kuinka paljon on 60 opintopistettä

Optuinfo - kela.fi

kuinka paljon on 60 opintopistettä2 opintoviikkoa on 3 opintopistettä, eli yksi piste on vähän alle sen 40h. Tosin käytännössä yhden pisteen työmäärä voi vaihdella suurestikin, kuten vaihteli opintoviikkojenkin työmäärä. Kokopäiväopiskeluna vuodessa oli mulla 40 opintoviikkoa, eli nykyisin 60 opintopistettä.

Keskustelu - Kuinka paljon voi realistisesti hankkia

Siten laskentakaavasta 60 ECTS (tavoite lukuvuotta kohden Euroopassa) / 35 (paikallinen tavoite lukuvuotta kohden) saatava suhteutuskerroin on 1,71. Yksi kurssi, eli 3 opintopistettä, kerrottuna suhteutuskertoimella 1,71 on siten 5,1 ECTS-pistettä. Prince of Songkla Universityssä kursseista saa joko 3 tai 4 paikallista opintopistettä.

Kuinka paljon Lakko tienaa? - YouTube

kuinka paljon on 60 opintopistettäVierailija: "Yliopistossa siis. Tämä mietityttää minua, koska jossain lukee 60 ja jossain taas yli 100, onko yliopistojen ja aineiden välillä tosiaan noin paljon eroja? Kuinka paljon te olette saaneet haalittua vuodessa ja millä alalla?". "Meillä ainakin tietojenkäsittelyssä riippuu opintopisteid

Mikä on liberaali luottopolitiikka? - Uutiset - 2019

En ole koskaan laskenut kuinka paljon aikaa minä käytän saadakseni yhden opintopisteen, mutta olen aivan varma, että jos suomenkielinen tekisi tehtävän yhdessä tunnissa, minulla kestäisi vähintään kaksi tuntia. Mitä minä tarkoitan on se, että minulta vaaditaan paljon enemmän aikaa kuin suomenkielisiltä.

Ammatillinen kuntoutus - Kysy Kelasta | Fråga FPA

Kuinka paljon opintotukikuukausia sinulla on käytössä? Koska olen itse yliopistosta valmistunut, käsittelen nyt vain yleisintä yliopistotutkintoa (Esim. Kauppatieteiden maisteri, diplomi-insinööri tai filosofian maisteri). Käytännössä siis mitä tahansa korkeakoulututkintoa, joka on 300 opintopistettä.

1 opintopiste = 27 tuntia. Kenen vauhdilla lasketaan?

Kuinka paljon työtä 60 opintopisteen suorittaminen vaatii? Yleisenä ohjeena on, että yhden opintopisteen suorittaminen vaatii n. 27 tunnin työpanosta. Näin ollen 60 opintopisteen suorittaminen vastaa yhden lukuvuoden työmäärää. Lukukausi (syksy/kevät) olisi tällöin n. 30 opintopistettä.

Väyläopinnot tutkintoon | Avoin AMK – Humak

kuinka paljon on 60 opintopistettä60 op pitäisi saada suoritettua vuodessa. Minä suoritin 60 opintopistettä töiden ja perheen ohella vuodessa. Tein täyspäiväisesti töitä 8 tuntia päivässä + työmatkat. Kolme lasta ja arki pyöritettävänä ja silti sain 60 op vuodessa tehdyksi. En suosittele kenellekään. Tein perus- ja aineopinnot (25 op + 35 op) eri aineista.

Thaimaan opintopisteet - Asia Exchange

Kuinka paljon Eric Savolainen eli Lakko tienaa? en omista videota.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto | Aalto-yliopisto

Jos saa 45 opintopistettä vaikka lokakuussa ja 0 muina kuukausina, voiko nostaa 9 kk tukia? Mulla ois tilanne, että maaliskuussa tulee 60 opintopistettä täyteen ja saattaa olla, että tekisin joku max 5 opintopistettä sen jälkeen ja tekisin kaikkea kivaa. Voinko tehdä niin?

Kuinka yliopistossa opiskelu eroaa lukiosta? – Blogi LUTissa

Totuus on se, että suurimmalla osalla aloista, ellei jopa lähes kaikilla aloilla opintopisteet tulevat paljon helpommin, kuin tuolla työmäärällä. Valtiovalta on aseittanut vuosittaiseksi tavoitteeksi 60 opintopistettä vuodessa. Se tarkoittaisi noin 1600 tuntia työtä.