kuinka lujaa pakettiautolla saa ajaa

Alfabbs.fi - View topic - Liikenteestä

kyl ne kovimmat ajaa väärään suuntaan, ja vilkku vähän joka suuntaan , eikä tässä nyt meinata teinejä jotka illalla ajaa rinkiä vaan, pari kertaa itänaapurin kilvissä oleva auto tullut keskellä päivää vastaan väärään suuntaan, kun joensuusta lähdettäessä kajaanin tiellä oli vielä väliaikainen iso ympyrä.

MAINOS - Matka tyssäsi ja paniikki perillepääsystä iski

Miten kovaa uudella pakettiautolla saa nykyään ajaa? Eli saako moottoritiellä ajaa 120km/h, jos autossa on abs ja turvatyyny? Entä saako kevyt-kuorma-autoksi rekisteröidyllä autolla ajaa kuinka lujaa maksimissaan?

Silminnäkijä Toronton yliajosta: "Mietin miksi hän ajaa

Uskomaton on ero ihmisten käytöksessä. Ja vielä kun tuolla saa ajaa ihan yhtä lujaa kuin henkilöautoilla kaikkialla muualla, paitsi moottoritiellä. Kaverilla oli aikoinaan tuollainen Riiviön mainitsema LT, jolla tuli paljon kierreltyä suomea.

Ratarengastusta ja -vinkkejä muutenkin kaivataan

Kun ajoneuvo on hyväksytty suomalaisen tieliikenteeseen sellaisena, että se kulkee vaikka kuinka lujaa niin sillähän saa ajaa vaikka miten lujaa - jos uskaltaa. Ei se verotukseen vaikuta mitenkään.

Kuinka lujaa saa ajaa, kun on kanootti autonkatolla? | Kysy.fi

kuinka lujaa pakettiautolla saa ajaa– Mietin kuitenkin, että miksi hän ajaa jalkakäytävälle noin lujaa. Sitten huomasin, että hän oli jo ajanut joidenkin ihmisten yli, hän kertoi. – Nainen oli kävelemässä autoa kohti bussipysäkin lähellä. Auto työnsi naisen bussikatoksen läpi, hän kaatui, ja rikkoutunutta lasia satoi hänen päälleen, silminnäkijä kuvaili.

Pakettiautolla moottoritiellä 120 km/h – pelkkä ylinopeus vai

Kuinka lujaa saa ajaa, kun on kanootti autonkatolla? Takaisin kysymyksiin. Kuinka lujaa saa ajaa, kun on kanootti autonkatolla? Miten kovaa uudella pakettiautolla

Aina vähintään 89km/h, miksi poliisi ei puutu? - Raskas

Kuinka kovaa pakulla saa ajaa? Muuttokuormaa ajaessani pakettiauton kabiinissa syntyi eripuraa pakettiauton suurimmasta sallitusta nopeudesta. Auto oli Toyota Hiace -99 ja luokka muistaakseni N1. Ilmeisestikään kukaan ei oikein tiennyt, kuinka lujaa pakettiautolla voi/saa ajaa.

Oulun poliisi tarkasti 54 raskasta ajoneuvoa – isossa osassa

kuinka lujaa pakettiautolla saa ajaaTosin toimittajaa mietityttää, että nyt pitää osata ajaa todella hyvin, kun kerta poliisitkin ovat kyydissä ja ajellaan poliisiautolla. Vaikka auto onkin tavallinen ajaa, niin on hienoa tietää ajavansa poliisiautolla. Ajaessa suljetulla alueella toimittajalla herää halu saada koittaa kuinka luja ääni pilleistä oikein lähtee.

Nelivedon 'ylivoima'? — Tekniikan Maailma

kuinka lujaa pakettiautolla saa ajaaKadulla tulee vedettyä lujaa, mutta ei noita saa lähellekkään samoja lämpötiloja. Seos kumit tarvii jonkin 80 astetta ja tuohon saa ajaa radallakin ihan kovaa. Katukumit toimii jo pienemmillä lämmöillä.