kuinka monta päivää voi pitää isyyslomaa

Isyysraha - kela.fi

kuka saa: Isä voi lapsen syntymän jälkeen pitää isyyslomaa kuinka kauan: 1–18 arkipäivää eli n. 3 viikkoa. Isyyslomaa ei tarvitse pitää heti lapsen syntymän jälkeen, vaan sen voi pitää milloin tahansa äitiys- ja vanhempainrahakauden aikana. Käytännössä isyysloma on pidettävä ennen kuin lapsi on n. 9 kuukautta.

Synnytys | Page 19 | Vau Foorumi

kuinka monta päivää voi pitää isyyslomaa

Säv. san. ja sov. Jore Siltala. Esittäjä Ässät, vuodelta 2007.

Pappila - Vuodatus.net

kuinka monta päivää voi pitää isyyslomaa

Isä voi pitää äidin vanhempainvapaan aikana 1-18 arkipäivää (lauantait lasketaan mukaan), vaikka useammassa pätkässäkin. Jos isä haluaa itselleen isyysloman pidennyksen (yli 18 päivää), niin silloin on isän pidettävä vähintään 12 viimeistä vanhempainvapaan arkipäivää, jonka jälkeen heti perään extra-isyysvapaa.

monta lasta, ei turvaverkkoa - toimiiko? | Keskustelu | Anna

kuinka monta päivää voi pitää isyyslomaa

Kuinka monta työttömyyskassaa maasta löytyy? Siis vaikka veroista+työttömyysvakuutusmaksuista 95% ansiosidonnaisesta hoidetaan Oliko se viime vuonna kun ehdotettiin että KELA hoitaisi ansiosidonnaisen automaattisesti kaikille, mutta AY-liike jostain syystä vastusti Ja YTK on tosiaan kallis

Ammattiliittoon painostaminen. Ammattiliittoasiat | sivu 2

kuinka monta päivää voi pitää isyyslomaa

monta vastausta, että sinulla on oikeus pitää lomasi silloin kuin lapsi syntyy. Itse olen kyllä ymmärtänyt, että loma pitää ilmoittaa viimeistään kaksi kuukautta aikaisemmin ja päivälleen. Eli pomolla on oikeus vaatia sitä, vaikka onneksi suurin osa pomoista ei vaadi.

Raskaus ja työt | Page 5 | Vau Foorumi

kuinka monta päivää voi pitää isyyslomaa

Muistakaa kuitenkin että sen 18pv voi pitää neljässä osassa eli esim ma-pe x3 on jo kolme viikkoa eikä kuluta lauantaita (=15pv). Toisaalta jos lomailu pidempään ei ole mahdollista niin en kyllä stressaisi isä-vauva -suhteen muodostumisesta, kyllä se ehtii muodostua ihan hyvin vaikka kävisikin töissä, etenkin jos on osallistuva isä.

Isyysloma | Keskustelu | Anna

Aluksi isyyslomaa voi pitää sen 3 viikkoa, josta muutama päivä saattaa mennä niin, että isä on kotona ja äiti lapsen kanssa sairaalassa pari-kolme päivää. Eka viikko on hetkessä lusittu. Aika menee alussa ihan kauhean nopeasti, joten mun mielestä yhtä viikkoa vapaata ei kannata pitää vaan ainakin sen kaksi.

Monta pitkää päivää -Ässät - YouTube

Isyysvapaa on enintään 54 arkipäivää eli noin 9 viikkoa. Tästä 1-18 arkipäivää eli 3 viikkoa molemmat vanhemmat voivat olla kotona samaan aikaan. Isä voi olla kotona yhtä aikaa äidin kanssa valintansa mukaan 1-18 arkipäivää sinä aikana, jolloin äiti saa äitiys- tai vanhempainrahaa.

Keskustelu - | Raskaus ja synnytys | Vauva

"heh, olenkin nyt malttamaton. ei vaan. ihan sillä sais tulla et mies sais kelan isyysrahan, kun sehän alkaa vasta kun vauva syntynyt.. muuten jo menee nyt kaksi viikoa yli tämä vauva, ei saa kelalta isyysrahaa eikä palkkaa eli palkaton loma tiedossa. tänään selvisi kelasta tuo tieto et ei makset

Keskustelu - miten jaksatte kaksosten kanssa yksin? | Sana

kuinka monta päivää voi pitää isyyslomaa

Olen ollut kotona yksin kaksosten kanssa alusta asti. Mieheni ei voinut pitää isyyslomaa, joten heti totuin hanskaamaan arjen rutiinit yksin. Joskus satunnaisesti esim äitini on päässyt apuun. Ensimmäiset kaksi viikkoa oli vaikeeta, mutta sitten helpotti kun pojat sai painoa lisää ja alkoi syömään reippaammin.