5) pestään pyykkiä 6) viedään roskat 7) pestään vessa lisättyjä: 8) pestään lattiat 9) pestään ikkunat 10) siivotaan keittiö (hella, mikro, kaakelit yms) 11) viedään tavarat paikoilleen (yleistä järjestelyä) 12

Mikä on sopiva pyyhkeen vaihtoväli? Näin sanovat Martat

kuinka usein vessa pestäänPäivittäin tulee laatikosta keräiltyä jätökset pois, koko hiekkaan en vaihda oikeastaan koskaan jollei ole todella likaista, lisäilen vaan hiekkaa kun sitä näyttää. Ja vessa toki pestään viikottain, kaataen hiekat vatiin odottelemaan pesun ajaksi.