kuinka paljon mahtuu dvd levylle

Kuinka monta wavia mahtuu pieneen CD:seen | AfterDawnin

kuinka paljon mahtuu dvd levylleFind Deals on Dvds Movies in DVDs on Amazon.

CD-levy – Wikipedia

3-14-vuotiaat sijoitetut lapset kertovat ajatuksia huostaanotosta ja elämästä lastenkodissa. Pesäpuu ry kiittää sydämensä avanneita lapsia Mattilan perhetuki

Miten havainnollistaa vanhan kansan ihmiselle teratavu

Toki jos tahtoo tehdä 1:1 kopion DVD-9 levystä, jostain on tingittävä - mutta jos vain elokuva pitää saada levylle, niin kun jättää kaiken extran sekä ylimääräiset audio raidat pois (dts vai dolby, valintoja) niin ei sitä kuvaa tarvitse pakata/transkoodata kovinkaan paljoa välttämättä.

DVD-leffan kopionti | DVD Plaza

This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue

Kuinka paljon mahtuu pieneen sydämeen? - YouTube

niin ja vielä tuohon että kuinka paljon mahtuu yhdelle cd:lle. Ei ole tarkkaa tietoa, koska en ole koskaan saanut niitä täyteen. eli paljon. NetAnttilasta kopioidessa omaa musalistaa ainakin ohjeen mukaan ilmoitetaan, jos levy on täynnä.

Shop Dvds Movies: Amazon - Amazon.com Official Site

kuinka paljon mahtuu dvd levylleKuinka monta wavia mahtuu pieneen CD:seen eli Jopen laulua mukaillen kysynkin seuraavaa: Kuinka monta *.wav tiedostoa mahtuu yhdelle audio-cd:lle että stand-alone cd-soitin ymmärtää levyn oikeaksi "audio-cd:ksi". Mahtuuko kappaleita rajaton määrä, 30, 40, 50 vai muu määrä? Tilan puolesta levyn kapasiteetti on kumminkin 700 megs.

Paljonko VHS-nauhaa mahtuu DVD:lle? - Same-eYes Uutiset - YouTube

kuinka paljon mahtuu dvd levylleKuinka paljon dataa (bitteinä) mahtuu CD-levylle? 700MB. 9. Kuinka paljon dataa (bitteinä) mahtuu DVD-levylle? 4.38GB. ### Tehtävä 5: 1. Miksi tietokoneessa

DVD-levyn kopiointi - Apua aloittelijalle - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon mahtuu dvd levylleHuoh, taas aletaan halkomaan hiuksia ja atomeita Alkuperäinen kysymys taisi olla miten Havainnollistaa vanhalle kansalle kuinka paljon tavaraa mahtuu teratavuun. Ei onko leffa HD:nä vaiko DVD-rippinä, ja kyllä, itse katson vielläkin leffat Dvd-rippinä ja olen täysin tyytyväinen sen tarjoamaan kuvaan.

Tietopaketti DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW ja DVD-RAM

Monta minuuttia/tuntia mahtuu tavalliselle (4,7 gigan) dvd-levylle telkkarista nauhotettua ohjelmaa? pikselöitymistä siinä suhteen kuinka paljon tunti

CD-levyjen tallentaminen ja kopioiminen - Windowsin ohje

Tarkkaile samalla kuinka paljon levylle mahtuu tiedostoja, alla olevasta palkista. Huom! Select sourse -vetolaatikosta löydä My dokuments -kansion suoraan. Valitse mitä poltat: Data CD käytetään jos haluat taltioida esim. kuvia, tekstitiedostoja, html tai Movietiedostoja.

Yleisimmät kysymykset - Tietoa - Kaitafilmi.net

- Datan fyysistä kokoa saadaan levyn pinnalla pienemmäksi eli käytännössä dvd-levylle mahtuu kahdeksan tuntia tietoa. Tällä hetkellähän dvd-levylle mahtuu yksi täysimittainen elokuva eli noin kaksi tuntia, selvittää VTT:n tutkija Kari Kataja. Hänen aiheeseen liittyvä väitöstyönsä tarkastetaan Oulun yliopistossa huomenna.