kuinka monen kanssa olet ollut

Onko e tärkeää kuinka monen kanssa on pannut? - Sinkut

Kuinka monen kanssa olet ollut : viiden Oletko sanonut päin naamaan "rakastan sinua" ja myös tarkoittanut sitä : oi kyllä olen ! Mikä on ollut pisin suhteesi : 1 vuosi ja noi 2kk ..

Monenko kanssa olet ollut sängyssä? Naiset siis? | Keskustelu

Nainen joka nauttii seksistä usean miehen kanssa voidaan helposti leimata " huonoksi naiseksi" , mutta miehelle usean naisen tyydytys on kai enemmän kunniaksi kuin häpeäksi??? Naiset joiden kanssa minulla on ollut ilo harrastaa seksiä, ovat olleet harvinaisen hienotunteisia ja minulle on jäänyt varsin miellyttäviä muistoja.

Keskustelu - Miessuhteiden nimet | Vapaa sana | Tiede

kuinka monen kanssa olet ollutIsä yllätti ensitapaamisella – ojensi tyttären poikaystävälle tiukan kysymyslistan: "Kuinka monen naisen kanssa olet ollut ennen tytärtäni?"

Keskustelu - Kuinka monen kanssa olet ollut? | Seksi | Vauva

Kepeän vihjailevassa romanttisessa komediassa ollaan suurten kysymysten äärellä: kuinka monta on liian monta – ex-poikaystävää? ”Sinun numerosi – kuinka monen kanssa olet ollut?", kysyy Ally (Anna Faris), kolmekymppinen sinkkunainen ystäviltään siskonsa polttareissa. Järkyttäväksi

Finnkino - Sinun numerosi? - Kuinka monta on liian paljon?

kuinka monen kanssa olet ollutUusittu painos Sosioseksuaalisen Suuntautumisen Kyselystä SOI- R. Vastaa mahdollisimman rehellisesti seuraaviin kysymyksiin: Kuinka monen kumppanin kanssa olet ollut sukupuoliyhdynnässä viimeisten 12 kuukauden aikana?

The revised Sociosexual Orientation Inventory (SOI-R)

kuinka monen kanssa olet ollutKiitos lukuisten kokemuksieni. En siis kehota hyppelemään sängystä toiseen, mietin vain miten yhden miehen kanssa ollut voi sanoa että hänen seksinsä hyvää. Ja lukumäärä, sanotaan paljosta liikaa. ehkä mä sitten olen hakenut sitä hyväksyntää, en tiedä mutta lukumärää en paljasta. JA yksi sukupuolitauti on ollut.

Vanhan padon pelätään murtuvan Britanniassa – alueelta on

Olet halpa lutka ilman ihmisarvoa, olet ihmisjätettä. Naisen kuuluu inhota seksiä, ainakin miehen kanssa harrastettua. Sinut pitäisi mielestäni laittaa kattilaan jossa on kylmää vettä ja sitten mahdollisimman hitaasti lämmittää vesi kiehuvaksi, jotta kuolisit hitaasti ja äärimmäisen tuskallisesti saastuneine reikinesi.

Isä yllätti ensitapaamisella – ojensi tyttären poikaystävälle

Kertokaapas kuinka monen eri miehen kanssa olette harrastaneet seksiä ja kuinka suuren osalta olette saaneet hyvää seksiä (edes joskus). Itse olen harrastanut seksiä 18 miehen kanssa (Olen 35v). Puolet on yhden illan juttuja. 1 on nykyinen mies ja 2 useampivuotista miesystävää. Hyvää seksiä olen saanut mielestäni kolmelta.

Keskustelu - Oletko ollut monen miehen kanssa kimppakivaa

kuinka monen kanssa olet ollutNoin 150 palomiestä on ollut pumppaamassa vettä pois Toddbrookin patoaltaasta, jonka vedenpintaa olikin saatu laskettua torstain jälkeen 1,3 metrillä. Lisäksi ilmavoimien helikopterit ovat pudottaneet padon vaurioituneiden osien päälle satamäärin raskaita hiekkasäkkejä.

Keskustelu - Kuinka monen miehen kanssa olet ollut sängyssä

kuinka monen kanssa olet ollutVierailija: "Kiinostas tietää miten muilla? Olen 29 ja mulla on ollut 88 eri kumppania.". Vierailija: "Mitä niitä laskemaan. Arviolta 2000-2500.". Vierailija: "1

Kuinka monen kanssa olet ollut - Sinkut - Suomi24 Keskustelut

kuinka monen kanssa olet ollutUusi tutkimus paljastaa, kuinka monen naisen kanssa miehen pitäisi elämässään harrastaa seksiä, jotta riski eturauhassyöpään sairastumiseen pienenisi merkittävästi. Mies, kuinka monen kanssa olet harrastanut seksiä?

Kuinka monen naisen kanssa Matti Nykänen on ollut naimisissa

Kelpaa oikein hyvin, sitä paitsi olut ei ole kiinnostunut siitä kuinka monen kanssa sinä olet pannut. 😊 Kyllä sillä on väliä. Jos on yhteiset pannut kovin monien kanssa ja asuu eri osoitteessa, saattaa se teen keittoon tarkoitettu pannu ollakin jollakin toiselle siinä pannuringissä.