kuinka paljon hiilidioksidia tuottaa uusi henkilöauto keskimäärin per kilometri?

Ärsyttää! | Page 146 | Konnun keskustelut

Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset vähenivät kesäkuussa 4,8 prosenttia viime vuoteen verrattuna, Tilastokeskus kertoi torstaina.

Tie & Liikenne 4-2016 by Suomen Tieyhdistys - Issuu

Huoltolandia ja iHelp aloittavat yhteistyön – Suomen kattavin huoltoliikeketju on syntynyt 30/08/2017; Puhelimesta meni näyttö rikki ja tilipäivään vielä 2 viikkoa – Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa 06/04/2017

Suomessa yöpyvien ulkomaisten turistien määrä laski

Ensimmäisen lastensuojelulain tultua voimaan 1930-luvulla kunnilla ja valtiolla oli per-heistä yhteinen lastensuojelullinen vastuu, jonka tavoiteltavaksi päämääräksi tuli yhteis-kunnan edun toteutuminen. Käytännössä tämä tarkoitti lähinnä huostaanottoprosessin juridista vahvistumista. (Hämäläinen 2007, 19-23; Pulma 2004, 14-15.)

SKMEI Miesten Urheilukello / Digitaalinen Watch Hälytys

Jos ajan kerran viikossa lähes 30km paraisille 10 asteen pakkasella vetämään reilut 2h tanssitunteja niin varmaan huvittaisi sen jälkeen polkea 30km takaisin vielä. smartillani päästöjä tulee yhtä vähän per kilometri kuin Helsingin paikallisliikenteessä bussilla matkustaessa, joten en todellakaan näe tekeväni mitään väärin.

#0000FF on uusi #000000 - käsitteellinen ja paikkasidonnainen

Oletettavaa siis on, että moni pyrkii käyttämään kaluston sen elinkaaren loppuun saakka ja markkinoilla on siis osin hyvin vanhaakin kalustoa. Keskimäärin kalusto poistuu käytöstä 17 vuoden kuluttua. Kaluston iässä ja päästöluokissa on myös paljon alueellista vaihtelua.

Kone- ja kuljetuskaluston ympäristö- ja

kuinka paljon hiilidioksidia tuottaa uusi henkilöauto keskimäärin per kilometri?

Se, kuinka paljon tähän kuluu luonnonvaroja, ei ole ensisijainen huolenaihe. Mieluummin niin, että koko ajan etsitään edullisempia ja toimivampia ja jopa kestävämpiä tapoja. Mutta aika ja energia ja tarpeelliset muut ainesosat hiipuvat nopeammin kuin parempien ja kestävämpien tapojen markkinoille tulo toteutuu.

Arki, valinnat ja tulevaisuus

Koulua voi käydä perinteisissäkin tiloissa, sillä tärkeintä on aktiivinen oppiminen, Pauliina Pohjala kirjoittaa uutisanalyysissaan

Harhaluuloja ilmastonmuutoksesta: Ilmastonmuutos

Lauantai-illan lottoarvonta toi Kärsämäelle uuden miljonäärin. Valtaisa voittopotti irtosi Lauantai-Jokerin täysosumalla.

Keisari ilman vaatteita III | Dokblog | Blogit | yle.fi

Tulevasta kesästä odotetaan kalastusmatkailun kannalta parempaa kesää kuin viime vuodesta. Tänä vuonna Tenon kalastusluvat on saatu myytyä ilman ongelmia tietojärjestelmien kanssa, kertoo kauppias Uula Tapiola.

Analyysi: Uusi opetussuunnitelma muuttaa kouluja – pulpetteja

Keskimäärin (siis keskimääräisellä täyttöastella) jopa selvästi autoilua haitallisempaa. Jos Barcelonaan lennetään täydellä koneella, on polttoaineen kulutus noin 4 litraa per matkustaja per 100 km. Autolla vastaava olisi 6-7 litraa per 100 km. Pariskunta menisi siis pienemmällä hiilijalanjäljellä autolla Barcelonaan.

Kaupunkilaisen ja maalaisen hiilijalanjälki – Soininvaara

#0000FF on uusi #000000 - käsitteellinen ja paikkasidonnainen mixed reality mediataidenäyttely -projekti #0000FF is the new #000000 - Conceptual and site-specific mixed reality media art exhibition project

Mies menehtyi kolarissa Oulaisissa, kuorma-auto syttyi tuleen

kaan paljon niihin moniin, joilla ei miss=E4=E4n tapauksessa pitk=E4=E4n aikaan ole varaa ostaa uutta autoa. > Kyll=E4 autoveron alennus siirtyisi pian k=E4ytettyihinkin autoihin, > my=F6s alle 50 000 markkaa maksaviin. 50000 mk on paljon rahaa, itse asiassa se on aivan k=E4sitt=E4m=E4t=F6n=20 summa, kun katselee autoliikkeiden tarjontaa tuohon