kuinka monta tukikuukautta jäljellä

Perheelliset, asuntovelkaiset opiskelijat, paljonko saatte

Olen aikaisemmin aloittanut opiskelut vuonna 2013 yliopistossa ja suoritin siellä kandidaatin tutkinnon. Nostin opintotukea tuona aikana (3 vuotta) (mutten nostanut aivan kaikkia kuukausia tukea). Nyt aloitan uudet opinnot ammattikorkeakoulussa ja mietin kuinka monta kuukautta minulla olisi opintorahaa jäljellä otettavaksi?

Opiskelu - kela.fi

kuinka monta tukikuukautta jäljelläVielä On Kesää Jäljellä Sä etsit vielä tilaisuutta, kaipaat jotain, etsit uutta, on kuin ois kuuma kesä jo mennyt menojaan. Mutta vielä tulee noita lämpimiä öitä joita sä koko pitkän talven jaksoit odottaa. Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä, vielä voit löytää ystävän, vielä tilaisuuden saat.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

kuinka monta tukikuukautta jäljelläOur new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.

Ylioppilastutkinnolla yliopistoon? – Soininvaara

11 § Opintorahan määrä. Jollei 3 tai 4 momentista taikka 12, 17, 19 tai 20―22 §:stä muuta johdu, opintorahan määrä kuukaudessa on: 1) vanhempansa luona asuvalle opiskelijalle 61 euroa korkeakoulussa ja 38 euroa muussa oppilaitoksessa, kun opiskelija on alle 20-vuotias, sekä 135 euroa korkeakoulussa ja 80 euroa muussa oppilaitoksessa, kun opiskelija on täyttänyt 20 vuotta;

Kuinka monta ihmistä mahtuu ratikkaan? - YouTube

Se, että pitää osoittaa motivaationsa lukemalla ulkoa vaikkapa puhelinluettelon on yhtä järkevää kuin että pantaisiin kokelaat tunturin juurelle ja katsotaan kuinka monta sataa kertaa peräkkäin nämä viitsivät kivuta tunturin huipulle ja takaisin. Ei hyvä.

montako tukikuukautta jäljellä? - Kysy Kelasta | Fråga FPA

kuinka monta tukikuukautta jäljelläVierailija: "Hei, olen viime syyskuussa Skotlannissa opinnot aloittanut yliopisto-opiskelija. Olen viime kevään ylioppilas, hain ja pääsin suoraan yliopistoon, eli en ole käyttänyt tukikuukausia aiemmin.

Suotuisa suunta: Opintovapaa on lakisääteinen oikeus

0 tukikuukautta jäljellä Vieras Opintolaina on osa opintotukea ja lainaa voit saada vain niin monelta kuukaudelta kuin saisit opintorahaa ja asumislisääkin. Eli jos tukikuukausia on jäljellä 0 kpl, ei opintolainaakaan saa valtion takauksella.

Voiko opintolainaa nostaa, kun tukikuukaudet käytetty

kuinka monta tukikuukautta jäljelläJos suoritat 360 opintopisteen laajuista lääketieteen tai eläinlääketieteen lisensiaatin tutkintoa ja aloitat sen suorittamisen 1.8.2017 tai sen jälkeen, voit kuitenkin saada tukea korkeakouluopintoihin yhteensä enintään 57 tukikuukautta. 64 kuukautta, jos olet aloittanut uudet opinnot 1.8.2014–31.7.2017

Keskustelu - Voinko saada opintotukea vielä

kuinka monta tukikuukautta jäljelläHei! Kiitos kysymyksestä. Opintovapaan saamiselle ei ole määritelty vaatimusta sen suhteen, kuinka monta opintopistettä pitää suorittaa keskimäärin kuukautta kohti. 25 opintopistettä 9 kuukauden aikana on siis opintovapaan kannalta mahdollinen suunnitelma.