kuinka paljon asumiseen kuukaudessa

Millä summalla kuukaudessa eläisit unelmiesi elämää? - Katri

Kysyn myös kuinka iso osa nettotuloista menee asumiseen (sis. lainanlyhennyksen, koron, yhtiövastikkeen, sähkön, jätemaksut ym.). Meillä tämä prosentti on onneksi vain 26 % mutta olen kuullut että monilla jopa 40 % menee asumiseen.

Jos asumiseen menee yli kolmannes tuloista, olet vaikeuksissa

kuinka paljon asumiseen kuukaudessaSenttejä vai satasia - kuinka paljon käytän rahaa kauneudenhoitoon kuukaudessa? (+ARVONTA) Oletko liian kiltti? Opettele ensin nämä asiat (eikä mielellään kantapään kautta)! 11.2 päivä herätti muistoja: 5 harhaluuloa hätänumerosta! "En voisi koskaan pistää liikuntaa lasten edelle"

Opintoraha - kela.fi

kuinka paljon asumiseen kuukaudessaOlin oikeesti positiivisesti yllättynyt tästä! Toki ruokaan vois mennä vähemmänkin rahaa mutta nyt syön itelle optimaalista terveellistä ruokaa Jos saan edes yhden ihmisen inspiroitumaan

Kuinka paljon mulla menee rahaa lapsiperheessä ja mihinkä

kuinka paljon asumiseen kuukaudessaVierailija: "Tienaan 3500€/kk. Pankki lupasi lainaa 120 000€. Yritä sillä ostaa jotain pääkaupunkiseudulta. Ai niin ne omat säästöt. No kun melkein 800€ maksaa vuokraa kuukaudessa, ei siitä paljon säästöön jää.".

MTV: Arman Alizad paljasti suoraan kuinka paljon tienaa

Kirjoittaja Paljonko ihminen tarvitsee kuukaudessa rahaa elämiseen? Thimns 4926 viestiä #1 kirjoitettu 31.10.2008 15:32. Tuli tossa vaan mieleen kun keskustelin ystävän kanssa pankkilainoista, että ne kun laskevat sitä takaisinmaksukykyä sillä tyylillä että bruttotuloista vähennetään kaikki mahdolliset pakolliset laskut eli vuokrat, muut lainanlyhennykset, sähköt, vedet ja

Asumismenoissa huimat erot – katso kuinka paljon tuloista

Raumalla osuus oli alimmillaan vuonna 2012, jolloin tuloista kului asumiseen 19 prosenttia. Raumalla omassa kerrostaloasunnossa asuva perhe maksaa asumisesta kuukaudessa noin 1 050 euroa, kun taas Helsingissä summa kohoaa 2 100 euroon. Helsingissä suurin osa asumiskuluista syntyy lainan lyhennyksestä. Toiseksi suurin osuus tulee

Kuinka paljon teillä on asuntolainaa suhteessa perheen

tuloista menee asumiseen Tähän asti muun muassa pankeista on neuvottu, etteivät vuokra-, asuntolaina- tai yhtiövastikekulut saisi viedä kovin paljon yli 25 prosenttia perheen käytettävissä olevista tuloista. Kaikki muu eläminen on kuitenkin kallistunut sen verran nopeasti, että pienilläkin asumiskuluilla voi tehdä tiukkaa pärjätä.

Kuinka paljon ansaitset rahaa jokaisessa osavaltiossa

kuinka paljon asumiseen kuukaudessa– Se, että on paljon rahaa, ei ole tae siitä, että olisi taloudellinen mielenrauha tai asiat hyvin, hän toteaa MTV:lle. Juontaja kertoo palkkansa kuluvan asumiseen, autoon, ruokaan ja lasten elättämiseen, eikä hänellä jää siitä paljon säästöön. Hän kertookin olevansa hyvin tarkka raha-asioissa.

Paljonko ihminen tarvitsee kuukaudessa rahaa elämiseen

kuinka paljon asumiseen kuukaudessaMutta siis onko oikeasti niin, että pankki voi evätä lainan, vaikka omaa rahoitusta on noinkin paljon?? Tämä vaihtoehto ei tullut edes mieleeni, vaan lähinnä ajattelin kysellä paljonko asumiskuluista "voi" mennä asumiseen jos pankista saa lainaa tyyliin niin paljon kuin uskaltaa ottaa.

Keskustelu - Tienaatko 2000, 3000 vai 5000 euroa kuukaudessa

Mää ajattelin kirjoittaa teille esimerkiksi meidän perheen kuluista. Kuinka paljon meillä on kiinteät kulut, eli paljonko meillä menee rahaa ihan perus elämiseen. Vaikka ihminen olisi kuinka hyvä tuloinen tahansa, niin esimerkiksi lapsiperheissä kulurakenne on aivan eri, kun vaikka yhden ihmisen taloudessa.