kuinka usein harrastatte seksiä

Kuinka usein ikäisesi harrastavat seksiä? Uudet luvut julki

Niin, eli kuinka usein te harrastatte seksiä? Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin! Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi.

Haaveissa raskaus? Näin usein seksiä kannattaa harrastaa

Kuinka usein harrastatte seksiä (parisuhteessa olevat miten harrastatte seksiä 3 teiniä, aina joku kotona. Valvovat pidempään kuin mä. Makkarit samassa kerroksessa ja vierashuone, jossa on sohva ja jonka oven saa lukkoon on taas olkkarin vieressä. Mihin annatte miehen laueta | Cosmopolitan.fi

Kuinka usein harrastatte seksiä - Avioliitto - Suomi24

Eli kysymys kuuluupi kuinka nopeasti alotitte seksielämän ensimmäisen lapsen jälkeen ja kuinka usein nyt harrastatte seksiä? ekan lapsen jälkeen meni 3-viikkoa, tokan 4-viikkoa, lähes päivittäin Samanlain kuin ennenkin vai onko tullut muutoksia? samaan malliin kuin ennenkin Lapsesta johtuvia/Miehestä vai itestä johtuvia syitä?

Kuinka usein seksiä parisuhteessa? - Plaza.fi

Niin siis kuinka usein harrastatte seksiä ja kuinka pitkä suhteenne on? Kun minulle kelpais joka päivä ja saankin seksiä päivittäin, mutta eräs ystäväni kertoi, että heidän suhteessaan seksiä on vain muutaman kerran kuukaudessa, eikä parin viikon tauotkaan ole harvinaisia..

miten harrastatte seksiä

SPONSOROITU Kuinka usein suomalainen saa orgasmin, entä mikä kiihottaa meitä eniten? Yksi asia ylitse muiden Yksi asia ylitse muiden Voice.fin suuri seksikysely paljastaa suomalaisten makuuhuonemieltymykset ja -tottumukset.

Keskustelu - Kuinka usein harrastatte/harrastitte seksiä

Vierailija: "Taannoisesta haluttomuusketjusta jäi mietityttämään tämä otsikossa oleva kysymys. Mielenkiintoista olisi siis tietää sukupuoli ja se kuinka usein harrastaa seksiä sekä kuinka usein haluaisi harrastaa seksiä?

Kuinka paljon mies "tarvitsee" seksiä? | Demi

kuinka usein harrastatte seksiäViikkoa myöhemmin miesten sperma testattiin uudelleen, tällä kertaa sen jälkeen, kun miehet olivat harrastaneet seksiä joka päivä. Päivittäinen seksi vähensi DNA-vaurioiden määrää kolmanneksella. Siittiöiden määrä tosin väheni, mutta niiden hedelmöityskyky parani.

Kuinka usein harrastatte seksiä (parisuhteessa olevat)? | Demi

kuinka usein harrastatte seksiäHarrastimme seksiä 1-2 kertaa viikossa. Ei mitään mahdollisuutta ajoittaa seksiä ns. otollisiin kiertopäiviin. Siinä kierrossa jolloin tulin raskaaksi, harrastimme seksiä pari kertaa koko kuukauden aikana. Odotin vain että kuukautiset alkaisivat ja uusi kierto alkaisi. " Yllättäen" olin raskaana.

Kuinka usein harrastatte seksiä lapsen saannin jälkeen

kuinka usein harrastatte seksiäja seksiä ollut viimeisen vuoden aikana n. 15 kertaa yhteensä, eli kerta kuukauteen, vähän päälle. Koskaan ei seksiä ollut useammin kuin kerta viikkoon, se oli aina minun (naisen) aloitteesta. Lopulta kyllästyin yrittämään miestä ja näillä sitten mennään, enää ei itseäni voisi vähempää kiinnostaa toisen herättely.

IS:n suuri seksikysely paljastaa: Näin suomalaiset

kuinka usein harrastatte seksiäSeksiä harrastetaan vaihtelevasti halujen ja fiilisten mukaan 2- 10 tai 11 kertaa viikko. Kyllä miun mies minnuu haluaa eikä halut ole vähentyneen yhtään. =) Nyt painan 97 kg. Melkein yhtä iso olin jo silloin ku aloitettiin seurustelu ja mentiin naimisiin. Ehkä 7 kiloo on tullut lisää painoa kilpirauhasen vajaatoiminnan aikana.