kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeen

Keskustelu - Kuinka pian synnytyksen jälkeen voi alkaa

Vierailija: "Tarkoitan siis kunnon liikuntaa, juoksua, jalkapallo, salibandya? Tässä joukkuetoverit kyselee kesän suunnitelmia ja tarkoitus on mennä heti mukaan kun on vain terveyden vuoksi mahdollista..

Vanhemmat kertovat: Näin pian harrastimme seksiä synnytyksen

Jotkut naiset toipuvat synnytyksestä varsin nopeasti sekä fyysisesti että henkisesti, jotkut eivät kenties ollenkaan. Vaimollani ei ole tehnyt seksiä mieli synnytyksen jälkeen (puolitoista vuotta) juuri ollenkaan. Ensimmäinen, nykyisin harvinainen, yhdyntä oli n. 2kk synnytyksen jälkeen.

Kuinka kauan synnytyksen jälkeen seksi sattuu? | Keskustelu

On hyvin yksilöllistä, kuinka pian raskauden jälkeen tuntuu hyvältä taas harrastaa seksiä. Synnytyksen jälkeen osa naisista tuntee halua harrastaa seksiä melko pian, kun taas osa tarvitsee enemmän aikaa. Synnytyksen jälkeen naisilla on jälkivuotoa, jonka loppumista on hyvä odottaa ennen seksin aloittamista.

kuinka pian keskenmenon jälkeen seksiä? | Keskustelu | Kaksplus

Asiantuntija kertoo Metro UK-sivustolla, kuinka pian seksiä voi harrastaa synnyttämisen jälkeen. Kuten arvata saattaa, yhtä tiettyä vastusta kysymykseen ei ole, sillä asia on hyvin yksilöllinen. Ensimmäinen asia on kuitenkin, että seksiä ei pitäisi harrastaa, ennen kuin synnytyksen jälkeinen verenvuoto on loppunut.

Miten pian miehenne saa seksiä synnytyksen jälkeen ja millaista?

kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeenkuinka pian keskenmenon jälkeen seksiä? Luulisi että on sama ohje kuin synnytyksen jälkeenkin, eli niin kauan kuin on jälkivuotoa niin tulee käyttää

Kuinka pian seksiä voi harrastaa synnyttämisen jälkeen? | Seiska

Liukastevoiteita kannattaa joka tapauksessa käyttää. Ehkäisyneuvolakokemuksen mukaan synnytyksen jälkitarkastuksessa noin puolet naisista ilmoittaa aloittaneensa yhdynnät ongelmitta. On kuitenkin hyvin yksilöllistä, kuinka pian synnytyksen jälkeen halu tehdä seksiä palautuu.

Kuinka pian - Isien jutut - Suomi24 Keskustelut

Synnytyksen jälkitarkastus tehdään kolmen kuukauden sisällä synnytyksestä. Jos seksiä harrastaa jo ennen jälkitarkastusta, kondomi on hyvä ehkäisykeino. Myös pessaari sopii käytettäväksi synnytyksen jälkeen. On hyvä muistaa, että ilman ehkäisyä raskaus voi alkaa imetyksestä huolimatta ja nopeastikin synnytyksen jälkeen.

milloin yhdyntä synnytyksen jälkeen

Synnytyksen jälkeen äidin elimistö on tavallista herkempi tulehduksille ja intiimialueen puhtaudesta tulee pitää hyvää huolta. Yhdyntä on mahdollista, Kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeen? | Perhe | Vau.fi "mutta itse olen alkanut harrastaan seksiä synnytyksen jälkeen noin 2 -3 viikon Milloin seksiä synnytyksen jälkeen?

Seksi synnytyksen jälkeen: kuinka pian sitä voi harrastaa

Nainen toipuu synnytyksestä omaan tahtiinsa. Toipuminen on paitsi fyysistä, myös henkistä. Osa naisista haluaa seksiä mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, kun taas osa haluaa odottaa rauhassa sopivaa ajankohtaa. Tutkimusten mukaan seksiä harrastetaan yleensä noin seitsemän viikon kuluttua synnytyksestä.

Seksi synnytyksen jälkeen. | Monna treenaa

kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeen5 lasta on keillä ja ekan synnytyksen jälkeen meni 2 viikkoo.tokalla 1 viikko ja muitten lapsien kohdalla 5 päivänä synnytyksestä. mulla ollu synnytykset helppoja ja kipuja ei ole ollut synnytyksien jälkeen. jälkivuotoa oli ekan synnytyksen jälkeen 2 viikkoa ja muitten kohdalla päivän vuoti kunnolla ja sit pientä tiputtelua.