kuinka päällystää kirja

Kirjan muovitus - YouTube

kuinka päällystää kirjaTarvitsisi päällystää kirja paksulla, läpinäkyvällä kontaktimuovilla, ammattilaisille tarkoitetulla. Kuinka monta prosenttia kaikista kirjoista mahtuu

Vuosi 1918 kiihdyttää lukemista Kouvolassa — Katso

Jos kirja ei kestä ilman päällystämistä normaalia lukukautta tavanomaisessa käytössä ei oppilaalla tai oppilaan vanhemmalla ole korvausvelvollisuutta. Jos halutaan varmistaa kirjan kierrätettävyys, koululla on aina itse mahdollisuus päällystää kirja omalla kustannuksellaan.

kirjat | Kysy kirjastonhoitajalta

Jos kirja on uusinta painosta ja käytössä omalla koulullasi, on melko todennäköistä että voimme ostaa sen. Toisaalta kirja voi myös olla suosittu esimerkiksi jollain toisella paikkakunnalla, vaikka sitä ei enää omassa koulussasi käytettäisikään, ja tässäkin tapauksessa on mahdollista että ostamme kirjan.

Saron blogi: Helppo tapa päällystää koulukirjat ja arvonta!

kuinka päällystää kirjaKankaalla päällystetty kirja Tämä projektikin on ollut työlistalla jo ties kuinka pitkään, mutta nyt sain viimein sen toteutettua. Tämä on itse asiassa kaksiosaisen projektin ensimmäinen osa, sillä koverran tästä kirjasta vielä salaisen säilytyslokeron (ja sehän löytyy nyt sit TÄÄLTÄ ).

Kontaktimuovin ei tarvitse olla vihollisesi - näin päällystät

kuinka päällystää kirjaKannattaako kirja päällystää kontaktimuovilla vai ei? Kysyimme asiantuntijoilta. Päällystän lasteni kirjoja kontaktimuovilla. Olen ylpeä, koska kahdeksan vuoden harjoittelun jälkeen kirjoissa on suhteellisen vähän kupruja. Olen oppinut hyväksymään nekin kuprut. Lähetän kuvan

Kuinka käyttää Photoshoppia? - YouTube

Avaan toisellä kädellä varovati kannen aivan auki samalla kun toisella kädellä painan kansilehden saumakohdasta. Jos molemmat kannet avautuvat kunnolla ääriasentoon ilman, että kansilehti lähtee irtoamaan, on kohdistus onnistunut. Sitten laitetaan kirja kuivumaan painon alle mieluiten yön yli.

mä en päällystä enää yhtän kirjaa kontaktimuovilla

Kirjan päällystäminen kontaktimuovilla. This feature is not available right now. Please try again later.

Saron blogi: Näin päällystät koulukirjat helposti ja nopeasti

Jokaisessa arkissa on vielä nopeat ohjeet, kuinka kirja päällystetään. Tämä kontaktimuoviarkki toimii myös muiden tärkeiden kirjojen päällystämiseen, ei pelkästään koulukirjojen. Se sopii lastenkirjojen, keittokirjojen, minkä tahansa kirjojen tai teosten päällystämiseen, joiden kansien (tai pintojen) tulee kestää kovaa

Lihastohtori-kirja | Lihastohtori

Lukiolainen ei suostu päällystämään kuin OMAT kirjansa ja aika tumpelo hänkin on tässä asiassa. Ehdotin pojalle että olsi päällytänyt jollakin muulla, mutta ainakin tuo matematiikan kirja on palkko päällystää konaktilla, koska se on sit monivuotinen ja tulee heidän jälkeen toisten käyttöön.

Usein kysyttyä | Jamera

Olen joskus minäkin yrittänyt päällystää jotain kontaktimuovilla, mutta tulokset on olleet aika onnettomat. Päällystettävän pinnan on oltava täysin sileä, jos siinä on pienikin röpö, se sitten jää näkyviin ja aika nopeasti kuluttaa muovipinnan puhki. Lisäksi ongelmana on ne saumat.

Omin käsin!: Kankaalla päällystetty kirja

Lasse Lehtisen tietokirja 1918 — Kuinka vallankumous levisi Suomeen oli kerännyt 13 varausta jonoon Kymenlaakson kirjastoissa. Touko Perkon uutuuskirjalla Haastaja Saksasta — Von der Goltz ja Mannerheim 1918 oli varauslistalla toisena: 11 varausta. Markku Salomaan Punaupseerien nousu ja tuho -teoksellakin oli 9 varausta.

Näin päällystät koulukirjat kontaktimuovilla - ohje vaihe

Näin päällystät koulukirjat helposti ja nopeasti Tässä ohjeessa kerron ensin, mitä tarvikkeita tarvitset ja sen jälkeen kerron vaihe vaiheelta, kuinka kirja päällystetään helposti.