kuinka usein vaihdatte lakanat

Kuinka - Home | Facebook

kuinka usein vaihdatte lakanatWe respect your privacy. Thank you! Powered by SquarespaceSquarespace

Kuinka - YouTube

Kuinka. 14,306 likes · 122 talking about this. "Joyous folk pop" - NPR Music

Kuinka usein vaihdatte lakanat? | Demi

Pariskunnat, kuinka usein vaihdatte lakanat? Yhteenmuuttamisen jälkeen on tuntunut että lakanoita saa vaihtaa jatkuvasti, noin kerran viikkoon. Kumpikin hikoilee enemmän yhdessä nukkuessa ja seksin jäljet leviävät pitkin pituuksia.

Vuodetekstiili fiilistelyä - Oivalluksia aidanreunalta

Kuinka usein vaihdatte lakanat? Entäs peittojen ja tyynyjen tuuletus ulkona? Meidän sängyssä nukkuu minä ja mieheni sekä 2 kissaa. Olen n. kerran viikossa vaihtanut ja mies sanoo sen olevan turhaa niin usein.. Must on ihana tunne mennä puhtaisiin lakanoihin nukkuu ja ku kissoista sitä karvaakin lähtee..

Kuinka usein vaihdatte lakanat ja pyyhkeet? | sivu 2

Kuinka usein lakanat tulisi vaihtaa? Lakanoiden vaihtoväli riippuu henkilön elämäntavoista. Vaihtoväliin vaikuttavat yleinen siisteys, hikoileeko henkilö paljon, onko hänellä allergioita

Kysymys, joka ei kuulu ruuanlaittoon . | Ideakeittiö

Tässä voisi kyllä samalla kysyä että kuinka usein murot vaihtavat lakanoitaan. Eli kuinka usein vaihdatte vuodevaatteet? Itselläni ei ole mitään varsinaista sääntöä, kunhan vähän katselen olenko hikoillut yöllä tai onko muuten vaan paskaset, ei niitä kuitenkaan viikkoja aleta putkeen pitämään.

Keskustelu - Miten usein imuroitte ja pesette lattiat? Entä

kuinka usein vaihdatte lakanatVaihdatko kasvo- ja vartalopyyhettäsi joka pesun jälkeen vai silloin tällöin, kun tajuat käyttäneesi samaa pyyhettä jo reilusti yli viikon? Kysyimme ihotautien erikoislääkäri Maarit Vaalamolta, kuinka usein pyyhkeet kannattaa oikeasti vaihtaa.

Kuinka usein lakanat tulisi vaihtaa? - YouTube

kuinka usein vaihdatte lakanatVierailija: "Satuin juuri lukemaan Annan sivuilta vanhaa keskustelua, jossa ylivoimaisesti suurin osa vastaajista kertoi vaihtavansa lakanat viikon, vähintään kahden, välein. Kolmen tai neljän viikon välein vaihtavia haukuttiin possuiksi ja epäiltiin näiden kotien olevan muutenkin epäsiistejä. Jo

Keskustelu - Kuinka usein vaihdatte lakanat? | Aihe vapaa | Vauva

kuinka usein vaihdatte lakanat"Vaihdan tyynyliinat ja lakanat joka toinen viikko. Pyrin imuroimaan sängyn ja petarin samalla. Joskus vien vuodevaatteet ulos samalla jos sää on hyvä. Kerran pari vuoteen olen pessyt peitot mutta tyynyjä en. uusin niitä tarpeen mukaan, kun ovat tarpeeksi kulahtaneita.".

ysv-foorumi.com • katso viestiketjua - Äänestys lakanoiden

kuinka usein vaihdatte lakanatmä vaihdan petivaatteet kaikki kerralla ja en ole koskaa tarkkaillu kuinka usein n.kerran kuussa kuitenki ja pyyhkeet vaihdan kaikki samalla kertaa. käsipyyhkeet kun näyttää likasilta eli n. kerta viikko ja muut pyyhkeet myös ja niin mä en silitä vaatteita enkä petivaatteita

Lakanoiden pesusta | Keskustelu | Anna

Lakanat vaihdetaan joka toinen viikko, pyyhkeet vaihdetaan viikottain. Lisäksi maanantaina tai tiistaina imuroin koko kämpän, mutta tuollon en pese. Minulle/meille on kuitenkin monet sanoneet, että ei heillä läheskään noin usein siivota. Mietin siis, että onko tuo todellakin usein, minä olen pitänyt ihan normaalina.