kuinka paljon webasto syö akkua

Webasto, kokemuksia | sivu 2 | Keskustelu | Kaksplus

kuinka paljon webasto syö akkuaKylmäkäynnistysvirtaahan ne mittailee niissä testeissä (noh, jännitekin kuuluu samaan ohmin lakiin). En edes tiedä kuinka tärkeä se esim meikäläiselle on, kun on kaksi akkua rinnan (siis käynnistysvirta kaksi kertaa suurempi kuin yhdellä), mutta PALJON tärkeämpää on akun kyky ottaa varausta, kun akku on -30 C lämpöinen.

Webasto / Eberspächer | sivu 2 | TechBBS

Webasto is the technology leader in automotive sunroofs. We enjoy the trust in 30 years' experience in roof development. Proven solutions for kinematics, advanced materials, water management and sealing have been applied and optimized for the harsh conditions of the Marine environment.

Webaston virrankulutus? - Dieselit - Suomi24 Keskustelut

Alkuperäinen webasto tuossa 204 korisessa on ihan susi, termo toppi V mallia en laittais omaan autoon vaikka ilmaiseksi saisin Toimivuuden kannalta minusta on paras jälkiasennettuna termo toppi C tai evo niin että webasto kytketään vain letkujen väliin. Näin moottori lämpeää nopeasti ja sisätilatkin siinä samalla.

Auton akuista ja lataamisesta | sivu 9 | TechBBS

Tarkoitatko että akku on ollut webaston käytön jälkeen niin tyhjä että auto ei ole enää käynnistynyt? Vai tarkoitatko että akku on ollut niin tyhjä että webasto on sammunut kesken 45 minuutin lämmityksen? Kuinka pitkäksi webaston käyntiaika muuten on ohjelmoitu? Oletko tarkistanut pikkuakun (jos kyse 03 270CDI:stä).

AGM Akku. - karavaanarit.fi

Oletetaan että webasto kuluttaa sen 60w eli se on 60 / 12 = 5 A. 20 min se kuluttaa 5 / 3 = 1,66 Ah. (Arvo 60 w on eberin hydronic m10 8000 watilla eli tosi järeä kampe. Kaikki normit vie vähemmän) Viimeisen testin paskin akku otti kylmänä vastaan 0,88 Ah 10 min aikana. Eli se noin 20 minuutin ajo lataa takaisin paskintakin akkua.

NL Gebruiksaanwijzing P Manual do usuário GB K - webasto.com

kuinka paljon webasto syö akkuaWebasto Hollandia 700 sunroof. The warranty covers both parts and labour and is valid for 3 years following the installation by and/or sale at one of the special Webasto Product International approved dealers. The warranty applies only when the sunroof has been installed in accordance with Webasto Product International installation instructions.

Akun kestosta kyse - vrcf.fi

Siis se AMG alkoi hiipua;minulla on autossa Ctex 7000 laturi jonka laitan päälle aina yöksi kun käytän Eberiä. Mutta eipä se älylaturikaan auttanut akun ikä noin 2vuotta,jos ja kun valitan vastaus on;sinulla on webasto se syö akkua ,ei mene takuuseen,takuu on 2vuotta.

Lohkolämmitin vai eberi/webasto 2008 200CDI :: mese.fi

Virtaa minusta kuluttaa kaasulämmittimeen verrattuna paljon. Kaasupullon vaihtohommat vähenee, koska jääkaappi, ja hella ainoat syöjät sitäsorttia, että vuoden verran pullo riittää, riippuu kuinka keittelee, elikkä jos ulkomailla, niin kylmä ei koskaan tule, jos löpö tankissa riittää Toivopoika

Opening new horizons - Webasto Thermo & Comfort

Webasto on aika tehokas ja siksi sillä ei tarvi koskaan lämmittää puolta tuntia kauempaa. Kuten yllä on todettu, webaston käyttö syö pirusti akkua joten sen käytön jälkeen on ajettava reilusti että akku lataantuu.