kuinka paljon opiskelijalla menee rahaa ruokaan

Opiskelijan talous | sivu 2 | Keskustelu | Anna

kuinka paljon opiskelijalla menee rahaa ruokaan

Hänellä menee kerralla ruoan ostamiseen sellaiset 8-9 euroa (siis itse ateriaan, eli ruokaan ja salaattiin), sitten muut ostokset päälle jos hän käy päivittäin; jos harvemmin niin sitten menee tietysti enemmän koska hän ostaa useamman päivän ruuat valmiiksi. Itse syön lounasta silloin tällöin, rahaa menee yleensä n. 10 euroa.

Mistä Rahaa Matkustamiseen? - VEERA BIANCA

Paljon teillä omillaan asuvilla opiskelijoilla menee kuukaudessa ruokaan rahaa? eli millä summalla pärjäätte ihan ok? entäs paljon teillä on sähkölasku? 0.

Riittääkö 70 euroa viikossa terveelliseen ruokaan? Toimittaja

”Teen taulukon, johon merkitsen kaikki tulot ja menot. Siitä näen heti, mihin raha menee. Itse lasken muutaman kuukauden kerralla. Sillä tavalla hahmotan, kuinka paljon rahaa on tiedossa ja millaisia kuluja on luvassa milloinkin.” Minni, 44. Omasta rahankäytöstään voi pitää kirjaa myös tällä tavalla:

Paljon opiskelija tarvitsee rahaa elämiseen kuukaudessa

Hei. Olen opiskelija saan opintotukea ja asumislisää, mutta ne menee vuokraan, eikä jää rahaa opintoihin. Mulla on opintolaina, mutta en ajo nostaa sitä, koska en pystyisi maksamaan sitä takaisin, niin vähäisten tulojen takia, hain perustoimeentulotukea, mutta sitä ei myönnetä opintolainan takia ja mua käsketään menemään kesätöihin, mutta en voi koska mulla on fibromyalagia

Paljonko rahaa ruokaan? - Uusperheet - Suomi24 Keskustelut

Ruokaan menee mulla 250 euroa kuussa, mut tarkoitus olis saada summa vielä pienemmäksi. Mä väittäisin et suurin ongelma ihmisillä on tossa matkakassan säästämisessaä on noi kalliit vuokrat. Jos vuokra on yli 600 egee kuten mulla ja ei en asu Helsingissä ja halvempaa kämppää ei löydy vaikka kuinka hakis, niin se on ISO ongelma!

Tarkistakaa läheistenne oikeus toimeentulotukeen | Uusi Suomi

Meillä menee ruokaan aika paljon rahaa, mutta on meitä iso perhekin. Tiedän, että varmasti vähemmälläkin pärjäisi, varsinkin kun kotiäitinä teen ruuat pääosin itse. Makkaraa meillä ei käytetä kuin grillatessa. Syömme siis kanaa, lihaa ja kalaa pääsääntöisesti.

Ei kyllä tarvii opiskelijat (sinkut) enää yhtään lisää rahaa

kuinka paljon opiskelijalla menee rahaa ruokaan

Muissa jutuissa ihmettelen, kuinka paljon vaatteita ja asusteita täytyy opiskelijalla olla? Ovatko kosmetologikäynnit tosiaan tarpeellisia? Miten paljon menee rahaa muutamaan lääkärikäyntiin vuodessa? Miksi tarvitsee vitamiineja ja lisäravinteita erikseen, jos pelkkään ruokaan kuluttaa 250 kuussa?

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

This feature is not available right now. Please try again later.

Keskustelu - Paljon rahaa menee yliopistossa opiskelevaan

kuinka paljon opiskelijalla menee rahaa ruokaan

Minä olen ollut tuon tuen tarpeessa menojeni vuoksi, ilmankaan ei pärjää. Minulle ei ole jäänyt kuukausittain kuin maksimissaan 90e ruokaan! (Ulosotto vie pienistä tuloistani nyt ehkä hiukan pienemmän osan 132,90e ennen veivät paljon enemmän. Silti minulta viedään ruokaan varatut varat ulosottoon ja mikään heikennys yritys ei auta.