kuinka paljon levyjä abba on myynyt

kuinka paljon rakkautta - YouTube

Provided to YouTube by Sony Music Entertainment Kuinka paljon rakkautta · Jamppa Tuominen 40 Suosituinta sävelmää ℗ 1977 Sony Music Entertainment (Finland) Oy Composer: Virgilio Panzuti

Suuri Murokysely: 80-luvun parhaat levyt | MuroBBS

kuinka paljon levyjä abba on myynytTiedän, että The Beatles on kaikkien aikojen menestyksekkäin ja eniten levyjä myynyt yhtye. Onko kenelläkään tietoa, kuinka paljon levyjä on myyty tällä hetkellä. Eräiden lähteiden mukaan vuonna 1972 levyjä olisi myyty 545 miljoonaa ja vuonna 1985 myynti olisi ylittänyt miljardin kappaleen rajan.

Kun määrä ja laatu kohtaavat: tapaus populaarimusiikki

Celine on ilmleiseti tehnyt ranskankielistä musiikkia, jolla Kanadassa, Ranskassa ja vastaavissa ranskaa puhuvissa maissa on suuri veto. Samasta syystä ( ja ansiostaan ) myös Mirelle Mathieu on korkealla myyntitilastoissa, kuten Julio hurmuri ( Iglesias ), joka on tehnyt etupäässä espanjalaista musiikkia.

Muusikoiden.net - Keskustelu - Maailman myydyimmät levyt (2/2)

Oikeastaan Led Zeppeliiniä suurempi kysymys on, kuinka ABBA on saanut myytyä levyjään niin paljon, että on neljäntenä säälittävästä 12,7 miljoonan US-myynnistä huolimatta. Jopa myös euroopassa (UK:ssa ABBAa enemmän) hyvin pärjännyt Queen on myynyt USA:ssa 3,5 kertaisesti ja silti häviää kokonaismyynnissä ABBA:lle.

Kuinka paljon levyjä The Beatles on myynyt

ABBAn menestyksestä on kirjoitettu paljon. Se on muuttunut yhdestä maailman suosituimmista yhtyeistä The Beatlesin kaltaiseksi instituutioksi, jonka levyjä myydään edelleen joka vuosi miljoonia, 30 vuotta bändin hajoamisen jälkeen. Tällä viikolla Tukholmassa avataan virallinen ABBA-museo.

300 levyä: 63. Nana Mouskouri: Turn on the sun (1970)

- Ei kokoelmia, various artists -levyjä, bootleggeja tai best of/greatest hits/platinum collection/boxset -julkaisuja. Lisäys: Ei myöskään remix-albumeita. - Vain ensimmäisellä kerralla lähetetty lista lasketaan. Vastausmäärän ollessa laaja, listojen muokkailu jälkikäteen lisää minun työtaakkaani melkoisesti.

Musiikin historiaa klassisesta viihdemusiikkiin: maaliskuuta 2018

Inkisen jälkeinen Sig ei ole julkaissut uusia kappaleita sisältäviä levyjä. Vuonna 2019 ilmestyi kokoelmalevy "Kuinka paljon sua rakastinkaan", jossa on mukana radioille tehtyjä promosinglejä, julkaisemattomia studioäänityksiä, hittien live-versioita ja treenikämppädemoja.

Kuinka paljon rakkautta - YouTube

Mihin myydä iso läjä cd-levyjä(musiikkia) ja lisää on siis tulossa PALJON. 10muovipussia jäljellä käymättä läpi. satunnaisesti sinkkuja ja albumeita

Agnetha Fältskog – A:n tarina / Nuorgam - NRGM.FI

Moonika Ilmén/ laulu , Jarmo Kankaanranta/ saksofoni, Jouni Saario/ kitara, Timo Saario/ kontrabasso, Sami Mäkinen/ rummut

Muusikoiden.net - Keskustelu - Nightwish ykkösenä Saksassa

kuinka paljon levyjä abba on myynytSyksystä saakka säätiö on myynyt ”osakkeita” iskulauseella: ”Christiania-osake – enemmän kuin rahan arvoinen”. Kuvista Kuinka paljon projekti on keränhän koostaa eräänlaista