kuinka monta munasolua punktiossa

Keskustelu - G:Kuinka mones IVF/PAS tuotti tuloksen

Noniin. Keskiviikkona mulla oli ensimmäinen ultraääni, jossa katsottiin miten follikkelit on lähteneet reagoimaan lääkitykselle. En ollut käynyt ns. nollaultrassa eli ainakin joissakin on tapana käydä ennen lääkityksen aloittamista vielä ultrassa ja katsoa kuinka monta follikkelia sieltä on lähdössä kypsymään, mutta itsellä 1. ultraääni oli vasta kp 6 joka oli pistopäivä 5.

Keskustelu - G:Kuinka mones IVF/PAS tuotti tuloksen

kuinka monta munasolua punktiossa"Onko tilanne tosiaan huono ¿ kokemuksia kaipaan. Olen ekaa IVF:ää varten pistänyt nyt 28.8. alkaen 225 ja 150 IU:n (eli yht. 8 päivää) välillä ¿ tänään oli kontrolliultra jossa oli vain 8 follikkelia, kooltaan max 8mm kaiketi siis niiden pitäisi kasvaa vielä ainakin tuplasti ellei siis jopa trip

Toisenlainen mutsi – Rapsakka MS-tautia sairastava RAPU

Punktiossa kaikki meni hyvin, saimme tyhjennettyä 18 munarakkulaa, joissa oli 11 kypsää munasolua! Se oli lääkärin mukaan todella hyvä saalis. Samalla kun minusta otettiin munasoluja, Jesse kävi antamassa oman ”panoksensa” tulevaa hedelmöitystä varten.

Kuinka monta IVF hoitoa olette tehneet? - Lapsettomuus

Punktiossa 11:sta munarakkulasta saatiin 9 munasolua, mikä on aika hyvä saalis ottaen huomioon endotaustani ja munasarjojen leikkaukset =) Huomenna olisi sitten siirto, jos tänään ei tule hoitopaikasta soittoa .

Uskottetko,että balstokysta-alkio siirrosta todennäköisemmin

kuinka monta munasolua punktiossaMeillä esikoisen yritystä takana 02/04 asti. Taustalla pco. Ensin kokeiltiin clomeja monta kiertoa, ei apua. Sitten 3 x inssi, joista ei myöskään onnistanut. Tammikuussa -07 tehtiin eka ivf. Ensin munarakkuloita kasvoi liikaa , mutta kun lääkkeen annostusta pienennettiin niin loppujenlopuksi saatiin vain 3 munasolua joista 2 hedelmöittyi.

Keskustelu - Minkä verran ootte saaneet soluja? | Sana vapaa

kuinka monta munasolua punktiossa14.11. punktio + hedelmöitys ja 16.11. alkionsiirto, 13.8. syntyi vauva. 6 munasolua punktiossa saaliiksi, kaikki hedelmöittyivät ja selvisivät siirtopvm asti. 1 siirrettiin, loput pakastettiin. Kysyin blastoista niin ko.lääkärikeskus sanoi, että heillä paras kokemus kolmipv alkioista.

Projektina vauva: 2018

kuinka monta munasolua punktiossaJoin vielä klinikan tarjoamat mehut, ja pissalla käymisen sekä pikkuhousen poisottamisen jälkeen kävelin toimenpidehuoneeseen yhdessä mieheni ja hoitajan kanssa. Siellä olikin biologi (tai mikä hänen koulutuksensa lieneekään), joka toimenpiteen kuluessa aina ilmoitteli, kuinka monta munasolua on saatu talteen.

Itsellisen naisen ajatuksia: 1. IVF ultraääni ja

Practice working with percents at MathPlayground.com! More Math Games to Play

punktio – Toisenlainen mutsi

kuinka monta munasolua punktiossaMulla oli ivf:ssä Gonal F:ää 125ky annoksella eli suht pieni sekin. Olen pienikokoinen ja hyperin riskiä koitettiin myös minimoida. Tuolla annoksella punktiossa saatiin 16 munasolua (en tiedä kuinka monta rakkulaa oli). Tuoresiirto tehtiin (nega) ja hyperi tuli kans. Osastohoitoa en tarvinnut, mutta 2,5 vkoa olin saikulla loppujen lopuksi.

Keskustelu - Kuinka monta solu &alkiota olet saanut lyhyellä

kuinka monta munasolua punktiossaPunktio itsessään meni hyvin, vaikka follikkeleita oli paljon, joten pistoja tarvittiin myös monta. Sattuihan se, mutta ei se mitenkään ylitsepääsemätöntä ollut. Punktiossa saatiin 19 munasolua, eli tosi hieno määrä. Huomenna saamme tietää, kuinka monta munasolua hedelmöittyi, ja keskiviikkona kuinka monta alkiota saadaan

Blastokysti vs "nuori" alkio - Lapsettomuus - Vauva.infon foorumi

kuinka monta munasolua punktiossakuinka monta munasolua on teille muille tullu punktiossa? meille tuli tänään 9 ja mietin olikohan se hyvä saalis vai ei

Keskustelu - IVF-hoito ja pieni määrä munarakkuloita? | Sana

kuinka monta munasolua punktiossaKuinka monta hoitoa olette mutt käyneet, siis tässä ivf:ssä? Jos ette ole tulleet raskaaksi, onko mitään selvinnyt syyksi? Meillä tulee vähän munasoluja ja mieheni sperma on kyllä korkea laatuista,, viimeksi alkio ei kiinnittynyt.. ja ekalla kerralla munasolut eivät kasvanut tarpeeksi isoiksi..