kuinka paljon sairaanhoitaja saa palkkaa

Ammattisi ja paljonko jää käteen kk:ssa? | sivu 4

kuinka paljon sairaanhoitaja saa palkkaaPoliisin palkka. 278 Poliisin palkkaa nimettömiltä työntekijöiltä. Paljonko poliisi saa palkkaa?

Paljonko työterveyshoitaja saa palkkaa? Entä sairaanhoitaja 3

Olin julkaisemassa tänään ihan jonkun muun postauksen, mutta silmiini osui Sairaanhoitajaliiton jakama kirjoitus sairaanhoitajien huonosta palkasta ja sen kommenttiosio sai mut ärsyyntymään pahemman kerran. Siis joku ihan oikeasti kehtaa sanoa, että sairaanhoitaja saa tarpeeksi palkkaa tai jonkun mielestä jopa liian paljon?!

Sairaanhoitajan palkka on Suomessa Pohjoismaiden alhaisin

kuinka paljon sairaanhoitaja saa palkkaaSuomalainen sairaanhoitaja saa pienintä palkkaa sekä vastavalmistuneena että myöhemmin Pohjoismaisiin kollegoihinsa verrattuna (kuva 1). Suomessa sairaanhoitajan peruspalkka ilman lisiä on keskimäärin 2445e/kk. Suomessa sairaanhoitajan palkka ei nouse työkokemuksenkaan myötä muiden Pohjoismaiden sairaanhoitajien palkan tasolle.

Myyjä palkka - Palkkavertailu

– Ihan mahtavaa, että Lidlin vuoropäällikkö tienaa enemmän kuin sairaanhoitaja. Siinä hienosti kiteytyy se, miten tässä maassa arvot menee. Tavara ennen ihmistä, palkkaeroja kommentoitiin kitkerästi. – Älytöntä että myyjä saa parempaa palkkaa kuin sairaanhoitaja, toinen lukija katsoi.

Ja joku kehtaa sanoa, että sairaanhoitaja saa tarpeeksi

Kuinka paljon 5. luokan luokanopettaja saa palkkaa kuukaudessa, joka opettaa itse kaikkia muita aineita paitsi englantia? Esim. matematiikka, äidinkieltä, historiaa ja biologiaa. Mitä lisiä tässä ammatissa on? Ovatko kaikki opettajien lomat, jotka ovat myös koululaisten lomia, palkallisia?

Kuinka paljon 5. | Kysy.fi

25. Kirjailia(sekin nyt varmaan aika paljon riippuu) 26. Postinjakaja=) Kiitoksi kaikille etukäteenkin jo, jos tietäisitte joku edes yhteen näistä vastauksen, ja saa kertoa mys siitä miten ammattiin kouluttaudutan, ja millainen ylä-asteen ja (lukion )päästötodistus pitää olla, ym.

Suomalaiset kertoivat palkoistaan – lukijoilta palautevyöry

kuinka paljon sairaanhoitaja saa palkkaaKerro toki paljon sairaanhoitaja saa palkkaa hollannissa, onko siellä erillinen palkkaluokitus? paljon saa esim. leikkaussalihoitaja palkkaa hollannissa? Varmasti paremman kuin suomessa.. vois aamulla vetää tötsyt ja mennä töihin iloisena.

Poliisi palkka - Palkkavertailu

Joka paikassa mukaan vedetään joukko joka tekee vuorotyötä. Lisät eivät kuulu tähän keskusteluun, sillä tottakai niitä saa jokainen joka työskentelee iltoja, viikonloppuja ja pyhiä. Nimenomaan kyse on peruspalkasta, se on sitten er asia jos hoitaja painaa töissä niin paljon että lisillä palkka nousee paljonkin yli 2000 euron.

Kuinka paljon sairaanhoitajat ja muut hoitajat tienaa? | sivu

ja niinku sanoin, asiat mitä sanon ovat esimerkkejä/suuntaa antavia ja omista kokemuksista ja fiiliksistä perustuen :) ps: en oikee itekkää tiiä miks toi ylivalottu nii et näytin