kuinka paljon lapsivettä

lapsiveden - Yleistä raskaudesta - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon lapsivettäSyitä voi olla monia.. Vatsan malliin raskaana ei juurikaan voi vaikuttaa, ainakaan siihen mihin suuntaan se kasvaa. Myöskään siihen ei voi vaikuttaa, kuinka paljon lapsivettä on, montako lasta massussa on ja millainen kudostyyppi sattuu olemaan.

Keskustelu - Vähäinen lapsiveden määrä? Onko siitä oireita

Minkä näköistä on lapsivesi, onko se juomakelpoista? Mistä se koostuu? Olen 8 kk raskaana, ja aviomieheni tahtoisi juoda lapsiveden. Kuinka paljon lapsivettä tulee? Voiko sen ennakoida? Kysymys saattaa kuulostaa omistuiselta, mutta jännitän hieman sitä tilannetta.. Tiedosta olisi siis paljon apua.

Juha Tapio - Kuinka Paljon - YouTube

Sitte kun käytiin toteamassa että lapsivettä todellakin tihkuu niin päästiin vielä kotiin odottelemaan supistuksia n. 7 tunniksi. Koska supistukset ei alkanu lähettiin käynnistykseen. Ohjeena synnäriltä saatiin laittaa side housuihin, halusivat nähdä sen. Lapsivesi oli hieman punertavaa ja haisi aivan spermalle.

runsas lapsivesi - Yleistä raskaudesta - Suomi24 Keskustelut

Hyviä merkkejä on, että lapsiveden valuminen on loppunut/vähentynyt. Sikiökalvoissa pienet reiät voivat umpeutua ja silloin pienenee myös infektion riski. On vaikea sanoa, kuinka paljon on liian vähän lapsivettä. Sikiön liikkuminen kohdussa edellyttää myös lapsiveden olemassaoloa. Jos raskaus jatkuu, täytyy ongelmiin valmistautua.

lapsivettä vai valkovuotoa? | Keskustelu | Anna

kuinka paljon lapsivettäMinulla vuoto oli vähäistä, en edes sidettä tarvinnut. Ultran mukaan lapsivettä oli muka normaalisti, mutta kun vauva syntyi ja kalvot puhkaistiin, ei sieltä tullut paljon mitään. (Minulla on ennenkin kalvot puhkaistu ja se on melkoinen loiskahdus). Tunne oli lähinnä sellainen, että pissa lorahtaa housuun.

Keskustelu - paljon,jopa "liikaa"lapsivettä. ENNEN AIKAINEN

kuinka paljon lapsivettäAinakaan minulla ei lorahdellut lapsivettä, vaan se oli vain imeytynyt pois. Ainakin minulle sanottiin, että riski olisi, että istukan toiminta heikkenee niin paljon ettei lapsi saa happea ja ravinteita, jolloin joudutaan kiireellisesti sektioon. Onneksi vauva voi koko ajan hyvin, synnytys lopulta käynnistyi ja synnytin normaalisti alakautta.

Miltä lapsivesi haisee? | Keskustelu | Kaksplus

Paljon lapsivettä sisältävästä kohdusta vauvan kehon osien tunnustelu voi olla hankalampaa. Liiallinen tai liian vähäinen lapsiveden määrä saattaa olla merkki sikiön ongelmista. Niukka lapsiveden määrä voi aiheuttaa muun muassa kohonneen keskenmenon tai kohtukuoleman riskin sekä vaikuttaa sikiön kasvuun ja keuhkojen kehitykseen.

Keskustelu - Miten/kuinka paljon tulee jos lapsivettä tihkuu

kuinka paljon lapsivettäolen todella huolestunut, sillä jouduin eilen äippäpolille tutkimuksiin. ultrassa selvisi, että lapsivettä on runsaasti. sain uuden ajan, ja lapsiveden määrää tarkkaillaan. onko kohtalotovereita tai onko tietoa normaaleista afi-arvoista? kuinka paljon on normaali määrä lapsivettä milläkin viikoilla? kiitos etukäteen vastaajille!

Minkä näköistä on lapsivesi, onko se juomakelpoista? | Kysy.fi

Matilda oli elossa vielä 20 minuuttia. Oma hengitykseni sai hänet vielä yrittämään refleksinomaisesti hengittämistä. Puhelin hänelle rauhallisesti. Kerroin kuinka paljon häntä rakastan ja kuinka kaunis hän on. Sanoin, että äiti kyllä pärjää ja hän saa lähteä rauhallisin mielin. Pidin hänen pienestä kädestä kiinni.