kuinka usein vaihdat alushousut

Keskustelu - Nainen, kuinka usein vaihdat alushoususi

Käyn joka päivä suihkussa, alushousut, sukat ja paita puhdas aina päälle, rintsikat ehkä viikon välein, koska mulla on yleensä vaan kahdet joita voi pitää, siihen asti kun on varaa tai pakko ostaa uudet. Housuja pidän 1-3 päivää, riippuen kuinka likaantuvat.

Keskustelu - Näin vaihdat oikein - asiantuntijat kertovat

Vierailija: "Ottaa päähän kun mulla ei oo varaa rintsikoihin että vois vaihtaa joka päivä. Halvimmillaan saan joskus rintsikat alesta 40e. Joudun siis vaihteleen 3 rintsikkoja ja ostan sitten ku joku menee risaksi. perkele.".

Keskustelu - miten paljon pyykkiä | Sana vapaa | Meidän Perhe

kuinka usein vaihdat alushousut

d) vaihdat alushousut? Jos käytän niin joka pv e) plankkaat kengät? Tarvittaessa f) imuroit? Joka pv g) sheivaat? Kun tarvii h) ajat parran?-i) haiset hielle?-j) korotat äänesi vihastuessasi? Eilen korotin,mutten vihastuessani, vaan koska näytin,kuinka sama sanoma eri äänellä saa vastaanottajan reagoimaan eritavoin. k) silität jotakin

”Tee nuuhkaisutesti” ja 9 muuta asiantuntijavinkkiä kodin

Alushousut, pyyhe, hammasharja Moni asia pitää välillä vaihtaa. Kysyimme asiantuntijoilta, kuinka usein. Hei asiantuntija, kuinka usein pitäisi vaihtaa

Shop Kuinka: Amazon - Amazon.com Official Site

kuinka usein vaihdat alushousut

Vaihdatko alushousut päivittäin? Useammin/harvemmin? Vaikuttaako sulla menkat tähän mitenkään? Itse vaihdan alkkarit uusiin joka päivä, tosin menkka-aikana vähän vaihtelee jos tulee ohivuotoja niin silloin pöksyt totta kai menee vaihtoon paljon nopeammin :D Miten teillä?

Kuinka usein vaihdat alushousut/kalsarit? - Kitinä

Kaikki armeijan käyneet taitavat muistaa kuinka monta alushousut lyhyet tai pitkät oli kerrallaan kaapissa? Kolme settiä joilla tuli pärjätä se viikko. Keskimäärin järkevä vaihtoväli oli siis joka toinen tai kolmas päivä jos tasaisesti annettuja alusvaatteita halusi käyttää. Tuo vaihtoväli riippuu varmasti paljon ihmisestä.

G. lasten hygienia | Keskustelu | Kaksplus

Mitä aikaisemmin vaihdat Offerilla-lahjakortin Ladyt-kuntokeskusten korttiin, sitä pidempään ehdit treenata. Vaihdon jälkeen jäsenyys on voimassa 31.8.2018 asti; Avainkortti on lunastettavissa 10€ hintaan, jolloin kuntosaleille pääsee klo 5–23 välisenä aikana; Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi

Keskustelu - kuinka usein vaihdat alushoususi? | Aihe vapaa

Kuinka. 14,306 likes · 122 talking about this. "Joyous folk pop" - NPR Music

Kuinka usein vaihdat kalsarit? - Sinkut - Suomi24 Keskustelut

kuinka usein vaihdat alushousut

Vierailija: "perheenne tuottaa? Kuinka usein pesukone pyörii? Ja perheen koko? Tuossa äsken pyykkiä laittaessani mietin, että tätä pyykkiä tulee valtavasti ja kyseessä pieni perhe (1 aikuinen 1 lapsi) - miten ihmeessä isommat perheet tämän hoitavat?

Keskustelu - Kuinka usein vaihdat ja peset rintaliivit

Kuinka usein lakanat tulisi vaihtaa? Lakanoiden vaihtoväli riippuu henkilön elämäntavoista. Vaihtoväliin vaikuttavat yleinen siisteys, hikoileeko henkilö paljon, onko hänellä allergioita

Kuinka usein ? - Miehen logiikka - Suomi24 Keskustelut

Siivousintoilija: "Nämä patjan ja tyynyn vaihtovälit ovat ihan epärealistisia meille Tempur-faneille, että nyt parin vuoden välein raaskisin vaihtaa reilun satasen tyynyn.

Kuinka usein lakanat tulisi vaihtaa? - YouTube

kuinka usein vaihdat alushousut

Tuli toisesta ketjusta mieleen, että kuinka usein vaihdat ja peset omia vaatteitasi. Esim. alusvaatteet, paidat, puserot, neuleet, mekot, housut, farkut jne.