kuinka usein 2 5kk vauva syö

Vauva ei nuku päivällä!:(( - 2012-06 - Vanhempien jutut - Libero

Soseita 5kk vauvalle, kuinka usein ja kuinka paljon? Ne jotka lukee lörppäketjuja tietääkin jo vähän meidän maisteluista. :) Täältä saa aina niin hyviä vinkkejä niin aloitan nyt oman ketjun tälle.

Kuinka usein teidän n.3kk vauvat syövät yöllä? | Keskustelu

Meillä nyt neiti 5kk ja viikon päälle ja on edelleen tosi kova tissittelijä. Maximissaan on 3h ilman ruokaa, tällöinkin pitää olla koko ajan jotain aktiviteettia. Mutta pääsääntöisesti syödään 2-3h välein. En tiedä kuinka normaalia on, mutta en ole sen antanut haitata menoa.

Soseita 5kk vauvalle, kuinka usein ja kuinka paljon? - Ruoka

Vierailija: "Vauvan ensimmäiset 3kk meni suhteellisen hyvin Mutta siitä eteenpäin herää yöllä vähän väliä ja syö ja syö ja syö ja heräilee ja heräilee ja mua väsyttää Esikoinen oli aina ihan hyvä nukkumaan mutta tämä nuorempi ei huoli edes pulloa.. Toivoisin saavani nukuttua vaikka edes yhd

Perhe-elämää: Nukkuminen 0-4kk

Kuinka usein teidän n.3kk vauvat syövät yöllä? että ekan kerran syö 2-3 maissa ja tokan kerran 5 maissa. Meiän poitsu 2,5kk syö useimmiten kerran tai

Vauva 2kk - But I'm a human not a sandwich

vauva söi kasvissoseita (porkkana, peruna, bataatti, maissi ym.) Kerralla meni n.puoli purkkia. Sit myöhemmin iltapäivällä hedelmäsoseita (1/2 purkkia) ja illalla sit puuroa.. Tissiä imi sitten aina kun hän halusi. Nämä ruokamäärät alkoi suurentua kun vauva täytti 6kk ja silloin siirryttiin 5 ateriakertaan päivässä.

Vauva 2kk kuulumiset - YouTube

Meillä poika kohta 6kk syö rintamaitoa n. 4krt yössä ja päivän aikana n. 5krt. aamupäivällä kasvissosetta tai kasviskana tms. sosetta välillä 1,5dl, välillä vähemmän. Iltapäivällä hedelmäsosetta 1/2 purkin tai enemmän ja illalla n. 1dl puuroa. Vauva kasvaa hyvin, n. 10kg ja 72cm.

5kk vauvan ruokavalio - Lasten ruoka - Suomi24 Keskustelut

Baby eats same food kike father. This video is unavailable. Watch Queue Queue

Keskustelu - Kuinka usein 5kk vauvat heräilee/syö öisin

Meillä on 2,5kk ikäinen vauva ja olen kokeillut useita korvikemerkkejä mahakipujen vuoksi. Nanniakin on nykyään kahdenlaista. Se tummempi pakkaus ei sovi meillä ollenkaan. Sopii varmaan yli 6kk ikäiselle paremmin. Nan1 (uutuus), eli hieman vaaleampi tetra sopii paremmin.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

kuinka usein 2 5kk vauva syöIhan mielenkiinnosta kyselen, kuinka usein teidän 2,5kk vauvat syövät öisin ja millaisia pätkiä nukkuvat? Itse olen 2,5kk tytön äiti ja vähän ulkona, millaisia pätkiä tuon ikäisen "kuuluisi" nukkua/ kuinka usein tankata. Meillä syödään 1-2krt. On oikeestaan ollut alusta asti näin ja tyttö nukkuu 5-8h pätkiä.

Vauva 5kk ja syöttövälit | Keskustelu | Anna

kuinka usein 2 5kk vauva syöHei. Hieman vaikea sanoa kuinka usein 4,5kk täysimetetty vauva syö yössä, kun eri ihmisillä on vähän erilainen maidonlaatu. Mutta 1-2 kertaa yössä on aika yleinen. Jos et halua mitään vellejä (riisi, maissivelli) ym vielä antaa, niin voisit pumpata maitoa ja antaa sen tuttipullosta välillä.

Keskustelu - kuinka usein on " liian usein" imetystä? vauva

kuinka usein 2 5kk vauva syöMeillä poika kohta 6kk syö rintamaitoa n. 4krt yössä ja päivän aikana n. 5krt. aamupäivällä kasvissosetta tai kasviskana tms. sosetta välillä 1,5dl, välillä vähemmän. Iltapäivällä hedelmäsosetta 1/2 purkin tai enemmän ja illalla n. 1dl puuroa. Vauva kasvaa hyvin, n. 10kg ja 72cm.

Millainen kakka on normaalia lapsella? | Vauva | Vau.fi

Vierailija: "Vauvan ensimmäiset 3kk meni suhteellisen hyvin Mutta siitä eteenpäin herää yöllä vähän väliä ja syö ja syö ja syö ja heräilee ja heräilee ja mua väsyttää Esikoinen oli aina ihan hyvä nukkumaan mutta tämä nuorempi ei huoli edes pulloa.. Toivoisin saavani nukuttua vaikka edes yhd