kuinka usein kitaran kielet pitää vaihtaa

UralTone putki-infoa | UralTone info

Nyt on tainnut olla pari kuukautta kielet, tosin kuukauden olikin tuo kitara soittamatta ja toisella kitaralla soitettu. Akustisessa oli monta vuotta samat kielet mutta sillä rämpytellään vain kotona. Kuitenkin, jos liian pitkään niitä kieliä pitää niin se vire ei kyllä enää pysy.

kitaran soiton kymmenen käskyä - Mikseri.net

kuinka usein kitaran kielet pitää vaihtaa

Rupesi tuossa mietittyttää kun itsekin vasta alottelija olen tässä kitaran soitossa (itselle joululahjaksi 2006) , joten kyselisin kuinka usein kielet täytyy vaihtaa ja onko kitarani hyvä, keskiverto vai paska tälläin hieman perehtyneemmän mielestä(omasta mielestä huippu hyvä ) ? Kitara on ibanez PF60s-nt. Hintaa tais olla kovan

Kitaran kielet - Etusivu

kuinka usein kitaran kielet pitää vaihtaa

Jos kitaran säädöt ovat täysin pielessä – kielet liian korkeat/matalat ja/tai intonaatio ei ole kohdallaan (= 12. nauhalta soitettu kieli ei ole samalla sävelkorkeudella kuin 12. nauhan huiluääni) – pyydä myyjää säätämään asiat kuntoon ennen ostospäätöstä!

Kitara ja sen soittaminen | Page 2 | Konnun keskustelut

4. Laitetaan uudet kielet, esim 9..42 tuhannesosatuumina, joskus mainitaan vain nämä merkitsevät numerot. Nämä ovat helpot ja ohuet kielet, jollaiset monesti tulee kitaran mukana. Minä käytän näitä siitä huolimatta, että olen kokenut soittaja, ikä nyt 46 v ja aloittanut joskus 15 vuotiaana bassolla

Kitaran osto-opas - Miten löydän itselleni sopivan soittimen?

Kuinka usein putket pitää vaihtaa? Etuasteputet, kuten ECC83, kestävät vuosikausia normaalissa käytössä. Tyypit E83CC ja ECC803S ovat vieläkin kestävämpiä tyyppejä, näille luvataan jopa yli 10000 käyttöaika. Pääteputket kuluvat nopeammin. NOS putket ja Svetlanat kestävät parhaiten ; nopeiten kuluvat kiinalaiset ja sovtekit.

Kieligallup - Mikseri.net

Jos kitaran virität mittarilla vireeseen niin se ei kaikissa sävellajeissa soi vireessä ja etenkin tuo G-kieli aiheuttaa hankaluuksia. Tästä voisi joku pianonvirittäjä pitää kunnon teoreettisen esitelmän kun minä en osaa. Mutta vibrakammen kanssa ei ole mitään ongelmia niin punotulla kuin punomattomallakaan Geellä.

Muusikoiden.net - Keskustelu - Kitaran kielistä

Kitaran ekat kielet olivat 9-kokoiset, niiden osoittaessa hyytymisen merkkejä päätin lyödä kymppisatsin tilalle. Tiedä sitten kiukuistuiko paksummista kielistä vai pettikö ohut kaula muuten, mutta nyt se perkele on mennyt kieroon. Ohuet kielet ovat ok parin millin korkeudella muttaa paksumpi puoli vetäisi 6-7mm rakosen 12 nauhan

Keskustelu - Miten vasuri soittaa kitaraa? | Aihe vapaa | Vauva

Jos kitarasta katkeaa kieli, kannattaisiko kaikki kielet vaihtaa? Kyllä. Jos katkennut kieli oli melkein uusi niin kannattaa kuitenkin selvittää johtuiko katkeaminen esimerkiksi tallapalan terävästä kulmasta. Kielten katkeamisia aiheuttavat kitaran tekniset viat on usein mahdollista korjata kuntoon.

Muusikoiden.net - Keskustelu - Kielten vaihto --> Kuinka

Nailonkielisessä kitarassa kielisatsin vaihtaminen ei vaikuta dramaattisesti kitaran intonaatioon tai säätöihin, kyse on enemmän eri soittotatsista ja soundista. Kokeilumielessä voi siis vaihtaa turvallisesti yhdestä lajista toiseen, niin kauan kun kielet on tarkoitettu nimenomaan klassiselle tai Flamenco-kitaralle.

Kitaran lisävarusteet - Kielten paksuus, plektrat, viritin

klassista kitaraa, meni d-poikki viimeistään kuukausi vaihtamisesta, parin viikon välein yritin vaihtaa uuden setin. Mikään ei estä vaihtamasta yksitellen, mutta jos on 1 uusi kieli ja 5 vanhaa, soundaa se yksi uusi häiritsevän paljon paremmalle, kuin vanhat 5.

Kielten vaihtaminen nailonkielisessä kitarassa | Kitarablogi

Ernie Ballin kielet ovat kyllä saavuttaneet minun mielessäni sellaisen aseman, että tuskin tulen vaihtamaan toiseen merkkiin. Kuinka usein vaihdat kieliä? Melko usein. Vaikea tuota aikaväliä määritellä, kun en ole siihen tarkemmin kiinnittänyt huomiota. Sitten kun sointi ja tuntuma ovat olennaisesti heikentyneet, on aika vaihtaa.

Viulu: Kielien vaihtaminen

kuinka usein kitaran kielet pitää vaihtaa

Verkkokauppa.com n asiakkaiden kysymykset koskien Reno Reno RU150 Ukulele, valkoinen. Lue todellisten asiakkaiden lähettämiä kysymyksiä ja vastauksia koskien Reno RU150 Ukulele, valkoinen.