kuinka paljon sähköä tietokone kuluttaa

Säästätkö oikeissa paikoissa? Näin paljon sähköä 2 minuutin

Olet lukenut 1/5 maksutonta uutista. Sähköllä toimivien laitteiden kulutukset ovat yleensä aika pieniä, mutta yksi pikku laite kuluttaa koko ajan ihmeen paljon sähköä. Sähkönkulutus Löytyykö kodistasi tämä yllättävä sähkösyöppö? Sulje se heti 28.3.2012 12:04 Sähköllä

Tietokoneen sähkölasku vuodessa vain muutaman euron

Yhdeksässä kodissa kymmenestä on ainakin yksi tietokone. Yksittäisten viihde-elektroniikan laitteiden sähkönkulutukset ovat pieniä verrattuna esimerkiksi keittiön kodinkoneisiin. Kokonaisuutena ne voivat kuitenkin kuluttaa enemmän sähköä kuin esimerkiksi astian- ja pyykinpesukoneet.

Haluaisin mututietoa siitä, kuinka paljon tietokone syö

Kuinka paljon sähköä ja rahaa kuluttaa kuukausittaisen tietokone - opetusvideota Kuinka muuttaa käyttäjän agentin Firefoxissa ja mitä hyötyä se tuo - opetusvideota Super Flower Golden Green HX 450W 80 + Gold

Kuinka paljon sähköä ja rahaa kuluttaa kuukausittaisen

Eiköhän Huppe tarkoittanut sitä että ei voi verrata suoraan kaverien sähkölaskuihin jos sulakekoot eroavat. Ja alkuperäiseen kysymykseen vastauksena, että ihan normaalikulutus jos on sähkösauna. Plasma-TV:t, pesukoneet ja pöytämallinen tietokone vievät yllättävän paljon sähköä, kuten Huppe näköjään jo mainitsikin.

Tietokoneen sähkönkulutus? | MuroBBS

Tuo arvioimasi 2 - 4 W kuulostaa aika vähältä. Silloin joskus kun konettani mittasin, se tehonkulutus oli muistaakseni jopa 10W kantturoissa. Ja jos sammutetun, kotelo auki olevan koneen virtalähteeseen koskee kädellä, se on kauttaaltaan lämmin. Jopa niin paljon, että arvioin ilman mittariakin häviöiksi enemmän kuin 2 - 4 W.

Mittarit paljastavat sähkösyöpön | Kuningaskuluttaja | yle.fi

kuinka paljon sähköä tietokone kuluttaa

Televisio, tietokone ja niiden oheislaitteet. Iso televisio voi päällä ollessaan kuluttaa varsin paljon sähköä, tehoa voi olla jopa 800 Wattia. Televisiota harvemmin aktiivisesti katsellaan yli 3–4 tuntia päivässä, mutta televisiosta voi tulla iso kuluttaja jos totutaan pitämään isoa televisiota aina auki.

Kerrostaloasunnon sähkönkulutus | Pakkotoisto.com

Haluaisin mututietoa siitä, kuinka paljon tietokone syö sähköä, jos vertaa vaikka jääkaappiin tai televisioon. Kiitos! (16.5.2005) Jääkaappi kuluttaa 0,4-1,1 kWh/vrk (n. 20€/vuosi), televisio 5h/vrk käytettäessä 0,06 kWh/tunti (n. 9€/vuosi) ja tietokone 5h/vrk käytettäessä 0,2 kWh/tunti (n. 28€/vuosi).

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

Kuinka paljon sähköä? Minttu. 30.06.2004 16:15. Ilmoita. Tietokone kuluttaa? Tuleeko kalliiksi jos pitää konetta auki yötä-päivää? Kuinka "usein" kone

Paljonko kannettava kuluttaa sähköä? - Kannettavat - Suomi24

Kuinka paljon sähköä kuluttavat kodinkoneet pöytä Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten kuluttaa yleisimpiä laitteita, jotka ovat talossa ollenkaan.

Paljonko koulun tietokone maksaa? - Opinsys

Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.

Kuinka paljon sähköä? - Apua aloittelijalle - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon sähköä tietokone kuluttaa

Mitenkäs kun omistan tällä hetkellä vain kannettavan. Kumpi on järkevämpää pitää kannettava kokoajan seinässä kiinni, vai ladata se aina täyteen, kun virta alkaa loppumaan. Tässäkin tapauksessa unohdan kuitenkin laturin seinään ja sekin kai kuluttaa tällöin jonkin verran sähköä. Entä kumpi tapa on parempi akun kannalta?

Kuinka paljon energiaa kuin elektroniikan ja jotka maksavat

Hankin paikalliselta sähkölaitokselta sähkönkulutusmittarin, jonka avulla selvitän, kuinka paljon sähköä laitteemme vievät, kun niitä pidetään herätetilassa. Meillä on kaksi tv:tä digibokseineen sekä kolme tietokonetta, joista yksi on vanha pöytäkone. Samalla selvitän, olisiko kodinkoneidenkin käytössä tehostamisen varaa.