kuinka paljon voi tinkiä asuntokaupassa

Kuinka paljon rakkautta - YouTube

Aina voi kokeilla tinkiä, mutta tinkimisvaraa ei välttämättä ole lainkaan. Kannattaa muistaa, että tuolla hintatietosivulla ei ole kuin tiettyjen kiinteistönvälittäjien kautta tehdyt kaupat, eikä esimerkiksi ollenkaan itse tehtyjä kauppoja.

Keskustelu - Paljonko asuntojen hinnat laskevat lähivuosina

kuinka paljon voi tinkiä asuntokaupassaProvided to YouTube by Sony Music Entertainment Kuinka paljon rakkautta · Jamppa Tuominen 40 Suosituinta sävelmää ℗ 1977 Sony Music Entertainment (Finland) Oy Composer: Virgilio Panzuti

Asunnon osto ja tinkiminen | MuroBBS

Hintapyyntö tuossa kolmiossa oli kova eli siitä pyydettiin yhtä paljon kuin tästä ostamastamme neliöstä. Tuo kolmio on yhä edelleen myynnissä, vaikka aikaa on kulunut jo yli 6 kk. Kannattaa siis miettiä, kuinka paljon tosiaan asunnosta tykkää, kuinka haluttu se on ja verrattuna vastaavan alueen asuntoihin, niin onko hintataso OK.

KUINKA PALJON SYÖN RASVAA? - YouTube

- Tinkimisvaraa löytyy lähes kaikista asuntotyypeistä. Hyvin hoidetuista ja teknisesti hyvässä kunnossa olevista rivi‐ ja kerrostalokohteista kannattaa tinkiä rohkeasti 5–10 prosenttia pyyntihinnasta – heikommin hoidetuista ja teknisesti huonossa kunnossa olevista kohteista on tingittävä enemmän.

Yle: Näin paljon yli 300 000 euron asunnosta voi tingata

kuinka paljon voi tinkiä asuntokaupassaJos haluat osallistua keskusteluun tällä alueella, kirjaudu tai rekisteröidy palveluun. Jos haluat vain lukea keskusteluketjua, voit jatkaa sulkemalla tämän ilmoituksen.

Kiinteistövälittäjät: asuntokauppa käy mukavasti | Keskustelu

Se, kuinka paljon asunnosta kannattaa tarjota on täysin tapauskohtainen asia. Jos asunnon pyyntihinta (asunnosta pyydetty hinta) on kohtuullinen, asunnolla on kysyntää ja muutenkin esimerkiksi taloyhtiössä asiat kunnossa, voi olla ettei myyjä suostu juuri ollenkaan tinkimään pyyntihinnasta.

Keskustelu - Paljonko kehtaa tinkiä 225000 maksavasta

[QUOTE="vieras";28284358]Muualla voi olla ihan eri hinnat. Meidänkin talo maksoi 75000 euroa ja hyvä tässä on ollut vuosi asustella.[/QUOTE] Tietysti voi olla, mutta luulisin, että edellisen pointti oli se, ettei talo, joka maksaa 130 000 ole vielä koko maata katsellen kallis. Asumismukavuudesta ei nyt ollu puhetta.

Paljon kannattaa tinkiä asuntokaupoissa? %:ssa | Keskustelu

kuinka paljon voi tinkiä asuntokaupassaTuntuu kyllä paljolta joku 100 000 jostain kerrostalo kopista, mutta toisaalta työpaikka ja emännän koulu on täällä niin ei oikeen voi muuttaa kauemmaksikaan. Toki radan varressa jos asuisi jossain järvenpäässä tai kauempana niin voisi saada asunnon halvemmall. Tosin sitten menisi työmatkoihin paljon aikaa.

toteutunut kauppahinta asuntomyynnissä? | Keskustelu | Anna

kuinka paljon voi tinkiä asuntokaupassaNeuvottelujen yhteydessä kannattaa tiedustella, kuinka suurta lainasummaa pankki voisi enimmillään tarjota sekä millaisesta korkomarginaalista alustavasti keskustellaan. Voi olla, että et saa ensimmäisen käyntisi yhteydessä kovin tyhjentäviä tietoja, sillä virkailijoiden neuvotteluvaltuudet ovat viime aikoina kaventuneet.

"5–10 prosenttia tinkivaraa" – Isojen asuntojen hinnasta pois

Riippuu ainakin siitä kuinka kauan on ollut myynnissä. Jos kohde kauan myynnissä, voi huoletta yrittää tinkiä reilustikin. Ja aina tarjous alle sen mitä aikoo loppujen lopulta maksaa. Tulee myyjällekin hyvä mieli, kun saa hieman ensimmäistä tarjousta korkeamman hinnan. Viestiä on muokannut: AllLost 15.7.2013 13:55

Kuinka paljon pyyntihinnan alle kannattaa tarjota

Nymanin mukaan asunnoista voi tinkiä keskimäärin viisi prosenttia, mutta erot ovat suuria eri paikkakunnilla. Pääkaupunkiseudulla asuntojen hinnat laskivat edelliseen vuoteen verrattuna 0,6 prosenttia ja muualla maassa 1,3 prosenttia. Huhtikuussa hinnat laskivat koko maassa 0,9 prosenttia maaliskuusta.