kuinka pitkät hiukset armeijassa

Mitä olet aina halunnut kysyä armeijasta? | sivu 36 | MuroBBS

Minä en ainakaan suostuisi leikkaamaan lettiäni jonkun turhan armeijan takia, sillä minulle isänmaallisuus ja suomen itsenäisyys eivät ole ikinä merkinneet yhtään mitään. Onneksi läntisessä paratiisivaltiossa, eli Ruotsissa ilmapiiri on niin suvaitsevainen, että siellä pitkät hiukset sallitaan jopa armeijassa.

Miksei miehelläkin saisi olla pitkät hiukset? | Yle Uutiset

kuinka pitkät hiukset armeijassa

"Ensimmäisessä kirjeessä korinttilaisille Paavali väittää ”luonnon opettavan, että pitkät hiukset ovat miehellä häpeäksi”.8 Tässä apostoli ilmeisesti viittaa antiikin aikana muun muassa Hippokrateen vaalimaan käsitykseen, jonka mukaan naisen pitkät hiukset kapillaari-ilmiön avulla vetivät siemennesteen miehen päästä

Hiukset siiliksi!

Nostellaampa tätä vähän. Huomasin tossa pari vuotta sitten jo, et alkaa hiukset pikkuhiljaa harvenemaan. Nyt oon koittanu kasvatella tukkaa tässä jonkun aikaa ja hiukset alkaa olee jotain 5-7 senttiä pitkät. Päältä vähän lyhemmät kun sivuilta ja takaa. Hiusraja on noussu jo jonkun matkaa keskeltä ja viel enemmän ohimoilta.

Keskustelu - Onko noloa jos aikuisella naisella on letit

Miksei miehelläkin saisi olla pitkät hiukset? Armeijassa naisalokas saa pitää pitkät kutrinsa, vaan mies ei. Tasa-arvovaltuutettu ärähti hiljattain puolustusvoimien vaatimukseen miesten lyhyistä hiuksista. Miesten hiusten pituutta säätelevät siviilielämässäkin monet kirjoittamattomat säännöt.

Aamukampa.net • Armeija ja pitkät hiukset

T: Pitkät hiukset intin vuoksi pois leikannut. Ps. Naisilla on muutenkin vähän hankala armeijassa olla "osa ryhmää", mutta se voi onnistua. Mikäli kuitenkaan ei edes hiuksiansa voi leikata, on kohtalona olla yleinen vitsi irrallisten iskuyritysten lisäksi.

Aamukampa.net • Armeija ja pitkät hiukset

miten pitkät hiukset armeijassa . kuinka alhaiseksi äänestysprosentti jää. Helsingin Sanomien mökki myynnissä urjala mukaan viimeisestä meppipaikasta

Reimatec välikausihaalari 80

Juu ja kun kattoo vanhoja kuvia rintamamiehistä niin aika harvalla on kalju, kyllä hiukset on sen pituset kun ovat, ressuhommissa on aivan yks lysti millaset hiukset on, kunhan niistä ei ole haittaa toiminnalle.

hiukset - Alokasaika - Suomi24 Keskustelut

Joku kuvittelee olevansa nuorempi kuin onkaan, kuinka kehtaa. Aivan kamalaa, jos yli 40 vuotiaalla on pitkät hiukset! Joskus tylsistyneenä katsellut kuntosalilla ennen ryhmätunnin alkua, että 98 % paikalla olijoista on lyhyet hiukset. Nuorilla ja mulla lähinnä vain niin pitkät, että saa laitettua kiinni. En tajua moista!!!

Hiustyyliä kaljuuntuvalle? | sivu 4 | Pakkotoisto.com

kuinka pitkät hiukset armeijassa

Aria on tyylitietoinen ja taiteellisuutensa ansiosta hänellä on erittäin hyvä värisilmä. Hän on porukan lyhyin. Hänellä on kalpeanvalkoinen iho, tummanruskeat pitkät hiukset, särmikkäät kasvot sekä suuret ruskeat silmät. Arialla oli aiemmin hiuksissaan pinkkejä raitoja, joka käy ilmi takautumista.