kuinka monta maata

Monta maata on maapallolla? - Vastaukset.fi

Kuinka monta itsenäiseksi katsottavaa valtiota maapallollamme on tällä hetkellä? Kysytty. 11.12.2006. Kuinka monta itsenäiseksi katsottavaa valtiota

Eurooppa – Wikipedia

Maailmassa on 217 itsenäistä valtiota kuudessa maanosassa. Niistä vain Kiinan tasavalta (Taiwan) ja Vatikaani eivät kuulu Yhdistyneisiin kansakuntiin.

Kuinka monta valtiota maailmassa on? | Kysy.fi

kuinka monta maataMoni on huomannut, että maailma-sana on oikeastaan kahden sana yhdistelmä? Siinä yhdistyvät sanat maa ja ilma. Maapallon pinnalla on seitsemän maanosaa, jotka jakaantuvat vielä omiin maihinsa. Kuinka monta maata maailmassa sitten on?

Kuinka monta? - YouTube

kuinka monta maataLainsäädännöllisesti määrittelemäsi noin 50 maata eivät tule täysin kuulumaan Euroopan Unionin hallintoelinten ja tuomioistuinten harjoittaman praxiksen alaisuuteen koko väestövolyymiltaan.

Keskustelu - Kuinka monta maata on maailmassa? | Aihe vapaa

Nyt lukea: kuinka paljon maata on graniittikalliossa? Vastaus - ei ollenkaan, ei ole niin ilmeinen, eikö? Lähettäjä alex Wed, 24.09.2014 - 12:07. Kuinka paljon maata heitetään kaivoon, niin paljon se on siellä. Ja kuopan koko - älä välitä. Kuinka monta kiloa maata kuopassa on 5 metriä syvä ja leveä?

Avaruusjärjestöt erimielisiä siitä kuinka monta Maata mahtuu

Olen tehnyt tämän monta kertaa englanniksi ja pari kertaa suomeksi, kertaakaan en ole saanut täysiä pisteitä. Aina jää joitain karibian alueen ja tyynen meren saarivaltioita. Lisäksi täytyy myöntää että nyt piti luntata parin maan suomenkielinen kirjoitusasu kun en oikein osannut kirjoittaa kuin englanniksi.

Kuinka monta maata ydinasekerhoon lasketaan kuuluvan? – Tämä

kuinka monta maataPartitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.

Maailman valtiot - JetPunk

EU ei ole aina ollut yhtä laaja kuin se nykyisin on. Kun Euroopan maat aloittivat talousyhteistyön vuonna 1951, mukana oli 6 maata: Alankomaat, Belgia, Italia, Luxemburg, Ranska ja Saksa.

Opettajille harmaita hiuksia… Montako maata maailmassa on

Kuinka monta kansanedustajaa itsenäisessä Suomessa on ollut ja kuinka monta Mikä on maailman pienin asutettu valtio? Luetaanko esim. Mitkä ovat ikärajat Mallorcalla tupakan ja alkoholin ostoon ja baareihin

Kuinka monta itsenäiseksi katsottavaa valtiota maapallollamme

Testi mittasi hyvin sitä, miten nopeasti pystyy kirjoittamaan ja miten hyvin osaa maiden nimet englanniksi. Meni hiukan liikaa aikaa kokeilla, miten Tadzikistan, Kirgisia tai Kambodza pitää kirjoittaa. 12 minuuttia oli siihen vähän turhan vähän aikaa, plääh. 149 ehdin kirjoittaa, sitten aika loppui kesken.