kuinka monta reikää hampaissa

Kaikki kotona?: Hammaslääkäri

Vierailija: "mulla ikää 30v ja reikiä nolla :)". "syytän kyllä osittain vanhempiani. Ollessani lapsi hammaspesua ei valvottu tai sitä ei tarvittu tehdä ja vauvana jo äitni " pesi" tuttini ja lusikkani kariessuullaan.

Kuinka monta? - YouTube

Mutta ei mitenkään hirveästi. Tänään oli itsellä hampaiden tarkastus (onneksi ei mitään löytynyt, koska itseäni muutenkin pelottaa aivan mahdottomasti tuo hammaslääkärissä käynti). Pyysin sitten hammaslääkäriä ihan huvikseen laskemaan paikkojen perusteella, että kuinka monta reikää on hampaissa ollut vuosien saatossa.

Kysy hammaslääkäriltä - Suun terveys - Suomi24 Keskustelut

Kun viisivuotiaan hampaiden hoito oli tuollainen itsetuntoa kohottava kokemus, olisi ollut mielenkiintoista nähdä, kuinka sama lääkäri käsittelee 99-vuotiasta potilasta. Hänellä oli ollut jokin aika sitten niin iäkäs asiakas. Taito käsitellä lasta noin jännittävässä, monia lapsia myös pelottavassa tilanteessa, on aika harvinainen.

Tiesitkö tämän hampaidenpesusta? Hammaslääkäri neuvoo, miten

Monta reikää suussa voi olla pääsykortti anestesiaan. Uuden kriteeristön mukaan nukutus tulee kyseeseen aikuispotilaalla esimerkiksi silloin, jos hoidontarve on erittäin laaja ja hoito ei onnistu tavanomaisen keinoin. – Yleensä useissa hampaissa on jo vakavampia ongelmia.

Keskustelu - Onko muita joiden 3-vuotiaalla on jo hampaissa

– Eihän sitä kuulu niellä. Ihmiset ovat kauhean ehdottomia. Olen kuitenkin nähnyt sen, kuinka hetken päässä suussa monta reikää, kun on lopetettu fluoritahnan käyttö. 4. Älä harjaa hampaita karkinsyönnin jälkeen Kun karkkien sokeri on liuottanut hampaiden kiillettä pois, hammasharja vain tekisi samaa.

Keskustelu - kuinka monta reikää hampaissa? ikäsi? | Aihe

Kysyisin sellaista,kun sain vihdoin ajan tammikuussa 2016 julkiseen hammashoitoon,hampaat tutkittiin ja löytyi kaksi reikää ja hammaskivet! Aika hygienistille tuli kuukaudessa ja kävin kaksikin kertaa,jolloin hän löysi takahampaasta hammaskiven alta olemattoman reiän alun.

Keskustelu - Tytölläni 10 oli 11 reikää hampaissa!!! Hävettää

Kuinka sattukaan että 45 min sitten tulin hammaslääkäristä viisaudenhampaan poistosta. että kuinka monta reikää siellä nyt on. Voiko hampaissa olla

Keskustelu - kuinka monta reikää hampaissa? ikäsi? | Sana

Hampaita pestään aamuin illoin ja karkkipäivä lauantaisin, janojuomaksi yleensä aina vettä. Silti löytyi neljä reikää. Nyt hampaita hinkataan entistä ahkerammin. Muistan kun itse kävin ala-aste ikäisenä hammaslääkärissä niin hl kehui kuinka hyvin olen hoitanut hampaani, ei reiän reikää. Hampaitani en pessyt koskaan.

Kaikki kotona?: marraskuuta 2011

kuinka monta reikää hampaissa

Tienaatko 2000, 3000 vai 5000 euroa kuukaudessa? Laskimme, kuinka paljon sinulla saisi olla enintään velkaa

Hammaslääkärikokemuksia? Pelkäätkö? :) | sivu 11

Mulla on aina ollut täydelliset hampaat 😀 niin hassulta kuin se kuulostaakin, sillä lapsuuden rautojen jälkeen ne on olleet suorat, valkeat ja reiättömät. Mulla ei oo koskaa ollu yhtää reikää hampaissa! Nyt kuitenkin viisurit on alkanu vaivaamaan ja hampilääkäri käski tosiaan sähköhammasharjan ostoon.

Hammasongelmat? | Keskustelu | Anna

Kun viisivuotiaan hampaiden hoito oli tuollainen itsetuntoa kohottava kokemus, olisi ollut mielenkiintoista nähdä, kuinka sama lääkäri käsittelee 99-vuotiasta potilasta. Hänellä oli ollut jokin aika sitten niin iäkäs asiakas. Taito käsitellä lasta noin jännittävässä, monia lapsia myös pelottavassa tilanteessa, on aika harvinainen.

KYSYMY - Suun terveys - Suomi24 Keskustelut

Minä esim. olen kyllä syönyt makeaa koko ikäni, juonut happamia mehuja ja limujakin, eikä tähän päivään mennessä (ikää 43 v.) ole yhtään reikää hampaissa. Olen tehnyt paljon pahaa, joten hyvä karma ei hampaitani kunnossa pidä.