kuinka paljon lankaa menee villasukkiin

K A S T E H E L M I B. : Villasukkien syystrendit & arvonta

Mukavasti ne raidat osuvat ohdalleen, silloin kun niitä viitsii kohdistella. Mitä en aina viitsi suinkaan tehdä sillä tykkään myös sukista, jotka eivät ole ihan samanlaiset vaikka selvästi parit ovatkin. Sitä paitsi joissain langoissa on niin pitkä värien jakso että lankaa menee välillä "hukkaan" aika paljon.

Feissarimokat – Vuoden poliitikko

kuinka paljon lankaa menee villasukkiin

Mitä ihmettä langoista voi tehdä? Koitin yhdet sukat tehdä, mutta lanka on sen verran liukasta, että ei ne oikein sovellu villasukkiin. Olen koittanut Novitan sivuilta etsiä sopivaa ohjetta, joka soveltuisi lankatyypille. Kaunis kiitos hänelle, joka osaa auttaa.

Hääräämö: Pitsi-palmikkoa villasukkaan + ohje

Katso opasvideo tai tulosta kuvitetut villasukan neulomisohjeet! Näillä neuvoilla selviät yli kantapään aina kärkeen saakka. //--> //--> 2408220 Video 1: Varsi Näin luot silmukat ja neulot varteen 2o 2n -joustinneuletta suljettuna neuleena.

Miehen villasukat koko 43, kuinka pitkä varsi, monta

Eihän sitä tiedä, kuinka paljon villasukkatilauksia vainaja on kerennyt ottaa. Yhteissumma voi nousta satoihin euroihin, vaikka tuskin nyt sentään. Huomautan myös, että villasukkiinkin saa menemään rahaa, jos haluaa jotkut “luksussukat”.

Villasukan ohjeet | Kodin Kuvalehti

kuinka paljon lankaa menee villasukkiin

Miehen villasukat koko 43, kuinka pitkä varsi, monta silmukkaa? kannattaa lähteä siitä että tee mallitilkun ja lasket montako silmukkaa menee yhdelle sentille.

Tilkkuja ja lankaa: elokuuta 2019

Pitkävartiset, siniset, suuret (koko 44) kumisaapassukat joissa on kestävä kantapää, tämmösiä sukkia en osaa itse tehdä ja mieheni käyttää sukkia paljon, usein menee kantapää rikki enkä osaa parsia. [email protected]. Vastaa Poista

VIRKKASIN: MIELETTÖMÄSTI LANKOJA - kuinka ja mistä niitä saa

kuinka paljon lankaa menee villasukkiin

Tuossa pari viikkoa sitten esittelin vauvalle tehdyn Jässikkämyssyn.Vauvan neuleohjeisiin täysin hurmaantuneena, jatkoin projektia tumpuilla. Nämä tumput ovat nimeltään ”Kuopus” ja niiden ohje löytyy Klompelompen Neuleita koko perheelle -kirjasta.

Paljon neuloneelta olisin kysynyt - Askartelu ja käsityö

Anonyymi: Usein naisten villasukkaan laitetaan 12 silmukkaa per puikko (siis yhteensä 48 s), lankana 7 veljestä. Kuvan sukissa on 50 silmukkaa, jotta kuvio menee tasan. Kun alat tehdä kantapäätä, niin katso, että silmukoita on yhtä monta kantapään puolella kuin jalkapöydällä. 21. joulukuuta 2013 klo 19.05

Villasukat vauvalle - ohje

Jep, melkoinen määrä lankaa. Voitte varmaan kuvitella miltä näyttää kun neuloja saa paketin, jonka sisältä paljastuu kaikki nämä: Iloa, hihkumista, ihastelua, ihan kreisiä! Mietin pari päivää uskallanko esitellä teille näitä Ice Yarnsin lankoja, koska niitä on niin paljon.

anana: Viikossa villapaidaksi.

No ei ihan, ehkä kahdessa, katsotaan nyt. Lähtöasetelma ei sitäkään suosi sillä rakas mieheni lähtee jälleen reisuun mutta tattadataa! sanoi että ensi viikon jälkeen ei olisikaan reissuja hyvään aikaan. Tänään olen jättänyt vetovastuun kuitenkin hänelle ja tein villiksen